- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Sizleri banlayamayınca tadı çıkmıyor ama işte yorum yapıp sadece okuyabildiğinizi bilmekte ne bileyim nasıl deseeeemmmO değilde nispet yapar gibi birde yorum yapıyorsunuz o daha fena
Nice senelere, sağlık ve afiyetleSag olun kizlar. 40 olunca da goruselim ins.
Siz topiğin adını değiştirin, siyaset yoksunluğu çekenleri sevenler derneği kıraathanesi olabilir
Kaç doz istiyorsanız söyleyin karaborsa ama temin ederiz, herkese 1 ban size 5 ban'a olur
Sizleri banlayamayınca tadı çıkmıyor ama işte yorum yapıp sadece okuyabildiğinizi bilmekte ne bileyim nasıl deseeeemmm
Nice senelere, sağlık ve afiyetle
Sizin her bir banınız 3 ayda bir otomatik olarak siliniyor zaten ama siz 3 ayda defalarca banlandığınızdan silinmelerine fırsat vermeden ban üstüne ban ekliyorsunuzHocam hocam aklıma bir şey geldihaşmetlü devletlimiz kazen devletin sgs borçlarını sildiği gibi bir kereciğe mahsus bizim banları silse ya
Mune hiç ban almamış olanlar siyasette yorum yapabilir mi ?Sizin her bir banınız 3 ayda bir otomatik olarak siliniyor zaten ama siz 3 ayda defalarca banlandığınızdan silinmelerine fırsat vermeden ban üstüne ban ekliyorsunuz
Senin 3 tane aktif uyarın bu ay sonu silinmiş olacak mesela. Silindiklerinde yeni bir uyarı alırsan silinenlerin etkisi olmayacak ban sürene.
Mune hiç ban almamış olanlar siyasette yorum yapabilir mi ?
Örnek ==>
Sizin her bir banınız 3 ayda bir otomatik olarak siliniyor zaten ama siz 3 ayda defalarca banlandığınızdan silinmelerine fırsat vermeden ban üstüne ban ekliyorsunuz
Senin 3 tane aktif uyarın bu ay sonu silinmiş olacak mesela. Silindiklerinde yeni bir uyarı alırsan silinenlerin etkisi olmayacak ban sürene.
Usluyum napiimMmmmh fırsatçıııh
Merhaba kizlar..Hoşgeldin saraylı
Hemşirem sen dün akşam üstü beni etiketlediğinde ben burayı dikizliyordum
Bizde profiline yazdikHemşirem sen dün akşam üstü beni etiketlediğinde ben burayı dikizliyordum
Vefalı hemşirem
Hemşirem sen dün akşam üstü beni etiketlediğinde ben burayı dikizliyordum
Vefalı hemşirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?