Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Siz topiğin adını değiştirin, siyaset yoksunluğu çekenleri sevenler derneği kıraathanesi olabilir
Kaç doz istiyorsanız söyleyin karaborsa ama temin ederiz, herkese 1 ban size 5 ban'a olur

Bir banlandım mı 15 günden aşağı kurtarmıyor zaten ben gelene kadar ülke gündemi değişiyor, mevsimler değişiyor, hamileler doğuruyor falan

Sizleri banlayamayınca tadı çıkmıyor ama işte yorum yapıp sadece okuyabildiğinizi bilmekte ne bileyim nasıl deseeeemmm

Nice senelere, sağlık ve afiyetle

Hocam hocam aklıma bir şey geldi haşmetlü devletlimiz kazen devletin sgs borçlarını sildiği gibi bir kereciğe mahsus bizim banları silse ya

Hocam hocam aklıma bir şey geldi haşmetlü devletlimiz kazen devletin sgs borçlarını sildiği gibi bir kereciğe mahsus bizim banları silse ya
Sizin her bir banınız 3 ayda bir otomatik olarak siliniyor zaten ama siz 3 ayda defalarca banlandığınızdan silinmelerine fırsat vermeden ban üstüne ban ekliyorsunuz
Senin 3 tane aktif uyarın bu ay sonu silinmiş olacak mesela. Silindiklerinde yeni bir uyarı alırsan silinenlerin etkisi olmayacak ban sürene.

Mune hiç ban almamış olanlar siyasette yorum yapabilir mi ?
Örnek ==>

O zaman ben bir süre uslu durayım

Tam siyasetten mahrum kalınacak akşam !Arkadaşlar neler oluyor İstanbul' da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…