Gördüm ben hemşireni, bdvkolik oldu, bağımlı oldu, kurtarın kadınıSabahtan beride misafiri olmaz ki.. Ay girerdi falan..
İyidir inşallah..
Konu açsam mı diye düşünüyorum MuneGördüm ben hemşireni, bdvkolik oldu, bağımlı oldu, kurtarın kadını
AtsanaaOyy gece gece akustik müzik listesi yaptım. Eğleneyim diye açtım efkarlandım.
Konuyu merak ettim şimdi. Aç istersen okur yorumlarız.Konu açsam mı diye düşünüyorum Mune
Arkadaşımın kocasına sinir oldum
Sorun oğlunun eğitimi :/
Alacağın yorumu konuyu bilmeden çok ön yargılı şekilde söyleyeyim miKonu açsam mı diye düşünüyorum Mune
Sayi da manidar.31 tane şarkı olmuş listede. Şöyle akustik, sakince dinleyeyim keyifleneyim dedim. Depresyona soktum kendimi.
Yine gitti topikten kendini bdvnin derinliklerine attı gitti yok oldu gözlerimizin önünde
Buyuk hemsire ac da ordan okuyalim..Konu açsam mı diye düşünüyorum Mune
AtayımAtsanaa
Ya tantan'dan bulaştı vallahi sana. Kız seni de bozdu. Kendine gel denasım tıfılımSayi da manidar.
Bence dinleme..
Ya zorun var kizim kendine..eglenceli film bulalim da izleyelim:/
Bdv bağımlılık yapıyor ciddenYine gitti topikten kendini bdvnin derinliklerine attı gitti yok oldu gözlerimizin önünde
Belki ben büyük hemşirenden de büyüğümBuyuk hemsire ac da ordan okuyalim..
Atayım
Ya tantan'dan bulaştı vallahi sana. Kız seni de bozdu. Kendine gel denasım tıfılım
Sacini basini yolarim senin..Ne bulaşmış? Kimin içinde ne varsa açığa çıkıyor işte.
Sana hemsirecik deyince ona oyle kaldiBelki ben büyük hemşirenden de büyüğüm
Hic ya. Benim gibi poncik tifil mi tifil bir kiza olacak is mi. Cok etki altinda kaliyorumAtayım
Ya tantan'dan bulaştı vallahi sana. Kız seni de bozdu. Kendine gel denasım tıfılım
Bdv bağımlılık yapıyor cidden
Fotoğraf atmayı unutma canımKızlar sarı mercimek favası deniyorum çok heyecanlıyım. Yunan mezesiymiş tatilde denemiş beğenmiştik. Bu anektodu da sizlerle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?