Güzel bayanlar, selamlar.
Hey gidi 2009 sayfa olmuş, 2009 olsa olsa yıl olur; sayfa sayısı mı olurmuş böyle
S shot güzelim, radyo kulesi diye bir uygulama var, indir onu. Feci taktım, ben de şu an nostalji radyolarını dinliyorum paso. Senin istediğin gibi sırf akustik, slow şarkılar çalan radyolar da var.
Hoş buldum ViveciğimHani bulaşmıyorum diyodunhoşgeldin bu arada
Aaa ilk defa uzgun gormuyorumKızlar sarı mercimek favası deniyorum çok heyecanlıyım. Yunan mezesiymiş tatilde denemiş beğenmiştik. Bu anektodu da sizlerle paylaşayım dedim
Fotoğraf atmayı unutma canım
Aaa ilk defa uzgun gormuyorumve yemek tarifiyle goruyorum basimiza daş yağacak
Şimdiden ellerine sağlık ViveciğimGeceden ısşadım malzemeyi. Zaten iki malzemelizor olsa ben yapar mıyım
Şimdiden ellerine sağlık Viveciğim
Ben sarı mercimeğin çorbasını yaparım kırmızıdan daha lezzetli ve basit gelir bana
Sarı mercimek ne ya benim bildiğim kırmızı yeşil iki mercimek vardır. Icat çıkarıyorsunuz
Aboooo yemeklere sarmış bizim kızlarKızlar sarı mercimek favası deniyorum çok heyecanlıyım. Yunan mezesiymiş tatilde denemiş beğenmiştik. Bu anektodu da sizlerle paylaşayım dedim
Biz işçi sınıfı olarak bulgur kaşıklayalım hatun sarı mercimek tavası yapsın heyt beHep sosyetik işler
Bende annenin sebebinden dolayı alıştım onaTeşekkür ederim hemşirem. Onu annem de yapar hem de gaz yapmıyor diyor. Ben de denerim
Neren işçi senin yaa... Burada bile fitne peşindesin.Biz işçi sınıfı olarak bulgur kaşıklayalım hatun sarı mercimek tavası yapsın heyt be
Sarı mercimek kırmızı mercimeğin sarısıdırSarı mercimek ne ya benim bildiğim kırmızı yeşil iki mercimek vardır. Icat çıkarıyorsunuz
Neren işçi senin yaa... Burada bile fitne peşindesin.
Yani zengin Tayfa olmamış mercimeği yiyor. YazıkSarı mercimek kırmızı mercimeğin sarısıdır
Yok ayol cinsi sarışınYani zengin Tayfa olmamış mercimeği yiyor. Yazık
Cahillik işteYok ayol cinsi sarışın
Kırmızı ile aynı fiyatta
Selam sabah yok mu tam tam tum tanCahillik işte
Kırmızı severim ben. Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?