Onda bi toto var kokulu kavunum sormaBize pigme diyeni, popomla ezerim.Öyle de işe yarar. Zaten başka ne işe yarar? Oy ben diyetlerdeyim, rejimlerdeyim.
Aahahah biri daha popo dedi yasasin toto kardesligiiiiiBize pigme diyeni, popomla ezerim.Öyle de işe yarar. Zaten başka ne işe yarar? Oy ben diyetlerdeyim, rejimlerdeyim.
Ay ben hesaplatmaya utanırımOnda bi toto var kokulu kavunum sorma
Tanjantını,kotanjantını hep hesaplattırdı bize
Aahahah biri daha popo dedi yasasin toto kardesligiiiii
Oo super totoma gore birini buldum geliyorum.Ay ben hesaplatmaya utanırımKendimden bile utanıyorum da ölçmedim o derece Ezici bir gücü olduğunu biliyorum sadece.
O zaman Kazen'den talebimizdir, toto ifadesi de eklensinGel bakayım kanatlarımın altına olmasa da, totomun yanına
Canım sen yinede denasa çok yaklaşma onun totosu hastaToto kıskanma/kıskanılma sebebi mi oldu artık
Name..Canım sen yinede denasa çok yaklaşma onun totosu hasta
Mazallah sanada bulaşır
Ya siz ne istiyorsunuz benim memelerimden yaa... Yegane mal varlığım onlar benim
Uzman Dr. Name Aver olarak yorum yaparsın.Uyardım artık ilerde bdv ye "totoş götömeş oldum gonşular"diye konu açarsan karışmam
Name intikam soguk yenen bir yemektir..bekle sen ..Uyardım artık ilerde bdv ye "totoş götömeş oldum gonşular"diye konu açarsan karışmam
Hamileyim de ondan iste :))Geçmiş olsun, önemli bir şey değildir umarım diyorum ve o zaman senin toto pert, artık en birinci toto benim diyerek bitiriyorum
Yav sanki herkes bana gıcık oluyormuş gibi hisse kapıldım.. Meselapinoli ve @MazlumuGetirinBana
Neysem.. Siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?