Toto kardeşliği adına sükunetimi koruyorum. Yoksa "hahayt, düzelene kadarmış" derdimHamileyim de ondan iste :))
Pert ki ne.pertben duzelene kadar seni number one ilan ediyorum
Kayseri den donduk ortalik karisti. Ablam da tatile geldi annemlerde. Ben de esim eve gelmediği icin annemlerdeyim hep. Kalabalik oldugumuz icin pek giremiyorum. Nörisin?Loch Ness Canavari napiyorsun canım gözükmüyorsun ..
İşe basladi heralde,giremiyorToto kardeşliği adına sükunetimi koruyorum. Yoksa "hahayt, düzelene kadarmış" derdim
Bu arada nerede benimmarilyn monroe 'm ?
Geçmiş olsun ablam, hayırlısıyla iyileşirsin umarımSelam hanımlar ne habersiniz düğünü yaptık biraz buruk oldu tabi yaşanan olyalrdan dolayı çocuklar kahroldu üzüldü elbettte....Şimdi balayındalar cumartesi geliyorlar buraya...
2 gündür hastane peşindeyim ayağıma iğne yapıldı dün,bugünde kemik ölçümü için çekim oldu kemik erimesi çıktı ilaç verdi...Mamogarafi çekildi haftaya sonuç belli olacak bakalım..
Ölmüşümde ağlayanım yok resmen her taraf dökülüyor artık
Herkesler iyidir umarım
Geçmiş olsun ablam, hayırlısıyla iyileşirsin umarım
Allah beterinden saklasın.
Hoşgeldin hanım ablaSelam hanımlar ne habersiniz düğünü yaptık biraz buruk oldu tabi yaşanan olyalrdan dolayı çocuklar kahroldu üzüldü elbettte....Şimdi balayındalar cumartesi geliyorlar buraya...
2 gündür hastane peşindeyim ayağıma iğne yapıldı dün,bugünde kemik ölçümü için çekim oldu kemik erimesi çıktı ilaç verdi...Mamogarafi çekildi haftaya sonuç belli olacak bakalım..
Herkesler iyidir umarım
Hoşgeldin hanım abla
Hayırlı uğurlu olsun
Artık rahat bir nefes alabilirsin :)
Geçmiş olsun ayrıca
Bayanların ortak derdi kemik erimesi
Bol bol kalsiyumdan zengin beslen
Hayirli ugurlu olsun abla Allah mutluluklarini daim etsin:)Selam hanımlar ne habersiniz düğünü yaptık biraz buruk oldu tabi yaşanan olyalrdan dolayı çocuklar kahroldu üzüldü elbettte....Şimdi balayındalar cumartesi geliyorlar buraya...
Herkesler iyidir umarım
Hayirli ugurlu olsun abla Allah mutluluklarini daim etsin:)
Gecmis olsun ayrica ne yazikki cok yaygin.. sen sut ve sut urunleri tuketimini arttir. Bununla gecmis olsun Allah beterinden saklasin..
Günaydın kızlarrr.
Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım ben uğramayalı.
HanimKelesimiGetir Allah bir yastıkta kocatsın yavrularınızı.
Aynı zamanda geçmiş olsun.
Günaydın hanım ablaGünaydınlar birazdan çıkacam komşum kahveye çağırdı oraya gideceğim
Günaydın hanım abla
Afiyet olsun
Allah sağlıklı, uzun ve huzurlu nice 50 yıllar versin.Yarım asrı devirdik bile
Allah sağlıklı, uzun ve huzrulu nice 50 yıllar versin.
Ailen ve sevdiklerinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?