Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Iyk. Nesini seviyorsun ya kokar o
Ay ben köye gidince bayram ediyorum resmen. Kaynat kaynat iç oh mis. Kokarsa nesquik ne güne duruyor?

Çocukken astım başlangici vardı bende. Polenli bıldırcın yumurtalı sütler içerdim hep. Onlardan sonra bunun tabi müthiş geliyor

Öyledir Hoşbulduk canım :) nasılsınız?

Derslerini çalış,sütünü iç,güzel rüyalar gör

Unutma birdaha
Teşekkür ederim canım.nasılsın?
Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için günün özetiyle karşınızdayım.

Güne 23 Nisan ruhuna yakışır şekilde başladık efenim. Herkes birbirinin bayramını kutladı, iyi dileklerini iletti. Mune bile bi ara gelip bayramımızı kutladı, "çenenize kuvvet kızlar" dedi gitti.

Ben boyuma posuma bakmadan, topigin en minik üyesi olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak S shot un özet islerine talip oldum. O da sagolsun 23 Nisan a özel olarak koltugunu bana bıraktı.

Daha önceki özetimde de dediğim gibi @Sephoraa bize evde kullanılmayan çantaları kolye uçlarıyla süsleyip boyamayı, pantolonları şorta çevirmeyi ögretti. Daha bir sürü ufak öneri kaptık kendisinden.

@_angela_ nın doğmamış kuzucuguna don biçtik, isim aradık. Yaratıcı erkek isimleri varsa elinde seni de bekleriz.

Ortalık bi ara Sivaslılar Dayanışma Derneği'ne döndü. İçimizdeki Sivaslılar nameaver @msg38 ve eş durumundan @bilinmeyenfx

Bi ara BDV hararet yaptı. "Teşhirci" olduk, "sizin gibi kadınlar yalnız ölüyorlar bu hayatta" dendi. Daha neler neler. marilyn monroe cuğumla oralardaydık.

Grup asıl izdivaç kuşağı başlayınca hareketlendi. Gelin adaylarından marilyn monroe ve S shot asaletini korurken tantanis bi erkek ugruna elini kana bulayabileceğini gösterdi. Günün kârlı çıkanıysa ladyamore yani ben oldum. 2 damat adayım var şu an

Damat adayları tam sıralı liste aşagıdaki gibi.

Denas14__ 'te bir adet kayınbirader
nuryolu 'nda bir adet kardeş
@msg38 'de bir adet kardeş
yercekimli karanfil 'de üç adet arkadaş
@_angela_ 'da iki adet kuzen

Aday bu kadar bol olunca @Sephoraa niyeti bozdu bi an, kocayı koyuyordu kapının önüne. S shot tüm olgunluguyla canım bence boşan diye son noktayı koydu.

tantanis ile S shot bileklerinden rahatsızlarmış. S shot unki daha eski bi durummuş, doktorundan memnunmuş. Ihtiyacı olanın aklında bulunsun. Hastalıkların isimlerini yazmaya latincem yetmedi ama ikisine de acil sifa diliyoruz.

En son @_angela_ nın çıtır kocayı kaptıgını ögrenmiştik ki sen geldin.

Durum budur şimdilik. Özet servisimiz 00.00 a kadar ladyamore la devam etmekte olup o saatten sonra balkabağına dönüşmeyi planlıyorum. Tahtı da gerçek sahibi S shot a bırakacağım. Gündemi bizden takip edin, ilk bilen siz olun efenim.

Ay çok zormuş
Şimdi nasıl astım geçti mi? Nesquik de ne haltsa onuda sevmem

Ooooo süper S shot u boşver sen devam et

Teşhirci mi oldunuz onu sevmedim ne ayıp..Hangi konu bakayım..
marilyn monroe naber cicim?

Geçti artık ilaç falan kullanmıyorum ama kötü anılar kaldı tabi

Ben seviyom valla. Ama favorim ballı köy sütü.
Geçmiş olmasına sevindim.zor çünkü.

Ne kadar akıllı bir kızsın sen öyle kaynımı düşünmüşmüydün dicem de sen daha küçüksün

Çok sağlam bir varisim var. Gözüm arkada kalmaz bir yere giderken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…