Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Okurken içim cız etti kıyamam, bileklerim dirseklerim sızladı psikolojik olarak. Geçmiş olsun, kalıcı bi şey var mı şu an

tantanis dikkat et kendine. Doktoru da ihmal etme.

marilyn monroe cv bıraktım.

24 ile 28 ...
Biri gıda müh. , biri ziraat müh.
1.90 varlar ikisi de

Bildiğin huysuzlar
Ya benim 190 üstü bi sevgilim vardı adamı öpmek için bile havalanmam gerekiyor. Bit kadar kaliyordum yanında. O kadar Uzunlar bana olmaz ladyamore al hayrını gör

Ya benim 190 üstü bi sevgilim vardı adamı öpmek için bile havalanmam gerekiyor. Bit kadar kaliyordum yanında. O kadar Uzunlar bana olmaz ladyamore al hayrını gör
Benim için ideal. Topuklu payı da var hem adamda ne güzel.

Laf aramızda ne zaman biri canım bence babet al, boyun uzun zaten napcaksın sen topukluyu dese ben çıldırıyorum.

Aa bu da benim yorumum olsun. Bundan sonra yerli yersiz tek tavsiyem "Canım bence babet al" olacak

Okurken içim cız etti kıyamam, bileklerim dirseklerim sızladı psikolojik olarak. Geçmiş olsun, kalıcı bi şey var mı şu an

tantanis dikkat et kendine. Doktoru da ihmal etme.
Sağol bebişim. Ağır taşımama, zorlamama gibi kriterlerim var. Ağrıdan ağladığımı biliyorum, inanılmaz kötü bir ağrısı var. Kortizondan sonra bayağı toparladı, arada çok mini zonkluyor hemen bırakıyorum ne yapıyorsam. Geçen gün tuttu yine ağrısı, elim bandajlı, üzerinde buz, iki tane ağrı kesiciyle anca geçti birkaç saat sonra.

İğneden önce neredeyse her gün ağrılarım oluyordu. Eğer yine ağrılar sıklaşır, olay tekrarlarsa kortizon olacağım; genelde birkaç sefer kortizon yaparlar, geçmezse operasyona alırlarmış. Benim bir kortizon oldu bakalım, tekrarlamaz umarım.

O sızlama, zonklama hissi zaten
Daha fazla sıkıntı çıkarmadan, başına iş açmadan geçer gider umarım canım benim ya. Doktorun yasaklarına da dikkat et. Kızımız hasta, çevrendekiler de bi zahmet nazlandırıversinler seni azıcık, sürme elini yasak olan hiçbi işe.

2-3 senelik olay bu. 3 senedir falan devam ediyor yani bileğimin durumu, alıştım artık, farkında olmadan ağırlığı sol elime veriyorum.

Ortopedistim harika bir adam, cidden seviyorum.

Sanayiye gidip 20.000 bakımı yaptır o daha kolay

2-3 senelik olay bu. 3 senedir falan devam ediyor yani bileğimin durumu, alıştım artık, farkında olmadan ağırlığı sol elime veriyorum.

Ortopedistim harika bir adam, cidden seviyorum.
Doktorun nerde? Istanbulda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…