- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
1.90 iyiymiş de yaşlar bana gelmedimarilyn monroe cv bıraktım.
24 ile 28 ...
Biri gıda müh. , biri ziraat müh.
1.90 varlar ikisi de
Bildiğin huysuzlar
Okurken içim cız etti kıyamam, bileklerim dirseklerim sızladı psikolojik olarak. Geçmiş olsun, kalıcı bi şey var mı şu anHe bende de bir tür tenosinovit var. Önce hareket kısıtlaması oldu, bir süre atelle gezdim elimi kullanmadım hiç. O fayda etmeyince bileğimden kortizon iğnesi oldum. Bilekte farklı yerlere yaptı iğneyi, ilk bir iki seferde her şey normaldi de üçüncü veya dördüncü noktada o iğne sinire geldi. Bir anda gözlerimde şimşeklerin çaktığını gördüm, annem bütün vücudun yerinden sıçradı dedi. Sonra iki üç ay orta parmağımın yanında his kaybı oldu, uyuşuktu orası, zamanla geldi kendine. Bileğimde de sinire gelen iğnenin olduğu yere de bayağ bir süre dokunamadım.
Yani el-bilek bunlar hep kullandığımız yerler ve tedaviyi ne kadar geciktirirsen o kadar zor olur. Bir an önce git tekrar bence.
Ya benim 190 üstü bi sevgilim vardı adamı öpmek için bile havalanmam gerekiyor. Bit kadar kaliyordum yanında. O kadar Uzunlar bana olmazmarilyn monroe cv bıraktım.
24 ile 28 ...
Biri gıda müh. , biri ziraat müh.
1.90 varlar ikisi de
Bildiğin huysuzlar
Ahahahaha buralar karışır benden soylemesiÇıngar çıkar diye bazı bilgileri saklıyorumyercekimli karanfil
Söylesem mi bilemiyorum, 2 bekar kuzen de bende var
Benim için ideal. Topuklu payı da var hem adamda ne güzel.Ya benim 190 üstü bi sevgilim vardı adamı öpmek için bile havalanmam gerekiyor. Bit kadar kaliyordum yanında. O kadar Uzunlar bana olmazladyamore al hayrını gör
Kuzen mi ? Bende bekar kuzen falan yok. Gafasi garisik gelin istemezuk. Seni de eledim marilyn@msg38 kardeşinin cvsini bırakırsanyercekimli karanfil 'in kuzeniyle birlikte değerlendirmeye alacağım. @_angela_ sende bırakırsan mutlu olurum
Sağol bebişim. Ağır taşımama, zorlamama gibi kriterlerim var. Ağrıdan ağladığımı biliyorum, inanılmaz kötü bir ağrısı var. Kortizondan sonra bayağı toparladı, arada çok mini zonkluyor hemen bırakıyorum ne yapıyorsam. Geçen gün tuttu yine ağrısı, elim bandajlı, üzerinde buz, iki tane ağrı kesiciyle anca geçti birkaç saat sonra.Okurken içim cız etti kıyamam, bileklerim dirseklerim sızladı psikolojik olarak. Geçmiş olsun, kalıcı bi şey var mı şu an
tantanis dikkat et kendine. Doktoru da ihmal etme.
Heee seninki arkadaştı. Tamam arkadaş da olurKuzen mi ? Bende bekar kuzen falan yok. Gafasi garisik gelin istemezuk. Seni de eledim marilyn
1.90 iyiymiş de yaşlar bana gelmedi
İcabında çıtır çıtır yerizAa çıtır sevmez misin?
Benim koca 1 buçuk yaş küçük benden.
Canım bunu kimseye demedim ama bence boşanAa çıtır sevmez misin?
O sızlama, zonklama hissi zatenSağol bebişim. Ağır taşımama, zorlamama gibi kriterlerim var. Ağrıdan ağladığımı biliyorum, inanılmaz kötü bir ağrısı var. Kortizondan sonra bayağı toparladı, arada çok mini zonkluyor hemen bırakıyorum ne yapıyorsam. Geçen gün tuttu yine ağrısı, elim bandajlı, üzerinde buz, iki tane ağrı kesiciyle anca geçti birkaç saat sonra.
İğneden önce neredeyse her gün ağrılarım oluyordu. Eğer yine ağrılar sıklaşır, olay tekrarlarsa kortizon olacağım; genelde birkaç sefer kortizon yaparlar, geçmezse operasyona alırlarmış. Benim bir kortizon oldu bakalım, tekrarlamaz umarım.
2-3 senelik olay bu. 3 senedir falan devam ediyor yani bileğimin durumu, alıştım artık, farkında olmadan ağırlığı sol elime veriyorum.O sızlama, zonklama hissi zaten
Daha fazla sıkıntı çıkarmadan, başına iş açmadan geçer gider umarım canım benim ya. Doktorun yasaklarına da dikkat et. Kızımız hasta, çevrendekiler de bi zahmet nazlandırıversinler seni azıcık, sürme elini yasak olan hiçbi işe.
Sanayiye gidip 20.000 bakımı yaptır o daha kolayOff seninki de ne zormuş öyle ya iyi dayanıp yaptırabilmişsin o iğneyi. Ben de bileklik ile gezdim uzun süre, çıkarınca ağrı azalmak yerine arttı. Şimdi de ufak bir zorlanma aşırı ağrı yapıyor.
Benim komple doktora gidip eksik gedik ne varsa düzelttirmem lazım galiba
Zengin oldunuz mu? Minnak adam olunca zengin olunurmuşAa çıtır sevmez misin?
Doktorun nerde? Istanbulda mi?2-3 senelik olay bu. 3 senedir falan devam ediyor yani bileğimin durumu, alıştım artık, farkında olmadan ağırlığı sol elime veriyorum.
Ortopedistim harika bir adam, cidden seviyorum.
Sanayiye gidip 20.000 bakımı yaptır o daha kolay
Sen ayıplı konuda hemde ilk yorum seninSonun öyle görünüyor.
Beni saymamış.Günaaydııın
S shotmarilyn monroe tantanis nameaver @bilinmeyenfx @_angela_ @Sephoraa ve sayamadığım tüm dostlar bayramımız kutlu olsuuuuun
Bugün 23 Nisaaaan
Hep neşeyle doluyor insaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?