Taşınmak sizde alışkanlık olmuş gibi :))))Buraya taşınırken ilk bir eve taşındık, sevmedim orayı, 3 ay sonra tekrar ev taşıdık, yani Ankara dan İzmire 1 kez ev taşı, sonra İzmirde 1 kez, özetle 3 ayda 2 Kez ev taşıyıp, yerleşme telaşı olunca, uyku düzeni falan altüst oldu..
Hoşgeldin şekerim
Benim gibi düzenli yaşamayı seven biri için valla alışkanlıktan ziyade nefret bir durum oldu buTaşınmak sizde alışkanlık olmuş gibi :))))
Buraya taşınırken ilk bir eve taşındık, sevmedim orayı, 3 ay sonra tekrar ev taşıdık, yani Ankara dan İzmire 1 kez ev taşı, sonra İzmirde 1 kez, özetle 3 ayda 2 Kez ev taşıyıp, yerleşme telaşı olunca, uyku düzeni falan altüst oldu..
Memnuniyet olarak evet, şimdi yaşadığım yer konum olarak güzel.. Şuanda oturduğumuz ev de 4,5 aydır oturuyoruz. Uyku düzeni anlamında sanırım son 6-7 ayın boşlukları var, onu düzenlersem iyi olacak.Hımmm umarım şimdi memnunsundur.
Memnuniyet olarak evet, şimdi yaşadığım yer konum olarak güzel.. Şuanda oturduğumuz ev de 4,5 aydır oturuyoruz. Uyku düzeni anlamında sanırım son 6-7 ayın boşlukları var, onu düzenlersem iyi olacak.
pinoli sen Burdur'damı yaşıyorsun ?
İzmir in neresindeydinDüzene girer inşallah.
2 Haftadır İzmirde'yim sana denk gelemedim.
Dövseydin bideHayır.
Dövseydin bide
İzmir in neresindeydin
Cumartesi gün akşamüstü Kemaraltında gittik kahvemizi içtik, akşam 7 gibi Alsancak tarafında balık yedik baktım bakındım aceba şu pinoli mi bu pinolimi diye ama bende göremedim
Biz eltin değiliz diye selam sabahı da kestin hemşireladyamore eltişim sakın GoT spoilerı verme, BDVde başlık açarım "eltim bana GoT spoilerı veriyor, sizce ne yapmak istiyor" diye.
Sabahtan beri gözlerim yarı kapalı geziyorum feysbukta, spoilera basmamak için.
Pikikuzum olur mu ya.
Müdür bir şey istedi kısa cevap yazmak zorunda kaldım.
Özür dilerim.
Yok ayol olur mu öyle şey... Şimdi gelir çat diye spoiler verir diye uyarayım dedim.Biz eltin değiliz diye selam sabahı da kestin hemşire
Zaten benden de elti olmazYok ayol olur mu öyle şey... Şimdi gelir çat diye spoiler verir diye uyarayım dedim.
İyiyim kuzum ya, sizde ne var ne yok?Zaten benden de elti olmaz
Neyse iyisindir inşallah :)
@_angela_ karabatak gibi bi görünüp kayboldu keza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?