Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Zorluktan ziyade oyalayıcı,şimdi nesi oyalayıcı yazar kesin
Nesi oyalayıcı
Kıymayı soğanı domates biber az kavur, kenarda ılısın, patlıcanı yıka kurut, çizik at, kızart. Kıymayı doldur. Fırınla yada tencerede pişir. Taş çatlasın 45 dakika.. O arada pirinç sudan çıkar pişirilir pilav olur. Hepsinin toplamı 1 saat

Banada kolay gelir karnıyarık
Sanırım sevdiğimden

Ben yapınca biraz fazla yaptığımdan kızartma işlemi sıkıcı geliyor.Bir de benim oğlan patlıcanı yemiyor,aralarına patates dilimi yapıyorum,bir de kıyma buzluktan çıkarıp yaptığım için buzunun çözülmesini beklemek uzun sürüyor,bir de çok gıcıksın illa muhalefet edeceksin

Uyku düzenim altüst oldu 1-2 aydır, uyku tutmayınca ya ütü yaparım buralarda takılırım aynı anda, yada kitap okumaya çalışırım. Bazende ütü yaparken tv de magazin programı izlerim

Hayırdır? Neden bozuldu uyku düzenin?

Hayırdır? Neden bozuldu uyku düzenin?
Buraya taşınırken ilk bir eve taşındık, sevmedim orayı, 3 ay sonra tekrar ev taşıdık, yani Ankara dan İzmire 1 kez ev taşı, sonra İzmirde 1 kez, özetle 3 ayda 2 Kez ev taşıyıp, yerleşme telaşı olunca, uyku düzeni falan altüst oldu..

Ankara'da hangi semtteydiniz aceba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…