Güzel güzel havadar,nezih, komşularda iyiBurası güzelmiş ya :)))
Senin yemekte ne var akşamaYemekte ne var akşama
Daha Marilyn Monroe ve Sephora gelince tadından yenmez olur buralar..Burası güzelmiş ya :)))
Gelince seslenin bana bende kayntcam sizle bendeeeDaha Marilyn Monroe ve Sephora gelince tadından yenmez olur buralar..
Karar veremedim ki..Senin yemekte ne var akşama
Karnıyarık yapsanaKarar veremedim ki..
Karnıyarık pilav mı yapsam, yoksa pratik patlıcan kebap mı, yoksa biber, kabak patlıcan karışık dolmamı.. Amaann,, Canım yemek yapmak istemiyor
Karnıyarık pilav yap(çünkü arasında en zoru o)Karar veremedim ki..
Karnıyarık pilav mı yapsam, yoksa pratik patlıcan kebap mı, yoksa biber, kabak patlıcan karışık dolmamı.. Amaann,, Canım yemek yapmak istemiyor
Nesi zor ki onunKarnıyarık pilav yap(çünkü arasında en zoru o)
Zorluktan ziyade oyalayıcıNesi zor ki onun
Nesi oyalayıcıZorluktan ziyade oyalayıcı,şimdi nesi oyalayıcı yazar kesin
Banada kolay gelir karnıyarıkNesi oyalayıcı
Kıymayı soğanı domates biber az kavur, kenarda ılısın, patlıcanı yıka kurut, çizik at, kızart. Kıymayı doldur. Fırınla yada tencerede pişir. Taş çatlasın 45 dakika.. O arada pirinç sudan çıkar pişirilir pilav olur. Hepsinin toplamı 1 saat
Ben yapınca biraz fazla yaptığımdan kızartma işlemi sıkıcı geliyor.Bir de benim oğlan patlıcanı yemiyor,aralarına patates dilimi yapıyorum,bir de kıyma buzluktan çıkarıp yaptığım için buzunun çözülmesini beklemek uzun sürüyor,bir de çok gıcıksın illa muhalefet edeceksinNesi oyalayıcı
Kıymayı soğanı domates biber az kavur, kenarda ılısın, patlıcanı yıka kurut, çizik at, kızart. Kıymayı doldur. Fırınla yada tencerede pişir. Taş çatlasın 45 dakika.. O arada pirinç sudan çıkar pişirilir pilav olur. Hepsinin toplamı 1 saat
Uyku düzenim altüst oldu 1-2 aydır, uyku tutmayınca ya ütü yaparım buralarda takılırım aynı anda, yada kitap okumaya çalışırım. Bazende ütü yaparken tv de magazin programı izlerim
Buraya taşınırken ilk bir eve taşındık, sevmedim orayı, 3 ay sonra tekrar ev taşıdık, yani Ankara dan İzmire 1 kez ev taşı, sonra İzmirde 1 kez, özetle 3 ayda 2 Kez ev taşıyıp, yerleşme telaşı olunca, uyku düzeni falan altüst oldu..Hayırdır? Neden bozuldu uyku düzenin?
Hoşgeldin şekerimHoşgeldin @Has nicktir
Ankara'da hangi semtteydiniz aceba :)Buraya taşınırken ilk bir eve taşındık, sevmedim orayı, 3 ay sonra tekrar ev taşıdık, yani Ankara dan İzmire 1 kez ev taşı, sonra İzmirde 1 kez, özetle 3 ayda 2 Kez ev taşıyıp, yerleşme telaşı olunca, uyku düzeni falan altüst oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?