Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Eski erkek arkadaşım gazinoda kadınların adamlarla birlikte içki içip hesap sisirttigini söyledi. Cidden öyle bir yer mi orası? Amacı ne?

Ben kadın lafı duyunca trip atıp lafın gerisini dinlememistim
Keşke dinleseymiştin bak şimdi hatuna bilirkişi olaraktan yorum yazardın

Günaydın
Birde kocasıyla kafayı bozmuş bi hatun var.
Gazinoya gitcekmiş kocası ama orası varoş yerlermiş orda çalışan kadınlar pörsümüşmüş gitmesine izin versemiymiş
Hiç gazino kültürüm olmadı da Gazino ve pavyon aynı şeyler gibi mi?Yani gazino diyince benim aklıma konsomatrisler geliyor.Ama içimden bir his yanlış bildiğimi söylüyor.

Günaydın kızlar ^_^
Çayımı da aldım geldim.
Bi de neymiş o bdv konusu ona bakayım "Hanıım hanıım edebini topla, ağzını yırtarım" filan olayları var galiba

Konuda evlilik geçirmiş bi abla var, güçlü olmaktan bıkmış, ev kadınları gibi vik vik etseymiş vs..

Son düzenleme:
Hiç gazino kültürüm olmadı da Gazino ve pavyon aynı şeyler gibi mi?Yani gazino diyince benim aklıma konsomatrisler geliyor.Ama içimden bir his yanlış bildiğimi söylüyor.
Yok gazino farklı
Senin bildiğin pavyon hani ulus tarafında olanlar
Eskiden Lunapark gazinosu varmış mesela Zeki Müren falan çıkarmış

Yok gazino farklı
Senin bildiğin pavyon hani ulus tarafında olanlar
Eskiden Lunapark gazinosu varmış mesela Zeki Müren falan çıkarmış
Aileler de gidebiliyor yani, hımm iyimiş o saman..Ama şimdilerde zeki müren'leri nerde bulucan
Ayyy o ulus'u hiç deme..Ortalığa kadar düşmüş oralar..

Günaydın
Birde kocasıyla kafayı bozmuş bi hatun var.
Gazinoya gitcekmiş kocası ama orası varoş yerlermiş orda çalışan kadınlar pörsümüşmüş gitmesine izin versemiymiş

Ay pörsümüş kadın neymiş aa? Tabirlere bak

"Güneşte fazla bekletmişiz, bu abla biraz börtmüş" ,
"Az daha ilerde kütür kütür ablalarımız var, gölgede büyüttük bi de onlara bakın" filan.

Konuda evlilik geçirmiş bi abla var, güçlü olmaktan bıkmış, ev kadınları gibi vik vik etseymiş vs..

Baktım baktım, o ablanın geçmiş konuları da pek civcivli nedense.

Sen adamlara kesin güçlü duruyorsundur ondandır, vik vik yapmıyorsundur (bknz, BDV Güçlü kadınların güçsüz olduğu saatteyim)
Konuyu bilmiyorum ama ne diyorsan öyledir

Ya ben cidden öyle yardım isteyen, güçsüz duran kadın olamıyorum hiç. "Ben yaparım", "ben hallederim", "dolmuşla dönerim işte buradan" kadınıyım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…