Keşke dinleseymiştin bak şimdi hatuna bilirkişi olaraktan yorum yazardınEski erkek arkadaşım gazinoda kadınların adamlarla birlikte içki içip hesap sisirttigini söyledi. Cidden öyle bir yer mi orası? Amacı ne?
Ben kadın lafı duyunca trip atıp lafın gerisini dinlememistim
He yaa sevgili tribi atmak için buldugum ender dakkaları boşa harcayamazdımKeşke dinleseymiştin bak şimdi hatuna bilirkişi olaraktan yorum yazardın
Hiç gazino kültürüm olmadı da Gazino ve pavyon aynı şeyler gibi mi?Yani gazino diyince benim aklıma konsomatrisler geliyor.Ama içimden bir his yanlış bildiğimi söylüyor.Günaydın
Birde kocasıyla kafayı bozmuş bi hatun var.
Gazinoya gitcekmiş kocası ama orası varoş yerlermiş orda çalışan kadınlar pörsümüşmüş gitmesine izin versemiymiş
Günaydın kızlar ^_^
Çayımı da aldım geldim.
Bi de neymiş o bdv konusu ona bakayım "Hanıım hanıım edebini topla, ağzını yırtarım" filan olayları var galiba
Yok gazino farklıHiç gazino kültürüm olmadı da Gazino ve pavyon aynı şeyler gibi mi?Yani gazino diyince benim aklıma konsomatrisler geliyor.Ama içimden bir his yanlış bildiğimi söylüyor.
Afiyet olsun abla, kolay gelsinBen kaçtım kızım uyandı kahvaltı yapıp dışarıya çıkacağız görüşürüz
Kim olaki ?Konuda evlilik geçirmiş bi abla var, güçlü olmaktan bıkmış, ev kadınları gibi vik vik etseymiş vs..
Güçlü kadınların güçsüz saatindeyim konusunu dedimdiKim olaki ?
Aileler de gidebiliyor yani, hımm iyimiş o saman..Ama şimdilerde zeki müren'leri nerde bulucanYok gazino farklı
Senin bildiğin pavyon hani ulus tarafında olanlar
Eskiden Lunapark gazinosu varmış mesela Zeki Müren falan çıkarmış
Günaydın
Birde kocasıyla kafayı bozmuş bi hatun var.
Gazinoya gitcekmiş kocası ama orası varoş yerlermiş orda çalışan kadınlar pörsümüşmüş gitmesine izin versemiymiş
Konuda evlilik geçirmiş bi abla var, güçlü olmaktan bıkmış, ev kadınları gibi vik vik etseymiş vs..
Dövelim?"Ben bu erkekleri anlamıyorum kardeş" temalı sızlanmamla ilerleyen saatlerde karşınızda olacağım.
Sesinin çıkmamasından belliydi"Ben bu erkekleri anlamıyorum kardeş" temalı sızlanmamla ilerleyen saatlerde karşınızda olacağım.
dövelim ??"Ben bu erkekleri anlamıyorum kardeş" temalı sızlanmamla ilerleyen saatlerde karşınızda olacağım.
Sen adamlara kesin güçlü duruyorsundur ondandır, vik vik yapmıyorsundur (bknz, BDV Güçlü kadınların güçsüz olduğu saatteyim)"Ben bu erkekleri anlamıyorum kardeş" temalı sızlanmamla ilerleyen saatlerde karşınızda olacağım.
Dövelim?
Olurdövelim ??
Yok ya ondan değilSesinin çıkmamasından belliydi
Merakla bekliyoruz
Konuyu bilmiyorum ama ne diyorsan öyledirSen adamlara kesin güçlü duruyorsundur ondandır, vik vik yapmıyorsundur (bknz, BDV Güçlü kadınların güçsüz olduğu saatteyim)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...larin-gucsuz-oldugu-saatindeyim.923174/page-4Konuyu bilmiyorum ama ne diyorsan öyledir
Ya ben cidden öyle yardım isteyen, güçsüz duran kadın olamıyorum hiç. "Ben yaparım", "ben hallederim", "dolmuşla dönerim işte buradan" kadınıyım hep
Dimi dimi ortadan kayboldu birden neden acebaaSesinin çıkmamasından belliydi
Merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?