Süt kek ikilisi beni bekler okulda
Teşekkür ederimm
Sağolun kızlar, desteğinizi hissetmek güzel
Hahaha yaaa bu nee
Ne şiddet sever hatunlarmışsınız
Şiddete şiddetle karşıyız.
Ama kızımızı üzerse de sonuçlarına katlanır.
Kara Murat hanginiz uleynnnnAyy kendimi fedai gibi gördüm.
Ya öyle çok "bir şey yaptı" diyemem, sadece anlamıyorum.
Kız tripli adamYa öyle çok "bir şey yaptı" diyemem, sadece anlamıyorum.
Biz bu adamla bir hafta önce tanıştık, online ama reelde değil. Bir haftadır da tanıştığımız yerde bıdı bıdı konuşuyoruz. Konuşuyor-duk daha doğrusu çünkü iki gündür inanılmaz suskun. Ağzından zorla laf alıyormuşum gibi, ama diğer yandan geçen gün sabah “günaydın canım” yazmayı biliyor. Neyse ben konuştuğumuz yeri kastederek “başka bir yer var mı konuşmaya devam edebileceğimiz” dedim, ses yok :) Aradan bayağı saat geçti, ben geyiğine “ne biçim unutuldum” falan gibi bir şey yazdım, “seni unutur muyum, napıyorsun” dedi, ama o kadar. Birden bitti yani konuşma, ben de nolduğumu anlamıyorum şu an
Hani düşündüm, yoo öyle konuşmayı bitirecek bir şey olmadı. Hatta gayet nargileye gideriz, rakıya gideriz falan muhabbetleri yapıyorduk, benim cuma günü arkadaşlarımla gittiğim yeri öğrenince “ben götürmek istiyordum seni oraya” falan dedi yani.. Tek aklıma gelen şey whatsappa vs geçmek istememesi.
O yüzden diyorum ya anlamıyorum ben bu adamları. Anlamıyorum abi yani.
Ben karayım ama Murat değilimKara Murat hanginiz uleynnnn
Hee
Hee
Kafa bir adam, muhabbeti de keyifli-ydi
Canım evlen benceYa yanlış anlama ama ben birisiyle tanıştırıldım, pazar tanıştık adam p.tesi yanımdaydı.Aramızda da 120-130 km var.
Ama bu adam daha whatsApp'a geçmeye nazlanıyor.
Seni de gaza getirmek istemem ama.
Yoo gaza getirmek değil, yapabileceğim bir şey yok. Peşinde koşmayacağıma göre kendi bilir :)Ya yanlış anlama ama ben birisiyle tanıştırıldım, pazar tanıştık adam p.tesi yanımdaydı.Aramızda da 120-130 km var.
Ama bu adam daha whatsApp'a geçmeye nazlanıyor.
Seni de gaza getirmek istemem ama.
Vik vik lemek üzerine birde geyik sohbeti açılmış The Queen tarafındanKonuya yazayım diye baktım ama hiç de havamda değilim, hakkkaret mi etmiş o bacı şimdi?
Mantık hatası var siteminde. Öyle olmak istiyor, bir yandan da güçlü kadın olmayı ne zannediyorsa...
Biraz daha okuyup sinirlenip yazayım olmazsa, şu an çok sakinim
Bi denameaver , gazinolu konuya baktım. Fenaa :)))
Tebrik ederim, inşallah hayatındaki tüm sınavları böyle başarılarla dolu geçsin..Kızım geldi sınavdan
Türkçe Din full
Matematik 1 yanlış
Teşekkür ederim canımTebrik ederim, inşallah hayatındaki tüm sınavları böyle başarılarla dolu geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?