Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Tanga alıp mı çıktın beklenir senden orta sehpa gülü

Tanga mı? Bildiğimiz tanga çok masum kalır o kadar diyeyim
Aldığım modeller, tanganın önünde diz çöker tövbe ister

Takımlarda gel beni al diyor yaniiii

Ayy Hanım hakikaten çok acayip takımlar var ya, hepsinden almak istiyorsun. Renkleri modelleri filan çok güzeller çokk.

Ama şimdi merak içinde kaldım.

Yok kızz öyle merak edilesi bişi değili önemsiz bir şey. Orta sehpa orta sehpadır yani ne olabilir ki başka

Hello ben geldim. Nabersiniz
S shot bi özet geç bakem
Abovv kaç günün özeti hem de
Son beş günün göze çarpan gelişmeleri şöyle:

Chelzy ve pinoli yeni bekarlar olarak aramıza katıldılar.

Bibibella , pro üyeliğe para saymış olmanın verdiği yetkiyle hepimizi fakir olarak nitelendirip eziyor. Hakkında “pro üye yaptığı kişi başına prim alıyor” söylentileri var.

@ladyamore , siteyi geliştirmek amacıyla tıklandığında "bekarın yaşı, boyu, mesleğini" soran bir buton eklenmesi önerisinde bulundu. Bunun üzerine ben de insanların elindeki fazla bekarları paylaşabileceği bir çöpçatan bölümü eklenmesini önerdim. Benim önerime karşı görüş bildiren @bilinmeyenfxbunun özellikle BDV gibi kaynana-görümce-elti sorunlarının yazılacağı bölümlerde üyeler arası tartışma çıkarabileceğini ifade etti.

Bibibella bizi genç kocanın faydaları konusunda bilgilendirdi.

tantanis yürüyüşe çıktı, dönemeyeceği yerlere gitti. Kendisini kurtaran arkadaşıyla beraber, arkadaşının sevgilisinin evini temizledi.

Bir süre boy konusunda hararetli tartışmalar yaşandı. Tartışma öncesi ve sonrasında tantanis ‘in konu hakkında bazı beyanları oldu. Kendisi açık açık “büyük ADAM. Kocayı komple büyük istiyorum ben” diyerek beklentilerini belirtti.

@_angela_ “ayağı büyük olanın her şeyi büyük oluyor” isimli aydınlatıcı bir video ile tartışmaya dahil oldu. Videonun akabinde bizi “pis bekar muhabbetleri” olmakla itham etti.

S shot ve ladyamore , bundan sonra birbirlerine eltiş olarak hitap etmeye karar verdiler. Mune ‘nin buna yorumu ise “ikiniz aynı eve gelin… kayınvalide ruhunu teslim eder” oldu.

Denas14__ , @_angela_ ve S shot arasında “deniz/havuz kenarı davranış modelleri” temalı sempozyum yapıldı.

pinoli piyasaya yeni bekarlar sürdü. Son durum şöyle;
@Denas14__'te bir adet kayınbirader
nuryolu 'nda bir adet kardeş
@msg38'de bir adet kardeş
yercekimli karanfil 'de üç adet arkadaş
@_angela_'da iki adet kuzen
Bibibella ‘nın eşinden muhtelif sayıda kuzen
pinoli ‘de üç adet arkadaş

Yaşanan +18 diyaloglar neticesinde bütün suçu pinoli ‘ye atarak sıyrılma girişiminde bulunduk, ters tepti.

tantanis 70lik zengin kocayı gömünce onun mirasıyla genç koca alacağını açıkladı. Ayrıca kendisinin ayak bileğinin fotoğrafını gördük.

nameaver ‘in kızının ilk sınavı güzel geçti, ikinciyi bekliyoruz.

HanimKelesimiGetir damat bohçası hazırlıyor.

@_angela_ orta sehpaya irdelemek istemediğimiz bazı görevler biçiyor.

Çok ana başlıkları yazdım, yukarıda adı geçen bütün üyelerle aktif olarak konuşmalar gerçekleşti.

Vücut çorabımı yoksaaaa

Ne aldın la, vücut çorabı falan mı?

Önemsiz değil belli ki, baksana anlatamadılar. Kafamızdan acayip şeyler geçiyor. Öt bakalım.

Muhteşem özeeet...

Orta sehpa hakkında detaylı bilgi istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…