Yok ben evlenmiyim en iyisi.Önce üstte sonra dolapta,daha sonrada baza altında
Oy maaşallahOğlan 25 kız 21. Sanırım iki senedir birlikte yaşıyorlar. Olmicak beyle dedik evlendiriyoruzoğlumuzun ikinci evliliği bu arada. Pek hızlı beyimiz.
Tutar beybisi. Tutabilir yani. Pazar günkü alışverişte bi alt üst şortlu pijama takımı bi de onun üstüne sabahlık begendim Oysho'da. 250-270 arası tutuyodu toplayınca. Bagrıma taş bastım tabi
Genç işi spor şeyler bi de bunlar. 1 marka üste çıkıp kadınsı bi alışverişe giristin mi 3 takım 1000 e cıkar cok rahat
Uyumak içinde var ya . Sabah da kahvaltı hazırlarken uzun sabahlığını ve pofuduk terliklerini giyiyorsunUyumak için değil onlar yaauyuyacağın zaman giyersin penye pijamalarını
Oğlan 25 kız 21. Sanırım iki senedir birlikte yaşıyorlar. Olmicak beyle dedik evlendiriyoruzoğlumuzun ikinci evliliği bu arada. Pek hızlı beyimiz.
Adettendir diye alınan saçma salak tüylü topuklu terlikler...
Oy maaşallahoğlana bak hele.
Yengoş sen düğün için mi elbise arıyordun
Yok canım o kadar detayı ruhumu daraltırUyumak içinde var ya . Sabah da kahvaltı hazırlarken uzun sabahlığını ve pofuduk terliklerini giyiyorsun
Bunları yaptın mi ciddenUyumak içinde var ya . Sabah da kahvaltı hazırlarken uzun sabahlığını ve pofuduk terliklerini giyiyorsun
İşte yeni nesil utanmıyorannem gelinini kendi götürdü gecelik sabahlık takımlarını kendi seçmiş anneme vermiş. Annem de bavulu süsleyip götürcek
İyimiş o da. Bende kayınvalide yok. Ablalar yaptı yine de söyleyemedim ya da seçemedim onlarla. Utanma kısmı daha çok masrafa sokmaktan çekinmek aslında. Yoksa enseye tokat modundayız benimkilerle.
Yeni sistembana kv beğendiğini aldı getirdi bişicik demedim.ne güzel gelinim di mi
Ne gecelik takımları var varyaaa
Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonrabaza altında duruyor eşim sevmiyor
Bizim gelin saten dantelli takım almış. Bide pofuduk tüylü terlik çok pahalı ama 3 takıma 1000 tl ödemişler .
Ben tersten başladım galiba. Bazada benim baştan beriÖnce üstte sonra dolapta,daha sonrada baza altında
Ben de almadım zaten o paraya öküz alırız biz diyerektenAy ben piere cardinden alıyorum genelde. 250 liraya muhtemelen beş takım falan gelir.
Tanga alıp mı çıktın beklenir senden orta sehpa gülüHoş geldinin vino veritas
Hoş geldinmarilyn monroe
Reja ediciğim S shot çığım, orta sehpa mevzunu özete dahil etmeyelim
Ay aklıma iç çamaşırı seçerkenki maceralarım geldi aiiyyy rezillik
"Ben utanırım hi hi" diye girdim içeriye arkadaşlarla, gerisini ne siz sorun ne ben söylüyüm.
Ortam çok gaza getiriciydi aslında benim bi suçum yok
Kaç yaşında evlendide boşanıp ikinciye evlenşyorrr.
Baza altında boşuna yer kaplıycak şimdiden diyimBizdede var ondan
Adettendir diye alınan saçma salak tüylü topuklu terlikler...
O kadar ayrıntıya gelemem ben. Bi de o saten şeylere dokunamıyorum içimi bi garip yapıyor.Niyeee yaaaa
Hoş geldinin vino veritas
Hoş geldinmarilyn monroe
Reja ediciğim S shot çığım, orta sehpa mevzunu özete dahil etmeyelim
Ay aklıma iç çamaşırı seçerkenki maceralarım geldi aiiyyy rezillik
"Ben utanırım hi hi" diye girdim içeriye arkadaşlarla, gerisini ne siz sorun ne ben söylüyüm.
Ortam çok gaza getiriciydi aslında benim bi suçum yok
Yapamadım işte benim adamım sevmez böyle şeyler. Bide hiç yakışmıyor :/ bihter olsam neyseBunları yaptın mi cidden
Yok arkadaş hamurumda odunluk var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?