Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Tembel teneke sen napıyon.
Yataktayım. Uyuyup uyanıp buraya bakıyorum sonra tekrar uyuyorum.

Ya bu hafta tatile gidecektik annemler önden gitti. Pazartesi de biz gidecektik Kuzenler ve kardeşimle. Ama ben annemle kardeşime küstüm konuşmuyorum.

Herkes de ısrar etti gel gel diye ama kardeşime cidden kızgınım hala bişey olmamış gibi eşyalarını al bize gel burdan gideriz diye emrivaki yapıyor cevap vermedim.

Tatile de gitmek istiyordum aslında. Boş inat mi yapıyorum sizce?

Arkadaşlarım da Eskişehire gidelim boşver orayı gezeriz diyorlar. Çok kararsız kaldım.

Salaksın. Kalk git, orda küslüğe devam edersin. Nereye gittiler?

Salaksın. Kalk git, orda küslüğe devam edersin. Nereye gittiler?
Of aynı evin içinde nasıl küs kalcam zor o iş. Devremulk var armutluda oraya gittiler. Ben deniz havuz sevmem zaten gidince bi yürüyüş yapmış olurum. Bunun için de değer mi o stres emin değilim.

Of aynı evin içinde nasıl küs kalcam zor o iş. Devremulk var armutluda oraya gittiler. Ben deniz havuz sevmem zaten gidince bi yürüyüş yapmış olurum. Bunun için de değer mi o stres emin değilim.

Deniz havuz sevmeyen insanı da ben anlamam. Nasıl sevmiyonuz la?
Benim kışın denize baktıkça içim gidiyor.

Güzel olmuş mu yeni cicikleri ben o kadar kestirsem depresyona girerdim

Nasıl taşımış onca yıl ya zor iş.

Çok fenaydı zaten. Boyun fıtığı oldu kadında.o yüzden gerekliydi. Estetik değil sağlık sorunu resmen. Güzel oldu ama biraz acayip, kendi memintoların gibi olmuyor haliyle. Giyinikken güzel ama.

Deniz havuz sevmeyen insanı da ben anlamam. Nasıl sevmiyonuz la?
Benim kışın denize baktıkça içim gidiyor.
Ben islanmaktan ve üşümekten nefret ederim. Sahilde otururum denize ayağımı bi sokar çıkarırım o kadar.

Denize girmeyi değil bakmayı seviyom.

Havuz zaten ayrı iğrenç. Mikrop mu var sidik mi belli değil. Iykk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…