- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Başarılar canım :)
Sus sus çaktırma
Abin bayram etmiştir
O bu ara Bdv de ne kadar alengirli konu var orda ilk mesajıda kendisi atıyorTembel teneke sen napıyon.
Çıkanları bana gönderseydi keşkeHem de nasıl.
Geçen sene göğüslerinden ameliyat oldu yengem, küçülttürdü. Adam yas tuttu resmen.
Yataktayım. Uyuyup uyanıp buraya bakıyorum sonra tekrar uyuyorum.Tembel teneke sen napıyon.
Ya deme deme geçen tanımadığım bi kadın laf yaptı benim vereceğim cevabı her seferinde ilk mesaj olarak vermeyi nasıl başarıyorsun diyeO bu ara Bdv de ne kadar alengirli konu var orda ilk mesajıda kendisi atıyor
Çıkanları bana gönderseydi keşke
Yataktayım. Uyuyup uyanıp buraya bakıyorum sonra tekrar uyuyorum.
Ya bu hafta tatile gidecektik annemler önden gitti. Pazartesi de biz gidecektik Kuzenler ve kardeşimle. Ama ben annemle kardeşime küstüm konuşmuyorum.
Herkes de ısrar etti gel gel diye ama kardeşime cidden kızgınım hala bişey olmamış gibi eşyalarını al bize gel burdan gideriz diye emrivaki yapıyor cevap vermedim.
Tatile de gitmek istiyordum aslında. Boş inat mi yapıyorum sizce?
Arkadaşlarım da Eskişehire gidelim boşver orayı gezeriz diyorlar. Çok kararsız kaldım.
Başarılar cici kızSabah sabah ne hardcore muhabbetler bunlar, otobüste sağlı sollu amcalarla kuşatılmış vaziyetteyim korkuyorum okuyacaklar diye
Sınava gidiyorum ben, seviyorum sizi
Yuh benimkileri komple kessen o kadar etmez.Ahaha ben de aynı şeyi dedim. 2.5 kilo çıktı kadından. Doktor rekor kırdın demiş.
Oooo büyüksünGeçen gün tam boşuyordum son anda vazgeçtim.
Arşiv benim yalnız, koca beni boşasın madem.
Yuh benimkileri komple kessen o kadar etmez.
Of aynı evin içinde nasıl küs kalcam zor o iş. Devremulk var armutluda oraya gittiler. Ben deniz havuz sevmem zaten gidince bi yürüyüş yapmış olurum. Bunun için de değer mi o stres emin değilim.Salaksın. Kalk git, orda küslüğe devam edersin. Nereye gittiler?
Of aynı evin içinde nasıl küs kalcam zor o iş. Devremulk var armutluda oraya gittiler. Ben deniz havuz sevmem zaten gidince bi yürüyüş yapmış olurum. Bunun için de değer mi o stres emin değilim.
Güzel olmuş mu yeni cicikleri ben o kadar kestirsem depresyona girerdimBen sen artı name ortaya koysak anca o kadar bence.
Güzel olmuş mu yeni cicikleri ben o kadar kestirsem depresyona girerdim
Nasıl taşımış onca yıl ya zor iş.
Ben islanmaktan ve üşümekten nefret ederim. Sahilde otururum denize ayağımı bi sokar çıkarırım o kadar.Deniz havuz sevmeyen insanı da ben anlamam. Nasıl sevmiyonuz la?
Benim kışın denize baktıkça içim gidiyor.
YuhhAhaha ben de aynı şeyi dedim. 2.5 kilo çıktı kadından. Doktor rekor kırdın demiş.
Sabah sabah arpanız mı fazla geldi nedir bu muhabbetler
in vino veritas içeride geçirdiğin zamanda enerji birikmiş mübarek. Libidonu biriktirip burada mı harcıyorsun
Yuhh
Sırt ağrısından nasıl durmuş bu zamana kadar yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?