kral bekar kıskanmaSabah sabah arpanız mı fazla geldi nedir bu muhabbetler
in vino veritas içeride geçirdiğin zamanda enerji birikmiş mübarek. Libidonu biriktirip burada mı harcıyorsun
İyi yapmış boşu boşuna hamallıkKötüydü valla. İyi oldu ama şimdi, vücuduna uydu en azından. Bikini giyemiyordu kadıncaazım.
Biri hayrına kahvaltı hazırlasın bana ya. Yanlızlık ne zor.insan kendine hazırlamaya üşeniyor
İyi yapmış boşu boşuna hamallık
Bende bi kuzen var strec filmle sarıyor gögüslerini sabit dursunlar diye
Onunda yakındır yeterrr diyip ameliyat olması
Ben birini görünce döktürüyorum. Ama kendime hayrım yok.İkinci kupa kahvemi içiyorum aç karna. Ben de üşeniyorum. Gel birlikte yapalım bari.
Ben birini görünce döktürüyorum. Ama kendime hayrım yok.
Sucuk yapayım da ye kok
Biri hayrına kahvaltı hazırlasın bana ya. Yanlızlık ne zor.insan kendine hazırlamaya üşeniyor
Bana gelin ben hazırladım kızımı bekliyorum gelsin başlarızİkinci kupa kahvemi içiyorum aç karna. Ben de üşeniyorum. Gel birlikte yapalım bari.
Bana gelin ben hazırladım kızımı bekliyorum gelsin başlarız
IykPastırma yap pastırma. Kafamdan çıksın kokusu.
Öff yaBana gelin ben hazırladım kızımı bekliyorum gelsin başlarız
Iykpişirince okadar olmuyor diyolllaa pastırmaları küçük doğriyim yumuetalı yapem ne dersin
İzmir'de olaydım gelirdinÖff yaizmir de olaydım gidecek insan çoktu :/
Nerdesin ki sen . Sen shot sep mar hepiniz izmir biliyordum.İzmir'de olaydım gelirdin
Çok tenks cicim, bende kuzen falan yok emme olanların kuzenlerine yazmayı bir borç bilirimAbovv kaç günün özeti hem de
Son beş günün göze çarpan gelişmeleri şöyle:
@Chelzy ve @pinoli yeni bekarlar olarak aramıza katıldılar.
@bibibella, pro üyeliğe para saymış olmanın verdiği yetkiyle hepimizi fakir olarak nitelendirip eziyor. Hakkında “pro üye yaptığı kişi başına prim alıyor” söylentileri var.
@ladyamore , siteyi geliştirmek amacıyla tıklandığında "bekarın yaşı, boyu, mesleğini" soran bir buton eklenmesi önerisinde bulundu. Bunun üzerine ben de insanların elindeki fazla bekarları paylaşabileceği bir çöpçatan bölümü eklenmesini önerdim. Benim önerime karşı görüş bildiren @bilinmeyenfxbunun özellikle BDV gibi kaynana-görümce-elti sorunlarının yazılacağı bölümlerde üyeler arası tartışma çıkarabileceğini ifade etti.
@bibibella bizi genç kocanın faydaları konusunda bilgilendirdi.
tantanis yürüyüşe çıktı, dönemeyeceği yerlere gitti. Kendisini kurtaran arkadaşıyla beraber, arkadaşının sevgilisinin evini temizledi.
Bir süre boy konusunda hararetli tartışmalar yaşandı. Tartışma öncesi ve sonrasındatantanis ‘in konu hakkında bazı beyanları oldu. Kendisi açık açık “büyük ADAM. Kocayı komple büyük istiyorum ben” diyerek beklentilerini belirtti.
@_angela_ “ayağı büyük olanın her şeyi büyük oluyor” isimli aydınlatıcı bir video ile tartışmaya dahil oldu. Videonun akabinde bizi “pis bekar muhabbetleri” olmakla itham etti.
S shot ve @ladyamore, bundan sonra birbirlerine eltiş olarak hitap etmeye karar verdiler. @Mune ‘nin buna yorumu ise “ikiniz aynı eve gelin… kayınvalide ruhunu teslim eder” oldu.
Denas14__ , @_angela_ ve S shot arasında “deniz/havuz kenarı davranış modelleri” temalı sempozyum yapıldı.
@pinoli piyasaya yeni bekarlar sürdü. Son durum şöyle;
@Denas14__'te bir adet kayınbirader
@nuryolu'nda bir adet kardeş
@msg38'de bir adet kardeş
@yercekimli karanfil'de üç adet arkadaş
@_angela_'da iki adet kuzen
@bibibella ‘nın eşinden muhtelif sayıda kuzen
@pinoli ‘de üç adet arkadaş
Yaşanan +18 diyaloglar neticesinde bütün suçu @pinoli ‘ye atarak sıyrılma girişiminde bulunduk, ters tepti.
tantanis 70lik zengin kocayı gömünce onun mirasıyla genç koca alacağını açıkladı. Ayrıca kendisinin ayak bileğinin fotoğrafını gördük.
nameaver ‘in kızının ilk sınavı güzel geçti, ikinciyi bekliyoruz.
@HanimKelesimiGetir damat bohçası hazırlıyor.
@_angela_ orta sehpaya irdelemek istemediğimiz bazı görevler biçiyor.
Çok ana başlıkları yazdım, yukarıda adı geçen bütün üyelerle aktif olarak konuşmalar gerçekleşti.
Gel gel kapıya gelince mesaj at şifreyi söylüyim ..Boyozları simitleri kaptımnameaver a gidiyorum. Sen de tavayı kap gel. Acıktım laaa...
Ben daha aşşağılardayım :)Nerdesin ki sen . Sen shot sep mar hepiniz izmir biliyordum.
Nerdesin ki sen . Sen shot sep mar hepiniz izmir biliyordum.
Ben değilim.Nerdesin ki sen . Sen shot sep mar hepiniz izmir biliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?