Aynen ne gerek varsa ütüyeAnnem de ütüleri bana kakalıyor hep ya hiç sevmiyorum.
Zaten kıyafetlerimi utulemeden giyinmiyorum ne gereksiz bir aktivite bir de onları yıkayınca ütülemek.
Tamamda, ince kot, yada kumaş pantolon veya gömlekler ütüsüz giyilmiyor kiAnnem de ütüleri bana kakalıyor hep ya hiç sevmiyorum.
Zaten kıyafetlerimi utulemeden giyinmiyorum ne gereksiz bir aktivite bir de onları yıkayınca ütülemek.
Sırf şu ütü yüzünden hep kış olsa keşke diyesim varTamamda, ince kot, yada kumaş pantolon veya gömlekler ütüsüz giyilmiyor ki
kotu yüzünden ütüleyincede rahat giyiliyor..
Heleki ütülü nevresimde uyumak süper ötesidir
İyi geceler,tatlı rüyalarBen yatıyorum kızlar, iyi geceler :)
Ütü önemlidir, bir kadın ütü yapamıyorsa evlilik müessesi şey olurAynen ne gerek varsa ütüye
Kot mu ütülüyorsun?Tamamda, ince kot, yada kumaş pantolon veya gömlekler ütüsüz giyilmiyor ki
kotu yüzünden ütüleyincede rahat giyiliyor..
Heleki ütülü nevresimde uyumak süper ötesidir
Gömleği gösteren ütü, kadını gösteren...Ütü önemlidir, bir kadın ütü yapamıyorsa evlilik müessesi şey olur
Geçmişteki aile bakanı börek yapan demişti ama bence ütü yapan
İyi ki bakan olmamışsınÜtü önemlidir, bir kadın ütü yapamıyorsa evlilik müessesi şey olur
Geçmişteki aile bakanı börek yapan demişti ama bence ütü yapan
Bende ikincisi var, ütü olmasa olmuyor mu?
Gerçekten yaİyi ki bakan olmamışsın
Dağlara taşlara uçan kuşlaraGerçekten ya
Ya akp den bakan olaydım bide
Yaşasın, ütü yoldaşı buldumBende ikincisi var, ütü olmasa olmuyor mu?
Bu arada böyle diyorum ama ben de ütüye karşı boş değilim. Nefret etmem yani kendisinden. Bir bulaşık yıkamaktan iyidir.
Benim senin kadar hislerim yok. Ama ütü yapmak gerçekten örgü örmek gibi zihni boşaltan bir şey.Yaşasın, ütü yoldaşı buldum
Ay sen yatmadın miBenim senin kadar hislerim yok. Ama ütü yapmak gerçekten örgü örmek gibi zihni boşaltan bir şey.
Örgü örmeye bayılırım:)Benim senin kadar hislerim yok. Ama ütü yapmak gerçekten örgü örmek gibi zihni boşaltan bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?