- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Eneee içine kaçmıştır belki, iyice bi baksaydın2.05 46 fırıncı küreği bamya deyim sen anla...
Kaç kaç arkamıza bakmayalım.
ehehehe GaçalımBen daha fazla duramayacağım buralarda. Kızın başına vurdu, laflara bakar mısınızin vino veritas , marilyn monroe
Ay komple dedik. Komple. Her şeyiyle. Daha nasıl açık olayım bilemedim.
Gözün doysun gözün.
Şimdi söyletcen beni de neyyyyseeee...
Ne demek olduğunu diyim mi
PekiGeçti geçti, armut yedim.
Evde tatlıya benzer tek şey içinde 3-5 tane kalmış bonibon.
Eneee içine kaçmıştır belki, iyice bi baksaydın
ehehehe Gaçalım
Link ver bakem, bi de ben bakem şu datlulara :)Onun canı tatlı istiyormuş, hatta seninde
Talı yarışması var, cmtsi bitiyor, vatandaşlık görevini yap oy ver :))
Malzemenin iyi olanını görünen kısımlara kullandılar zaar, geri kalanı da manav tezgahının arkasındaki portakal misaliÇektim falan ama ı ıh, o kadarmış.
Malzemenin iyi olanını görünen kısımlara kullandılar zaar, geri kalanı da manav tezgahının arkasındaki portakal misali
Hangisi kimin tatlısı? Bilemedim, ya gıcık olduğum birinin tatlısına oy verirsem
Hangisini istersinin vino veritas ? Senin için onu yiycem. Eki Görüntüle 1822894
Evet yalnızlıktan kendimi marketlere vurdum.
Şimdi beğendiğin tatlılara tıkla.. bak, seç... En üsttede adı var.. OylaHangisi kimin tatlısı? Bilemedim, ya gıcık olduğum birinin tatlısına oy verirsem
Hangisi renkli mi kara çocuk muEti puuuuufffd
Renkliii..Hangisi renkli mi kara çocuk mu
Bence çok bi tatliyiz değil mi pinoli?
Ay fotosunu atcaktim ama kıyamadım iyice canın çeker şimdi diye.Renkliii..
Ehehehivet cınım.
Hele ben dadından yenmem.
Ama ama hem Denas hem de sen varsın, iki oy kullanamıyos kiŞimdi beğendiğin tatlılara tıkla.. bak, seç... En üsttede adı var.. Oyla
Shot, Sephora ve sen çok duygusal düşünüyorsunuz yaAma ama hem Denas hem de sen varsın, iki oy kullanamıyos ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?