Normal ayaktaMuse konseri.
Ağzına tükürdüklerim 10 senedir bu konseri bekliyorum ben. Çok sinirlendim çoook.
Normal ayaktahiç yoktan iyidir
Çok pahalıymış yav gerçekten.Muse konseri.
Ağzına tükürdüklerim 10 senedir bu konseri bekliyorum ben. Çok sinirlendim çoook.
Çok pahalıymış yav gerçekten.
İki kişi en pahalı biletten alsan tam asgari ücret
Tükenmiş
Zaten kuruçeşme arenada normal ayakta fena oluyor. Üstüste bineriz, metrobüsten beter olur.
Ulan bekarken her şey ne kolaydı. Al biletini git.
Amann 10 yıl beklemişsin bi 10 yıl daha garantimiz mi var göm gitsinBi asgari ücreti gömecem oraya kafam atarsa. Vip'de içki servisi varmış
Tünaydın hemşireTünaydıınn
10 sene beklemişsin göm gitsin madem
in vino veritas Muse için o fiyatlar normal be canım.
Bol eğlenmen dileğiyle :)10 sene önce rock'n coke'a gelmişlerdi. Biletim vardı, gidecektim. O hafta ablam böbrek nakli oldu. Bir arkadaşıma verdim bileti, hastanede geçirdim konser akşamını. 10 senedir de gelmediler bir daha. Her sene turnelerini takip ediyorum ne zaman gelecekler diye. Gömebilirim o yüzden parayı bu konsere.
Eşim aradı şimdi, kiev konseri varmış bayramda. Oraya gidelim, hem gezeriz hem konsere gideriz dedi. Bir fiyat karşılaştırması yapıciim şimdi.
Kızım sınavdan dolayı takip etmiyordu konserleri bugün evdeNormal biliyorum da yine de koyuyor insana bea.
Kızım sınavdan dolayı takip etmiyordu konserleri bugün evde
"anneeaaağğğ Muse konseri varmış 
sınav hediyesi olarak göndersenize beniiiğğğ"
Aklına geldi. yıllar önce Katty Perry konserine gitmiştim.bekarken..Bol eğlenmen dileğiyle :)
Kızın konsere gidip gelmesi bana en sz 1000 liraya patlar ki oda en az diyorumTak kolumuza onu da gidelim birlikte.
Yeğenlerimi almayı düşünüyordum ben de ama 4 kişi kaldırmaz bu bünye
Normal biliyorum da yine de koyuyor insana bea.
Koyar koymasına da şimdi 10 sene bekledim diyorsun, sevdiğin bi grup, köklü de yani öyle dandik müzikler de yapmıyorlar, üni. zamanlarımda filan çok dinlerdim, hala daha arabada açarım bazen karışık cdm vardır eskilerden :)
Eşin + sen gidersiniz. Gitmeyip pişmanlığını yaşamaktansa, gidersin biraz sıkışırsın ama gittik dersin, hatıra kalır yani bilmiyorum.
Gideriz muhtemelen, kaçırmak istemiyorum. Bir on sene daha beklemeye niyetim yok.
Wembley konserlerini izledin mi haarp turnesinde. Hayalim orda izlemek aslında ama... Bakalım belki o da kısmet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?