Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

10 sene beklemişsin göm gitsin madem

10 sene önce rock'n coke'a gelmişlerdi. Biletim vardı, gidecektim. O hafta ablam böbrek nakli oldu. Bir arkadaşıma verdim bileti, hastanede geçirdim konser akşamını. 10 senedir de gelmediler bir daha. Her sene turnelerini takip ediyorum ne zaman gelecekler diye. Gömebilirim o yüzden parayı bu konsere.

Eşim aradı şimdi, kiev konseri varmış bayramda. Oraya gidelim, hem gezeriz hem konsere gideriz dedi. Bir fiyat karşılaştırması yapıciim şimdi.

Bol eğlenmen dileğiyle :)

Bol eğlenmen dileğiyle :)
Aklına geldi. yıllar önce Katty Perry konserine gitmiştim.bekarken..
Yeni tanıştığım arkadaşlar vardı halamın arkadaşının çocukları. 2 kız 1 erkek..
Normal biletti
Akraba olmuştuk
Yazık oğlan garibim 3 kızı korucam diye doğru düzgün eğlenememişti

Normal biliyorum da yine de koyuyor insana bea.

Koyar koymasına da şimdi 10 sene bekledim diyorsun, sevdiğin bi grup, köklü de yani öyle dandik müzikler de yapmıyorlar, üni. zamanlarımda filan çok dinlerdim, hala daha arabada açarım bazen karışık cdm vardır eskilerden :)
Eşin + sen gidersiniz. Gitmeyip pişmanlığını yaşamaktansa, gidersin biraz sıkışırsın ama gittik dersin, hatıra kalır yani bilmiyorum.

Gideriz muhtemelen, kaçırmak istemiyorum. Bir on sene daha beklemeye niyetim yok.

Wembley konserlerini izledin mi haarp turnesinde. Hayalim orda izlemek aslında ama... Bakalım belki o da kısmet olur.

Gideriz muhtemelen, kaçırmak istemiyorum. Bir on sene daha beklemeye niyetim yok.

Wembley konserlerini izledin mi haarp turnesinde. Hayalim orda izlemek aslında ama... Bakalım belki o da kısmet olur.

Vışş ^_^
İzlemedim ama baya coşkulu olduğunu tahmin etmesi güç değil.
Placebo geldiğinde gitmedim, sonradan kötü hissettim.
Ondan diyorum içinde kalabilir gerçekten beklediğin, sevdiğin bir grupsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…