Ya bir arkadaşım var, 9 yıllık falan arkadaşım. Geçen ay konuşuyoruz, neymiş öyle her zamanki hitaplarımızla yazmasaymışım, yeni sevgilisi bizim geyiklerimizi okumuş (geyikler dediği de birbirimizin duvarında, zaman zaman başka arkadaşlarımızın da katıldığı geyikler yani), başına gelecekler varmış. "E napalım, arkadaşlarımızla geyik yapmayacak mıyız" dedim, genelden yapmayacağız dedi. Ne alaka, insan arkadaşıyla konuşmaz mı, neyse bundan sonra yazmam sana bir şey tamam dedim. Öyle kaldı konuşmamız, gerçekten de bırak tek kelime etmeyi, beğenmedim bile hiçbir şeyi.Gül yahu neden ne oldu ?
Bende aynı çocukla uğraşmaca..
Ay nasıl da saçmalamış..Ya bir arkadaşım var, 9 yıllık falan arkadaşım. Geçen ay konuşuyoruz, neymiş öyle her zamanki hitaplarımızla yazmasaymışım, yeni sevgilisi bizim geyiklerimizi okumuş (geyikler dediği de birbirimizin duvarında, zaman zaman başka arkadaşlarımızın da katıldığı geyikler yani), başına gelecekler varmış. "E napalım, arkadaşlarımızla geyik yapmayacak mıyız" dedim, genelden yapmayacağız dedi. Ne alaka, insan arkadaşıyla konuşmaz mı, neyse bundan sonra yazmam sana bir şey tamam dedim. Öyle kaldı konuşmamız, gerçekten de bırak tek kelime etmeyi, beğenmedim bile hiçbir şeyi.
Bugün geldi laf attı. Cevap yazdım tabii, ayrılmış sevgilisiyle.
Şimdi iki günlük kızın tripleri yüzünden bizim geyiklerimizi bitirmesine mi sinirleneyim bilemedim.
Buradan tüm hanım kızlarımıza sesleniyorum.
Siz sevgilinizin kız arkadaşlarına ambargo koyarsınız ama ayrıldığınız an adamların döndüğü arkadaşları biz oluruz. Siz gidiyorsunuz, biz kalıyoruz :)
Çünkü işte arkadaşlık falan.
Uçak biletleri uçmuş bu ara zaten
Sağlık olsun :)
Ya bizim geyiklerimiz çoktur. Şimdi tek tek hatırlamıyorum konuları ama iki-üç kişi birbirimize bulaşırız yani. Bahsettiği şeyler de geçmiş konuşmalar.Ay nasıl da saçmalamış..
Balım geyik derken ne tarz yazmıştın?
Tipik kıskanan,kıskanırken saçmalayan kadın tipi..Ya bizim geyiklerimiz çoktur. Şimdi tek tek hatırlamıyorum konuları ama iki-üç kişi birbirimize bulaşırız yani. Bahsettiği şeyler de geçmiş konuşmalar.
BonjourYa bir arkadaşım var, 9 yıllık falan arkadaşım. Geçen ay konuşuyoruz, neymiş öyle her zamanki hitaplarımızla yazmasaymışım, yeni sevgilisi bizim geyiklerimizi okumuş (geyikler dediği de birbirimizin duvarında, zaman zaman başka arkadaşlarımızın da katıldığı geyikler yani), başına gelecekler varmış. "E napalım, arkadaşlarımızla geyik yapmayacak mıyız" dedim, genelden yapmayacağız dedi. Ne alaka, insan arkadaşıyla konuşmaz mı, neyse bundan sonra yazmam sana bir şey tamam dedim. Öyle kaldı konuşmamız, gerçekten de bırak tek kelime etmeyi, beğenmedim bile hiçbir şeyi.
Bugün geldi laf attı. Cevap yazdım tabii, ayrılmış sevgilisiyle.
Şimdi iki günlük kızın tripleri yüzünden bizim geyiklerimizi bitirmesine mi sinirleneyim bilemedim.
Buradan tüm hanım kızlarımıza sesleniyorum.
Siz sevgilinizin kız arkadaşlarına ambargo koyarsınız ama ayrıldığınız an adamların döndüğü arkadaşları biz oluruz. Siz gidiyorsunuz, biz kalıyoruz :)
Çünkü işte arkadaşlık falan.
Tipik kıskanan,kıskanırken saçmalayan kadın tipi..
Ama arkadaşına da kızdım,9 yıllık dostuna dediği iyi olmamış . Hani aksine gidip sevgilisine söylemeliydi o benim dostum biz esprili konuşuruz diye ..
Bonjour
Bazen yapıyorlar öyle saçma sapan hareketler eltişim. Son seferinde bizim paşalardan biri hatunun birinin peşine takıldı gitti mesela, mahçup mahçup utana sıkıla buluşmaları ekmeler, twitter da mention larda çevirdigimiz geyiklerde dut yemiş bülbüle dönmeler. Ne bize ne kıza bi sey söyleyecek cesareti var, kız da gardiyandan beter olunca.
Ne kadar dayandı 4 ay. Öyle bi kezbana o bile fazlaydı ya neyse. En son geldi bi şirinlikler "kızım nefes aldırmıyodu ki hatun beynime oksijen gitse yapar mıyım böyle" falan dedi. Biz bilmiyoruz sanki o oksijenim nereye gittigini.
Neyse özürler diledi, topluca bi aksam yemegi kitleyip ocagına incir agacı diktik ama affettik. Bazısının da huyu böyle iste
Allah rahmet eylesinAyy içim ürperdi. Facebook'ta her sene o gün ne yapmış olduğunu gösteren bir uygulama var. Üç sene önce bugün, 1,5 sene önce vefat eden arkadaşımla dışarıdaymışız. Fotoğraflar koymuşuz falan. Tüylerim diken diken oldu şu an...
Zaten makbulü o.Aman napayım kendi bilir.
Bizim çevrede genelde arkadaşlar sevgililere pek ezdirilmez. Birbirine rest çekenler falan oldu yani
Gunaydin petitolar
in vino veritas
Benim rahmetliden kalma butun pet sitelerinden indirim kuponu mesajlari geliyor hala..Gondermek isterim mama madem barinak acilana kadar katki olsun.Gerci barinaklarin hali de belli icler acisi ya..
Ayy içim ürperdi. Facebook'ta her sene o gün ne yapmış olduğunu gösteren bir uygulama var. Üç sene önce bugün, 1,5 sene önce vefat eden arkadaşımla dışarıdaymışız. Fotoğraflar koymuşuz falan. Tüylerim diken diken oldu şu an...
Ahah benimkine facebookta laf ettim, baktı ben bozuğum aradı, telefonda da bir posta hırlaştıkZaten makbulü o.
Bizimkilerin de çogunun huyu öyledir. Bizi sevmeyen kızı onlar hiç sevmezler. Ama hespinden aynı performansı alamıyosun malesef. Liseden beri (6-7 sene olmus be yuh) takıldıklarımın arasında var böyle bi tane tip. Normal zamanlarda o da kabul ediyo seyinin dikine gidince kızların pesinde maymun oldugunu ama iste arada şirazesi kayıyo malesef onu da öyle kabul ettik. Hayir sansına da hep karsısına agzından girip burnundan cıkıp cocugu ortamından koparmak isteyen klinik vaka derecesinde kıskanc kızlar cıkıyo. Arasan bulunmaz o kadarı yani
Ama bi tanesini 12 senedir falan tanıyorum herhalde, tanıştıgımızda boyum bunun yarısı kadardı yani. Birlikte büyüdük resmen. Böyle bi konuda agzını açsın bakmam bi daha yüzüne.gerci kız arkadası sahane biri, o yüzden o cepheden oyle bi sey beklemiyorum
Ne güzel bi sabah tesekkür ederiim
Kimin konseri acebaDeluxe VIP Teras - 672.00 TL
Diamond Circle - 448.00 TL
Golden Circle - 336.00 TL
Normal Ayakta - 179.00 TL
Böyle konser bileti fiyatı mı olur beaaaa...
Kimin konseri aceba
Ay Allah rahmet eylesinAyy içim ürperdi. Facebook'ta her sene o gün ne yapmış olduğunu gösteren bir uygulama var. Üç sene önce bugün, 1,5 sene önce vefat eden arkadaşımla dışarıdaymışız. Fotoğraflar koymuşuz falan. Tüylerim diken diken oldu şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?