Oluyor ilk zamanlar. Olmayan kadın alnından öpülesi benim için..VüeehO kadar da olmaz herhalde be. Olmasın, olmamalı.
Özet yok özet yoook.
Kendi adına konuş cicim ben bide üstüne sabah kalkıp işe giderdimOluyor ilk zamanlar. Olmayan kadın alnından öpülesi benim için..
Uyumayan,gaz sıkıntısından kıvranıp ağlayan bir bebek.. Mesela.. Gecen gündüzüne karışıyor. Emzirmekten dermansız kalıyorsun. Uyuyunca bebe, fanfinfon aklına gelmiyor. Küt uyuyorsun. Ben 30 dk uyuyunca ödül gibi gelirdi.
E ama merak ederimm. Ayıplı konuştunuz dimiÖzet yok özet yoook.
Hıhı, ama özet yok, dön oku.E ama merak ederimm. Ayıplı konuştunuz dimi
Taşlama beni ama işe giden kadın bence daha iyi. Tamam gece uyumuyorsun ama orda gene toparlayabiliyorsun. Evde olunca inanki daha zor.. İş birnevi kafanıda dağıtma yeri.. Benim yengem doktor. Ben duramıyorum evde kafayı yicem iş yeri daha iyi dedi 2 hafta sonra işe döndü.Kendi adına konuş cicim ben bide üstüne sabah kalkıp işe giderdim
Oluyor ilk zamanlar. Olmayan kadın alnından öpülesi benim için..
Uyumayan,gaz sıkıntısından kıvranıp ağlayan bir bebek.. Mesela.. Gecen gündüzüne karışıyor. Emzirmekten dermansız kalıyorsun. Uyuyunca bebe, fanfinfon aklına gelmiyor. Küt uyuyorsun. Ben 30 dk uyuyunca ödül gibi gelirdi.
Kendi adına konuş cicim ben bide üstüne sabah kalkıp işe giderdim
Tabi ilk zamanlar olası. Yeni doğum yapmış arkadaşları görüyordum yani, yazık kızlar zombiye dönüşmüşlerdi bildiğin.
Aiy içim sallandı, libido ayarlarım şaştı.
Umut aşıladın bana bacıım aiyy şu an kımıl kımıl oldum yeniden
Pis Denas enerjimi emdi yukarıda
Ben olsam telefonla falan uğraşırdım veya dergi alırdım yanıma dermişimmAlabilirsin izin verdim. Ben de dalga geçiyorum çoğu zaman.
Ben olsam telefonla falan uğraşırdım veya dergi alırdım yanıma dermişimm
Ahh ahhEhehe yok o kadar değil. Beyim üzülür yazık... Kıyamaaamm
Fiyuu neler söylemişsiniz öyle.Hıhı, ama özet yok, dön oku.
Konu konuyu açtıydı. Tamam sustum.Ne korkutuyon beni?
Sabah beri muz memiklerdi, çocuk olduktan sonra hacı ağaydı, yazık değil mi bana
Konu konuyu açtıydı. Tamam sustum.
Ahh ahh
Küstüm işte.bana bağırdın,kızdın,hor gördünHadi tamam konuş kıyamam, başka ne var bilmek istiyorum
Dediğin doğru canımTaşlama beni ama işe giden kadın bence daha iyi. Tamam gece uyumuyorsun ama orda gene toparlayabiliyorsun. Evde olunca inanki daha zor.. İş birnevi kafanıda dağıtma yeri.. Benim yengem doktor. Ben duramıyorum evde kafayı yicem iş yeri daha iyi dedi 2 hafta sonra işe döndü.
Küstüm işte.bana bağırdın,kızdın,hor gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?