Demin çıkıp sahilde yürüyüşümüzüde yaptık, dönüştede baklava ve dondurma aldık, çayla onu yutuyoruzAfiyet olsun löp löp et olsun
Hava nasıl orda, bura sel gibiDemin çıkıp sahilde yürüyüşümüzüde yaprık, dönüştede baklava ve dondurma aldık, çayla onu yutuyoruz
Soğuğa yakın serin, dün ara ara yağmurluyduHava nasıl orda, bura sel gibi
Mesajımı düzenlediydim.Soğuğa yakın serin, dün ara ara yağmurluydu
Aman 2 kişi ye çok geliyor, pek gelen gidenimde yok, gerçi baklava şerbetlide dondurucuda duruyormuş, yapıp deneyeyim bariHava nasıl orda, bura sel gibi
Yapamadın mı bi çikolatalı baklava da hazır aldın
Hava nasıl orda, bura sel gibi
Çocuk varmıydı?Aman 2 kişi ye çok geliyor, pek gelen gidenimde yok, gerçi baklava şerbetlide dondurucuda duruyormuş, yapıp deneyeyim bari
Valla ben cama vuran yağmur sesi eşliğiyle uyukluyorum.Şakır şakır buralar da ^_^
Pek romantik bir yağış var dışarıda ve maalesef tvde de Kurtlar Vadisi
Yok canım.. Olmuyor.. Zorlamıyorum.. 41 yaşıma kadar süre koydum, gelirse gelir, gelmezse kendi bilirÇocuk varmıydı?
Evet yağmır sesiyle uyukluyosun.. Hıı evetValla ben cama vuran yağmur sesi eşliğiyle uyukluyorum.
İyi geceler hepinize
Valla ben cama vuran yağmur sesi eşliğiyle uyukluyorum.
İyi geceler hepinize
Aa bilmiyordum özür dilerim ... Bende burda çocuklu mevzulardan falan konuşuyorum gerçekten kusura bakma..Yok canım.. Olmuyor.. Zorlamıyorum.. 41 yaşıma kadar süre koydum, gelirse gelir, gelmezse kendi bilir
(Kaderine atarlı kadın smileyi)
Valla çok severim ben yağmur sesini..:)Evet yağmır sesiyle uyukluyosun.. Hıı evet
Canım alınacak ne var AllahaşkınaAa bilmiyordum özür dilerim ... Bende burda çocuklu mevzulardan falan konuşuyorum gerçekten kusura bakma..
Kaç yıllık evlisin?
Herşey Allahtan gülüm. Fizyolojik bir problem mi var.. Onunda çaresi var ama. Annemin arkadaşı 42 yaşında anne oldu :) normal olabilir.Allah sağlık sıhhat versin. Tüp bebek vs tıp çok ileri..
Hehej bizim konuyu ben yokum diye kapattın tabiAha bak baklava yapmak dedim, Bibibella ve Sep in muhabbet gidiverdi
Kapatmak istediğiniz bir konu olunca beni etiketleyin
Baklava ütü derim sıkılıp kapatılır.. Valla insan savar gibiyim ya
Ay çok pis utandımHehej bizim konuyu ben yokum diye kapattın tabiama geldim ve neden yoktum bil bakayım
Kocamla görüşmeler yapıyorduk bu erdoğan davut işi ne olucak dermişimmAy çok pis utandım
Ölüyü dirilttim diyosun yaniKocamla görüşmeler yapıyorduk bu erdoğan davut işi ne olucak dermişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?