Pis komünist misin seeeeeen@marilyn monroe Allasen şu capslere bir bak
http://one dio.com/haber/198-dogum-gununde-kapitalizmin-bogrune-orak-ve-cekic-saplanan-17-karl-marx-capsi-709391
(linkin başındaki boşluğu sil)
Bir dahaki sefere direkt capsle yanıt vermeyi düşünüyorum
Seni görünce içimden sana Ozan diye seslenmek geliyorBana ne diyeceksiniz, sh mı
Aman düşük profilli çizmedin inşallah
Aman düşük profilli çizmedin inşallah
Doktor ne yaYok şekerin düşük profilliler bizim kızlara gelmez. Onları akapeliler alsın.. Enyüksek profil çizdim. Shota dr çizdim.
Doktor ne ya
Akapeli olmayan doktor diyeydin bari..
Yok şekerin düşük profilliler bizim kızlara gelmez. Onları akapeliler alsın.. Enyüksek profil çizdim. Shota dr çizdim.
Sep yaa, çok adisin
Hemşo vallaha aklımdan geçtin..Bir Allahın kulu da sormamış
Gayseri yollarındayım bebenin biri dizimde yatıyor biri kucağımda acınacak haldeyim sen nasılsınHemşo vallaha aklımdan geçtin..
Nerelerdeydin?
Enaa nerdesin şuan. Karşılıyım gelinceGayseri yollarındayım bebenin biri dizimde yatıyor biri kucağımda acınacak haldeyim sen nasılsın
Olm o önlüğü gördüğümde bana bir haller oluyorNiye lan ne istiyon daha danacan?
Zamanında önlükle maskeyi çok kullandım.Olm o önlüğü gördüğümde bana bir haller oluyorHele kep ve maske de varsa
Yok kadınlardan etkilenmiyorum namecimZamanında önlükle maskeyi çok kullandım.
Bi kepim eksikti
Olm o önlüğü gördüğümde bana bir haller oluyorHele kep ve maske de varsa
Bana yürü diye demediydim zatenYok kadınlardan etkilenmiyorum namecim
Ama doktorlara karşı bir miktar zaafım olduğu doğrudur,in vino veritas kadını da beni buradan vuruyor
Cerrah şart değil. Hatta cerrahlardan çok çektim cerrah olmayabilir. En yüksek ego cerrah grubunda. Ölüm grubu gibiler.İlla cerrah olsun diyon yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?