Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Cerrah şart değil. Hatta cerrahlardan çok çektim cerrah olmayabilir. En yüksek ego cerrah grubunda. Ölüm grubu gibiler.

Cerrahlara tıp dünyasının aptalları denirmiş, doğru mu shot? Mekanik becerileri çok yüksek ama anlama kabiliyetleri ve insan ilişkileri zayıf olurmuş diyolla.

Çocuk doktorları ve göz doktorları shot popülasyon olarak çok datlular aklında bulunsun
Haha çocukçu ve ben?

Cerrahlara tıp dünyasının aptalları denirmiş, doğru mu shot? Mekanik becerileri çok yüksek ama anlama kabiliyetleri ve insan ilişkileri zayıf olurmuş diyolla.
"İnsanın aptalı doktor, doktorun aptalı cerrah, cerrahın aptalı beyin cerrahı olur" derler, işin ağırlığı ve sorumluluğu için.

Kişi olarak cerrahlar aptal diyemem tabii ki ama işleri çok yoğun, devamlı kafaları meşgul olduğundan ve ameliyathanede uzun süreler geçirdiklerinden bir süre sonra sosyal hayata çok fazla adapte olamayabiliyorlar. Çok sosyal cerrah da tanıdım, EQsu çok düşük de, insanın yapısı sanırım.

Ahah az da olsa doğruluk payı var yani.
Ulen benim dayım beyin cerrahı, gayet de eğlenceli adamdır aslında.

Çocuk kısmını salla doktor kısmına odaklan

Ahah az da olsa doğruluk payı var yani.
Ulen benim dayım beyin cerrahı, gayet de eğlenceli adamdır aslında.
Ya öyle canım, geçen ay hani tanıştım dediğim biri vardı ya, o da beyin cerrahı mesela. Ama başka bir cerrah arkadaşım var adam kendi de söyler sosyal zekasının düşük olduğunu.
Yani cerrahlar için genelleme olmaz bence. Sadece misal bir beyin cerrahının işi kardiyovasküler cerrahtan biraz daha zor, eh işinin stresi de günlük hayatına yansıyordur illa ki.
Çocuk kısmını salla doktor kısmına odaklan
Ya valla bir an bıkıyorum doktorlardan, sonra bir şey oluyor böyle ameliyat fotosu falan görüyorum "ayy chok sheqeerrr" oluyorum

Aslında psikiyatrist iyidir bence, sinirlenince at bi sakinleştirici kafasılarmıdır hep merak etmişimdir

Bunların sebebi hep "Nip Tuck"

Aslında psikiyatrist iyidir bence, sinirlenince at bi sakinleştirici kafasılarmıdır hep merak etmişimdir

Yok yav, kaç tane psikolog tanıdıysam hepsi psikopat çıktı özel hayatında.
Bir psikiyatr arkadaşım var sadece o normal. Şimdi de yeğenim psikolog olacak, onun da normal olmasını umuyorum.

Yok yav, kaç tane psikolog tanıdıysam hepsi psikopat çıktı özel hayatında.
Bir psikiyatr arkadaşım var sadece o normal. Şimdi de yeğenim psikolog olacak, onun da normal olmasını umuyorum.
Psikologlar vıdı vıdı konuşur, özel hayatlarıda hep berbattır, aynen 2 arkadaşım var, ama psikiyatırlar sanki at ilacı ağzına, hop bi drink bişeyle yut.. Yani izlenimim hep böyle oldu

Psikologlar vıdı vıdı konuşur, özel hayatlarıda hep berbattır, aynen 2 arkadaşım var, ama psikiyatırlar sanki at ilacı ağzına, hop bi drink bişeyle yut.. Yani izlenimim hep böyle oldu
Haha böyle hafif koş bir muayenehane, doktorun oturduğu geniş kolçaklı bir tekli koltuk, arkasında koyu renkli bir kitaplık, koltuğun yanında koyu renkli ahşap sehpa ve üstünde lamba.

"İnsanın aptalı doktor, doktorun aptalı cerrah, cerrahın aptalı beyin cerrahı olur" derler, işin ağırlığı ve sorumluluğu için.

7-8 yaşlarında, hastanedeyken, büyüyünce ne olacaksın diye soran bir doktora, "Beyin cerrahı olmak istiyorum" dediğimde doktordan aldığım cevaptı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…