Gör bak,sana ne kadar değer veriyorlar,sormasan seni davet etmeyeceklerAyyy kizlar Allah yardimciniz olsun birileri sizi gozetliyor
Oğlum tekrar koy, nerden bulayım şimdiLa arada bi yerde elbise paylaştım bi bak bakayım.
"Kuantum mekaniği; madde ve ışığın, atom ve atomaltı seviyelerdeki davranışlarını inceleyen bir bilim dalı.[1] Nicem mekaniği veya dalga mekaniği adlarıyla da anılır.[kaynak belirtilmeli] Kuantum mekaniği; moleküllerin, atomların ve bunları meydana getiren elektron, proton, nötron,kuark, gluon gibi parçacıkların özelliklerini açıklamaya çalışır.[1] Çalışma alanı, parçacıkların birbirleriyle ve ışık, x ışını, gama ışını gibielektromanyetik radyasyonlarla olan etkileşimlerini de kapsar.[1]Arada bende sizi gözetliyorumAkşam az bakayım dedim ,ilgimi çekmedi,diğer topiklere gittim. .Arada atıfta bulunsanızda ciddiye almıyorum Konuya ilk başlanıldığında daha seviyeliydi bana göre.
Bugün bir temizlik aşkı geldi gitmeden kalktım sabahtan beri temizlik yapıyorum kahvaltı yapmak yeni aklıma geldi kahvaltı hazırlıyorum. Sen nasılsın canımİyi bari günaydın şekerim iyiyim sen nassın inşallah :)
Hemen de alınınOğlum tekrar koy, nerden bulayım şimdi
"Kuantum mekaniği; madde ve ışığın, atom ve atomaltı seviyelerdeki davranışlarını inceleyen bir bilim dalı.[1] Nicem mekaniği veya dalga mekaniği adlarıyla da anılır.[kaynak belirtilmeli] Kuantum mekaniği; moleküllerin, atomların ve bunları meydana getiren elektron, proton, nötron,kuark, gluon gibi parçacıkların özelliklerini açıklamaya çalışır.[1] Çalışma alanı, parçacıkların birbirleriyle ve ışık, x ışını, gama ışını gibielektromanyetik radyasyonlarla olan etkileşimlerini de kapsar.[1]
İngilizcedeki karşılığı quantum, Latince 'quantus' (ne kadar, ne büyüklükte) sözcüğünden gelir[2] ve kuramın belirli fiziksel nicelikler için kullandığı kesikli birimlere gönderme yapar. İngilizce 'mechanics' sözcüğü ise "bir şeyin çalışma prensibi" anlamına gelir.[3] Kuantum mekaniğinin temelleri 20. yüzyılın ilk yarısında Max Planck, Albert Einstein, Niels Bohr, Werner Heisenberg, Erwin Schrödinger, Max Born,John von Neumann, Paul Dirac, Wolfgang Pauli gibi bilim adamlarınca atılmıştır. Belirsizlik ilkesi, anti madde, Planck sabiti, kara cisim ışınımı,dalga kuramı, Kuantum alan kuramı gibi kavram ve kuramlar bu alanda geliştirilmiş ve klasik fiziğin sarsılmasına ve değiştirilmesine sebep olmuştur."
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuantum_mekaniği
Yeterince seviyeli olduk mu?
E sen de ciddiye al. Alma diyen mi varHemen de alınınSiz o kadar gönderme yapıyorsunuz ,ben ciddiye alıyor muyum
Deli kız ya bende okuyorum saf saf ne diyor bu kız diyeOğlum tekrar koy, nerden bulayım şimdi
"Kuantum mekaniği; madde ve ışığın, atom ve atomaltı seviyelerdeki davranışlarını inceleyen bir bilim dalı.[1] Nicem mekaniği veya dalga mekaniği adlarıyla da anılır.[kaynak belirtilmeli] Kuantum mekaniği; moleküllerin, atomların ve bunları meydana getiren elektron, proton, nötron,kuark, gluon gibi parçacıkların özelliklerini açıklamaya çalışır.[1] Çalışma alanı, parçacıkların birbirleriyle ve ışık, x ışını, gama ışını gibielektromanyetik radyasyonlarla olan etkileşimlerini de kapsar.[1]
İngilizcedeki karşılığı quantum, Latince 'quantus' (ne kadar, ne büyüklükte) sözcüğünden gelir[2] ve kuramın belirli fiziksel nicelikler için kullandığı kesikli birimlere gönderme yapar. İngilizce 'mechanics' sözcüğü ise "bir şeyin çalışma prensibi" anlamına gelir.[3] Kuantum mekaniğinin temelleri 20. yüzyılın ilk yarısında Max Planck, Albert Einstein, Niels Bohr, Werner Heisenberg, Erwin Schrödinger, Max Born,John von Neumann, Paul Dirac, Wolfgang Pauli gibi bilim adamlarınca atılmıştır. Belirsizlik ilkesi, anti madde, Planck sabiti, kara cisim ışınımı,dalga kuramı, Kuantum alan kuramı gibi kavram ve kuramlar bu alanda geliştirilmiş ve klasik fiziğin sarsılmasına ve değiştirilmesine sebep olmuştur."
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuantum_mekaniği
Yeterince seviyeli olduk mu?
Oğlum tekrar koy, nerden bulayım şimdi
Ciddiye alayım mı ,almayayım mı bir karar ver,o kadar sözü yazdın da ciddiye alma mı yazamadınE sen de ciddiye al. Alma diyen mi var
Güzel ben sevdim. Gümüş rengi ayakkabı giyme diyordum ki tam başka ayakkabı koymuşsun. Bence güzel. Kırmızı-mavi uyumu seviyorsan bence süper :)
Güzel ben sevdim. Gümüş rengi ayakkabı giyme diyordum ki tam başka ayakkabı koymuşsun. Bence güzel. Kırmızı-mavi uyumu seviyorsan bence süper :)
Deynep merak etme bir şeyi ciddiye almanı umursamazsam bunu gözden kaçırman imkansız. Anlarsın.Ciddiye alayım mı ,almayayım mı bir karar ver,o kadar sözü yazdın da ciddiye alma mı yazamadın
Sağına sarımsak soluna soğan koy ,ayakkabıyı ters koymuşsun
Nurum sende mi burdasın kuzum nasılsın bebeler nasıl?
Süper. Bence harika olur.Kırmızı gibi çıkmışta kırmızı değil pembe elbise.
Süper. Bence harika olur.
Bence kolay bulursun çanta. Sorun olmaz pek. Tabii tam ton yapmayacaksan.Akşama alayım bu ayakkabıyı o zamansa.
Çanta bulamadım ama ayakkabıyı elime alır kemeraltını alt üst ederim.
Ya sepi göz ardı etmişim bu kadın neden kendi kendine konuşuyor diyorumSüper. Bence harika olur.
Al bu da ayrı saf.Ya sepi göz ardı etmişim bu kadın neden kendi kendine konuşuyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?