- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Iyi de bizim siyaset dışında bir muhabbetimiz yok kiGör bak,sana ne kadar değer veriyorlar,sormasan seni davet etmeyecekler
Kanmayın bu nifak sokma çabalarınaIyi de bizim siyaset dışında bir muhabbetimiz yok kihatta ben siyaset dışında baska foruma bile yazmıyorum
Nurum sende mi burdasın kuzum nasılsın bebeler nasıl?
Anacim benim bebem var vaktim sadece siyasete yetiyorÜşenmemiş 60 sayfa okumuş bi de akıllı...
Hoşgeldin karanfil, takiple konuyu.
Beni etiketlediler ,seni etiketlemediler.Iyi de bizim siyaset dışında bir muhabbetimiz yok kihatta ben siyaset dışında baska foruma bile yazmıyorum
Biz ne dediydik akşamdan beriAkşama alayım bu ayakkabıyı o zamansa.
Çanta bulamadım ama ayakkabıyı elime alır kemeraltını alt üst ederim.
Ya sepi göz ardı etmişim bu kadın neden kendi kendine konuşuyor diyorum
Ahahahaha cok ihtiyacim vardi sagol yaBeni etiketlediler ,seni etiketlemediler.Ohh canıma değsin Aranızı bozmak gibi olmasın da seni sevmiyorlar..Hadi iyisin ,bu mesajım sayesinde sana olan sevgilerini yazarlar
Tanı işte insanları sep.Ohaaaaaa....
Ben etiketlemiştim seniIyi de bizim siyaset dışında bir muhabbetimiz yok kihatta ben siyaset dışında baska foruma bile yazmıyorum
Biz ne dediydik akşamdan beri
Tripli günlerimE dediniz diye didik didik ayakkap aradık bulduk işte kadın. Ne trip yapıyon.
Teşekküre gerek yok canım,önemli değilAhahahaha cok ihtiyacim vardi sagol ya
Sagol canimBen etiketlemiştim seni
Ellerine sağlık..Bugün bir temizlik aşkı geldi gitmeden kalktım sabahtan beri temizlik yapıyorum kahvaltı yapmak yeni aklıma geldi kahvaltı hazırlıyorum. Sen nasılsın canım
Tripli günlerim
bende geleyim micanım çok sıkılıyor
Ya çok ayıp ama ben aklıma gelenleri etiketlemistim. Önemi var mı böyle şeylerin? Gelip güzelce sohbet eden herkese açık.Beni etiketlediler ,seni etiketlemediler.Ohh canıma değsin Aranızı bozmak gibi olmasın da seni sevmiyorlar..Hadi iyisin ,bu mesajım sayesinde sana olan sevgilerini yazarlar
Gel gel sıkışırız accık :)bende geleyim micanım çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?