Neden bebişim seni de mi düğüne götürmedilerNe sıkıcı bir cumartesi
Ay düğün mü varmış?Neden bebişim seni de mi düğüne götürmediler
Düğün olsa da gitsekNeden bebişim seni de mi düğüne götürmediler
Hıı amca oğlunun düğünü var ama ben anamgillerde bebelerimle oturuyorum. Davetiyem yok benimAy düğün mü varmış?
Ben bu ara oynak kız oldum ya. Çalan her türlü müzik beni piste atıyor. Kendime şaşıyorum. Düğünlere atın beni. Mümkünse yemekli ve kesinlikle geniş pistli havadar düğünlere.
Had i gelin halay başı benim bağa gel bostana gel mavilim incilim yar yarDüğün olsa da gitsek
Aa o nasıl şeymiş. Unutmuş olabilirler mi? Biz amcama bile davetiye yazmayı unutmuşuz. Bir tane de akrabamız var kızı çağırmayı cidden unutmuşuz düğüne gelip halay başı çekti hatun. Sonra da gelip bana trip yaptı senin düğüne davetiyeyi de bekliyorum diye.Hıı amca oğlunun düğünü var ama ben anamgillerde bebelerimle oturuyorum. Davetiyem yok benim
Yok unutma değil konuşmuyorum ben onlarla insaniyet namına. Yanlış bir zamanda geldim izneAa o nasıl şeymiş. Unutmuş olabilirler mi? Biz amcama bile davetiye yazmayı unutmuşuz. Bir tane de akrabamız var kızı çağırmayı cidden unutmuşuz düğüne gelip halay başı çekti hatun. Sonra da gelip bana trip yaptı senin düğüne davetiyeyi de bekliyorum diye.
Hii o daha bi sıkıntı. Neyse siz de evde kendi eğlencenizi kurarsınız bebelerle.Yok unutma değil konuşmuyorum ben onlarla insaniyet namına. Yanlış bir zamanda geldim izne
Gülünü destele gel mavilim incilim yar yarHad i gelin halay başı benim bağa gel bostana gel mavilim incilim yar yar
Erim evde yok keyfim beyde yok hemşireCanım hiç bir şey istemiyor..
Dışarı çıkmak için çekiştiren bir koca, uyuşuk ben..
Evet oğlumla askercilik oynuyoruz denizdeki savaş gemileri karadaki araçları vuruyor değişik bir oyunHii o daha bi sıkıntı. Neyse siz de evde kendi eğlencenizi kurarsınız bebelerle.
Eğer anan vermezse mavilim incilim yar yarGülünü destele gel mavilim incilim yar yar
Yalandan hastalan gel mavilim incilim yar yarEğer anan vermezse mavilim incilim yar yar
Oturalım biraz yoruldum benYalandan hastalan gel mavilim incilim yar yar
PikiOturalım biraz yoruldum ben
Eğer anan vermezse mavilim incilim yar yar
Bu ne enerji maşallahYalandan hastalan gel mavilim
Meyve suyumuzla çerezimizi yiyelim cınıms altınımızı da takar kalkarız
Çabuk yorulduk canım paslanmışızBu ne enerji maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?