Bilmiyorum ki. Normal biçimde çalıştırdığımı düşünüyordum ama geldiğimizde makine hala çalışıyordu. Isıtıcısı bozulmuş galiba, makinenin çevresi bile sıcaktı.Nasıl bozdun?
Bilmiyorum ki. Normal biçimde çalıştırdığımı düşünüyordum ama geldiğimizde makine hala çalışıyordu. Isıtıcısı bozulmuş galiba, makinenin çevresi bile sıcaktı.
Bu üstün başarımı neye borçlu olduğumu hala çözemedim.
Aynen yangın da çıkabilirmiş o kadar ısınmış. Bir daha asla böyle is yapmam zaten. Bozulabileceği aklıma gelmemişti hiç.Oha yangın çıkmamış iyi ki.
Sen bozmamışsındır, bozulası varmış onun. Evde olmadığın zaman asla makinaları çalıştırma, bu da sana ders olsun.
Aynen yangın da çıkabilirmiş o kadar ısınmış. Bir daha asla böyle is yapmam zaten. Bozulabileceği aklıma gelmemişti hiç.
Işın garip tarafı çamaşır makinesi de çıldırmış gibi davranıyor. Toplu isyan mi başlatacaklar ne
Aman aman müdür, ben uslu duruyorum.Sağlam kalanlar parmak kaldırsınsıkı tutunun siteye, yeni temizlik yaptım zemin kaygan, ayağınız kaymasın, zaten mapus hınca hınç dolu, birde size yer ayarlama sorunu yaşamayalım
Sağlam kalanlar parmak kaldırsınsıkı tutunun siteye, yeni temizlik yaptım zemin kaygan, ayağınız kaymasın, zaten mapus hınca hınç dolu, birde size yer ayarlama sorunu yaşamayalım
Geçmiş olsun tantanis, Sephoraa doğru diyor, evde yokken veya uyuyacağın zaman çamaşır, bulaşık makinesi gini aletleri sakın açık bırakma, benim bir tanıdığın bulaşık makinesi resmen alev alev yandı, Allah'tan evdeydiler söndürdüler, evde olmasalar ev kül olurduAynen yangın da çıkabilirmiş o kadar ısınmış. Bir daha asla böyle is yapmam zaten. Bozulabileceği aklıma gelmemişti hiç.
Işın garip tarafı çamaşır makinesi de çıldırmış gibi davranıyor. Toplu isyan mi başlatacaklar ne
Bugün toplu kıyım günü, 7 Mayıs'ı toplu kıyım günü ilan ediyoruzOyy oy herkesler uçmuş :/
Çok teşekkür ederim abla iyi ders oldu bana bir daha bırakıp çıkmam. Yangın çıkmamış olmasi mucize olmuş gerçekten. Makineye soğusun diye defalarca su döktük hepsi anında buharlaştı o kadar sıcaktı.Geçmiş olsun tantanis, Sephoraa doğru diyor, evde yokken veya uyuyacağın zaman çamaşır, bulaşık makinesi gini aletleri sakın açık bırakma, benim bir tanıdığın bulaşık makinesi resmen alev alev yandı, Allah'tan evdeydiler söndürdüler, evde olmasalar ev kül olurdu
Ev aletleri böyle hep, benimde çamaşır makinem gitmişti, 3-5 gün sonra 4'lü ocak bay bay dedi, bulaşık makinemde arada homurdanıyor, azıcık daha dur diye vuruyorumne zaman evde birşey bozulsa illa arkasından bir başka alette bozuluyor
Abla hep kıyan sen kıyılan biz. Ara sıra cımbızı elimize versen de biraz eğlensek.Bugün toplu kıyım günü, 7 Mayıs'ı toplu kıyım günü ilan ediyoruz
Abla hep kıyan sen kıyılan biz. Ara sıra cımbızı elimize versen de biraz eğlensek.
Yok abla sana dokunulmazlık tacı veririz. Benim başkaca planlarım var.O cımbızı dönüşümlü olarak size bir verirsem sanırım 1 sene kadar siteyi aktif olarak kullanamam, gelen cımbızlar, giden cımbızlar, eleğe dönerim yeminle
Teşekkür ederim
Evet makine çalışır durumda çıktım 2 gün sonra hala çalışır ve aşırı ısınmış durumda bulduk kendisini. Teşekkür ederim :)
Evet makine çalışır durumda çıktım 2 gün sonra hala çalışır ve aşırı ısınmış durumda bulduk kendisini. Teşekkür ederim :)
AaaaVerilmiş sadakanız varmış.
Hakikaten yangın çıkabilirmiş, ay çok geçmiş olsun aman dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?