Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bilmiyorum ki. Normal biçimde çalıştırdığımı düşünüyordum ama geldiğimizde makine hala çalışıyordu. Isıtıcısı bozulmuş galiba, makinenin çevresi bile sıcaktı.

Bu üstün başarımı neye borçlu olduğumu hala çözemedim.

Oha yangın çıkmamış iyi ki.

Sen bozmamışsındır, bozulası varmış onun. Evde olmadığın zaman asla makinaları çalıştırma, bu da sana ders olsun.

Oha yangın çıkmamış iyi ki.

Sen bozmamışsındır, bozulası varmış onun. Evde olmadığın zaman asla makinaları çalıştırma, bu da sana ders olsun.
Aynen yangın da çıkabilirmiş o kadar ısınmış. Bir daha asla böyle is yapmam zaten. Bozulabileceği aklıma gelmemişti hiç.

Işın garip tarafı çamaşır makinesi de çıldırmış gibi davranıyor. Toplu isyan mi başlatacaklar ne

Hep öyle olur, bişey bozulursa arka arkaya hepsi bozulmaya başlar.

Sağlam kalanlar parmak kaldırsın sıkı tutunun siteye, yeni temizlik yaptım zemin kaygan, ayağınız kaymasın, zaten mapus hınca hınç dolu, birde size yer ayarlama sorunu yaşamayalım

Geçmiş olsun tantanis, Sephoraa doğru diyor, evde yokken veya uyuyacağın zaman çamaşır, bulaşık makinesi gini aletleri sakın açık bırakma, benim bir tanıdığın bulaşık makinesi resmen alev alev yandı, Allah'tan evdeydiler söndürdüler, evde olmasalar ev kül olurdu

Ev aletleri böyle hep, benimde çamaşır makinem gitmişti, 3-5 gün sonra 4'lü ocak bay bay dedi, bulaşık makinemde arada homurdanıyor, azıcık daha dur diye vuruyorum ne zaman evde birşey bozulsa illa arkasından bir başka alette bozuluyor

Çok teşekkür ederim abla iyi ders oldu bana bir daha bırakıp çıkmam. Yangın çıkmamış olmasi mucize olmuş gerçekten. Makineye soğusun diye defalarca su döktük hepsi anında buharlaştı o kadar sıcaktı.

Makine psikolojisi diye bir şey var demek ki. Çok ilginçmiş hepsinin aynı anda bozulması.

Abla hep kıyan sen kıyılan biz. Ara sıra cımbızı elimize versen de biraz eğlensek.
O cımbızı dönüşümlü olarak size bir verirsem sanırım 1 sene kadar siteyi aktif olarak kullanamam, gelen cımbızlar, giden cımbızlar, eleğe dönerim yeminle

O cımbızı dönüşümlü olarak size bir verirsem sanırım 1 sene kadar siteyi aktif olarak kullanamam, gelen cımbızlar, giden cımbızlar, eleğe dönerim yeminle
Yok abla sana dokunulmazlık tacı veririz. Benim başkaca planlarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…