Haha bu daha iyi oldu.Yok ya, biz fakir değiliz, o satıcılar aç gözlü
Biz de çok normal sayılmayız
Ben evlenmelik değil eğlenmelik arıyorsam?
Boşverin bence. Bulunca da adam evlenmeye karar versin diye bekliyoruz. Pöf.
Ben evlenmelik değil eğlenmelik arıyorsam?
Erkekleri de evlenilecek/eğlenilecek diye ayırmandan mutluluk duydu içimdeki feminist.
Gençler bu ikisi nasıl?
Ilki daha çok hoşuma gitti zaten ama bilgisayarım içine girer mi emin olamadım. Ders kitabı sığar mı sence ona?İkisi de hoş. İlki daha kullanışlı gibi.
Ilki daha çok hoşuma gitti zaten ama bilgisayarım içine girer mi emin olamadım. Ders kitabı sığar mı sence ona?
Ilki daha çok hoşuma gitti zaten ama bilgisayarım içine girer mi emin olamadım. Ders kitabı sığar mı sence ona?
Ders kitabı sığarsa bilgisayarım da sığar o yüzden sordum. Kullanışlı mi o çanta?İlkinden bende var, bilgisayar sığmaz. Ders kitabı belki.
Şu diğer çantayı da benim beye göndersenize, doğum günümde hediye alsın
Bilgisayarım ultrabook ders kitaplarıyla aynı boyda. O çantayı almaya karar verdim suan yaşasın.Büyük ders kitabı değilse sığar. Hatta kitaplar için daha uygun bir çanta, toplu durur. Diğerinde kitap arkaya doğru kaykılıp ağırlık yapar.
Ama bilgisayar sığmaz. Belki ufak bilgisayarlar var ya onlar sığar.
Ders kitabı sığarsa bilgisayarım da sığar o yüzden sordum. Kullanışlı mi o çanta?
Şimdi şöyle yapıyoruz. Ben çantayı whatsapptan sana atıyorum, sen de Ayy ne güzelmiş keşke benim olsa diye cevap verip telefonu ortalıkta unutuyorsun. Tabii mesaj açık kalmış nasıl olduysa. Doğum gününde çanta geliyor.Mutlu son.
Hee o zaman sığmaz biraz daha büyükler. Uf bi sırt çantası bulamadım ya.Ders kitapların büyükse sığmaz. A4ten küçük olması lazım.
Valla ben cüzdan falan atıp çıkıyorum çok şey yok içinde. Okul çantası olarak kullanılabilecek bişey değil pek.
Eheh o fiyata ben 8 tane çanta alırım beaa.
Hee o zaman sığmaz biraz daha büyükler. Uf bi sırt çantası bulamadım ya.
Kıyamadın mı beyine?
Uyudum ben. Iyi geceler piremseslerim.
Yok ben bunlarla kendimi spor salonuna gidecek gibi hissederim. Fazla eşya taşımıyorum zaten okulda dolaba tepiyorum ne varsa. Bu çok büyük bana.
Yok ben bunlarla kendimi spor salonuna gidecek gibi hissederim. Fazla eşya taşımıyorum zaten okulda dolaba tepiyorum ne varsa. Bu çok büyük bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?