Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çantanın beyazı 3975ten 1699a düşmüş büyük indirim. Kim hediye alıyor?

Gençler bu ikisi nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-09-01-28-09.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2016-05-09-01-27-40.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 21
Ilki daha çok hoşuma gitti zaten ama bilgisayarım içine girer mi emin olamadım. Ders kitabı sığar mı sence ona?

İlkinden bende var, bilgisayar sığmaz. Ders kitabı belki.

Şu diğer çantayı da benim beye göndersenize, doğum günümde hediye alsın

Ilki daha çok hoşuma gitti zaten ama bilgisayarım içine girer mi emin olamadım. Ders kitabı sığar mı sence ona?

Büyük ders kitabı değilse sığar. Hatta kitaplar için daha uygun bir çanta, toplu durur. Diğerinde kitap arkaya doğru kaykılıp ağırlık yapar.
Ama bilgisayar sığmaz. Belki ufak bilgisayarlar var ya onlar sığar.

İlkinden bende var, bilgisayar sığmaz. Ders kitabı belki.

Şu diğer çantayı da benim beye göndersenize, doğum günümde hediye alsın
Ders kitabı sığarsa bilgisayarım da sığar o yüzden sordum. Kullanışlı mi o çanta?

Şimdi şöyle yapıyoruz. Ben çantayı whatsapptan sana atıyorum, sen de Ayy ne güzelmiş keşke benim olsa diye cevap verip telefonu ortalıkta unutuyorsun. Tabii mesaj açık kalmış nasıl olduysa. Doğum gününde çanta geliyor. Mutlu son.

Bilgisayarım ultrabook ders kitaplarıyla aynı boyda. O çantayı almaya karar verdim suan yaşasın.

Ders kitapların büyükse sığmaz. A4ten küçük olması lazım.
Valla ben cüzdan falan atıp çıkıyorum çok şey yok içinde. Okul çantası olarak kullanılabilecek bişey değil pek.

Eheh o fiyata ben 8 tane çanta alırım beaa.

Hee o zaman sığmaz biraz daha büyükler. Uf bi sırt çantası bulamadım ya.

Kıyamadın mı beyine?

Reactions: K_G
Yok ben bunlarla kendimi spor salonuna gidecek gibi hissederim. Fazla eşya taşımıyorum zaten okulda dolaba tepiyorum ne varsa. Bu çok büyük bana.

Aaa okulda dolabı var. Kıskandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…