Uu görüştüğüm birinden erkek arkadaşa terfi etmiş beyfemdi.Benimle de dalga geçiyorlar.
Mokunla bile kavga edeceksin pinoli diyor erkek arkadaşım.
Uu görüştüğüm birinden erkek arkadaşa terfi etmiş beyfemdi.
Benimle de dalga geçiyorlar.
Mokunla bile kavga edeceksin pinoli diyor erkek arkadaşım.
Nabiyonuz bacı kalfalar?
Annemin lafı
Şu ara mekan fark etmeksizin çıngarda 10 kaplan gücündeyim.
Şahsen tembellik... Kuaföre gitmem lazım, üşeniyorum :)
Sen napıyorsun?
Annemin lafı
Şu ara mekan fark etmeksizin çıngarda 10 kaplan gücündeyim.
Şahsen tembellik... Kuaföre gitmem lazım, üşeniyorum :)
Sen napıyorsun?
Knedimle de kavga ettiğim olmuştur zaten
Aynen tembellik.
Manyak kocam tatil çıkardı başıma. Daha düğün alışverişini tamamlamadım. Bugün ve yarınım var. Çarsamba tatile gidiyoruz. Pazar dönüyoruz akşamına iş seyahatine gidiyor. Ben depazartesi istanbula düğüne.
Perşembe dönüyoruz ikimiz de, cuma boş cumartesi bizim oğlanın kına gecesi. Pazar kpss akşamına düğün. Şu 10-15 günü bir geçirseydim iyidi.
Bu arada iki günde yapılacaklar listesi, çanta bulunacak alınacak, elbise alınacak, kolye buldum ona uygun bileklik küpe bulamıyorum onlar alınacak. Bacaklara epilasyon yapılacak( sedeflerden dolayı lumea yapamıyordum) saç boyanmalı kuaföre gidilecek. Muhtemelen regl olcam, sinirim tepemde yorgunum karnım ağrıyor
Arabayı aldı gitti pis herif. Kaldım beeyyle dağ başında.
Hamile tatili yapaydın sen de. Gerçi sen hep tatilde sayılırsın
Yani, ev tatili...
Koşmayı dans etmeyi özledim ya :/
Totom kocaman oldu pijama terlik televizyon üçgeni arasında, ama işte değecek diyoruz, laf benimki de.
Bu arada ilk bakışta fark edememişim laf arasında, sedef demişsin, geçmiş olsun.
Uğraştırır o insanı ya, bol bol yoğurt yemelisin, bitkisel kürler tavsiye edilir bi de uyguladın mı hiç?
Sedef konusunda prof oldum 10 senedir çekiyorum. Eşim de biraz o yüzden tatil planlıyor aslında sürekli, deniz iyi geliyor. Bitkisel kürlerden denemediğim bi deve çişi kaldı o da eksik olsun dedim.
Son dört aydır bir tedavi görüyorum. Çok çok iyiyim şu an. Biraz ağır bir ilaç tedavisi ama gayet başarılı. Son iki ayım,bitiyor.
Bir sene sonra o toto bebiş peşinde koşmaktan eriyecek, sen de dinlenmek istiyorum, uzanmak istiyorum diye ağlayacaksın. Tadını çıkar şu günlerinin.
İsme karar verdiniz mi?
Temizlik vardı kadın gelmediNabiyonuz bacı kalfalar?
Maşallah hadi bakalım, biter tamamen de hiç görmemiş gibi olursun umarım.
Toto erise de sıkışması lazım, aşağı aşağı iniyor totom kilo aldıkça... Pilates şart oldu.
O isim işini hiç sorma yaa Sep, çok kararsızız. Birkaç isim daha ekledik listeye,
İlker ve Ömer. Süslemelere başlayacaktım güya, isim seçemedik diye yapasım da gelmiyor, boşlukta gibiyim bu konuda.
Temizlik vardı kadın gelmedi
Ev bana ben eve bakıyorum
Bakışıyoruz
Tatile gidiyosun diye demiListeyi daraltacağınıza genişletiyorsunuz. İlker güzel isim bence. Ömer de öyle.
Geçti geçti hiç bişey yok şu an. İlaçları bırakınca ne olacak onu merak ediyorum.
Bu arada ben banlanabilirim bugün. Özleyin beni anacıım.
Listeyi daraltacağınıza genişletiyorsunuz. İlker güzel isim bence. Ömer de öyle.
Geçti geçti hiç bişey yok şu an. İlaçları bırakınca ne olacak onu merak ediyorum.
Bu arada ben banlanabilirim bugün. Özleyin beni anacıım.
A-aa ne banı ya? :/
Tatile gidiyosun diye demi
A-aa ne banı ya? :/
Günaydın,Asabiyeti yapan Venüs değilmiydi yav?
Merkür dileklerimizi gerçekleştircek diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?