O kadar sinirleniyorum ki şu, "Sen kadınsın, ben erkeğim." lafına.
Ee yani? Erkeksen ne olmuş? Ne kazandırdı bu sana? Ne hakla kadının üzerinde baskı kurabilirsin?
Ay bir de huzur mu para mı diyen olmuş. He gülüm, derdimiz sadece para. Paragözüz hepimiz. Hiç eşit söz sahibi olmak gibi dertlerimiz yok.
Pöf.
Sep olsaydı o huzur mu para mı diyene dalar bi daha banlanırdı
Alışmışlar edilgen bir hayat sürmeye.
Evlen de gel diyorlar bi de ona bayılıyorum ya. Bekarın aklı fikri yok sanki.Sorsan, dünyanın en akıllı kadınları bunlar. Erkeklerin egolarını tatmin edip, ellerinde oynatırlar.
Evlen de gel diyorlar bi de ona bayılıyorum ya. Bekarın aklı fikri yok sanki.
Sihirli kapıdan geçip başka bir dünyaya geçiyorlar evlenince.Ay evet, o da var. Hiç erkek görmedik, hiç evlilik gözlemi yapmadık bu zamana kadar sanki biz.
Evlenince erkekler değişir diyorlar ya. E o zaman değişecek adamlarla evlenmeyin arkadaşım.
Ay evet, o da var. Hiç erkek görmedik, hiç evlilik gözlemi yapmadık bu zamana kadar sanki biz.
Evlenince erkekler değişir diyorlar ya. E o zaman değişecek adamlarla evlenmeyin arkadaşım.
Evlenince erkek değişir de, en fazla nasıl değişir?
İstisnaları haricinde çoğu zaten affedersin de kanı bozuk adamlarla flört ediyorlar,
sonra seviyoruz deyip evleniyorlar, sonra da adam değişti.
Hayır değişmedi, o adam hep öyleydi, sadece evliliği matah sanıyordun. Olay bu yani.
Benzer konuları okuya okuya, bi Türkiye gerçeğine uyandım resmen, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum kadınlarımızın. Şaka gibi ya, hem öfkeleniyorum hem üzülüyorum.
Ben hesap öderim dediğimde kendini neden kullandırtıyorsun demişti kadının biri. Öyle kadına böyle de adam bazen çoklamıyorum.Değil mi ama? Adam, sevgililik döneminde mutlaka belli etmiştir kendini.
Ufak tefek şeylerdir ama, bir adamın kadına hesap ödetmemesi bile onun kadın ve para hakkında ne düşündüğünü belli eder.
Değil mi ama? Adam, sevgililik döneminde mutlaka belli etmiştir kendini.
Ufak tefek şeylerdir ama, bir adamın kadına hesap ödetmemesi bile onun kadın ve para hakkında ne düşündüğünü belli eder.
Ben hesap öderim dediğimde kendini neden kullandırtıyorsun demişti kadının biri. Öyle kadına böyle de adam bazen çoklamıyorum.
Ben hesap öderim dediğimde kendini neden kullandırtıyorsun demişti kadının biri. Öyle kadına böyle de adam bazen çoklamıyorum.
Şahsen ben bunun ne derece nezaket için yapıldığına dikkat ederim.
Ben ödemeye hazırlanırken "Senin paran geçmez" tarzında bi tutum gayet cinsiyetçi olur zaten.
Ancak onun, sandalye çekme centilmenliği gibi bi usulü var, yapabilen erkek de candır yani :)
Öylesi ayrı angelam onlara lafım yok ama hödük gibi yok yeaa ben öderim diyen adamla da olmaz. Çok var bunlardan malesef.Şahsen ben bunun ne derece nezaket için yapıldığına dikkat ederim.
Ben ödemeye hazırlanırken "Senin paran geçmez" tarzında bi tutum gayet cinsiyetçi olur zaten.
Ancak onun, sandalye çekme centilmenliği gibi bi usulü var, yapabilen erkek de candır yani :)
Yarın sınavım var ve ben hocanın ne istediğini anlamış değilim. Fikri mülkiyet hukuku diye salak bir ders almaz olaydım. Derste anlatılan her şeye çalıştım, kağıda bir soru hariç hepsini düzgün yazdım 44 almışım ortalama 42. Şimdi de içimden tekrar çalışmak gelmiyor ne garip is bu ya ne Yazmalım ben o kağıda
:)
Elbette, çoğu şeyde olduğu gibi bunda da altında yatan sebep önemli.
Garsonlar kötü kötü bakmasın, erkekliğine laf etmesin diye hesabı sevgilisine ödetmeyen erkekler de var. Çok önemli bir olgu ya "erkeklik".
Erkek adam kadına hiç hesap ödetir mi? Zaten kadının elinde paranın ne işi var? Cık cık cık.
Iyi de çılgınlar gibi yazıp aldigim not bu. Çanın altında alıp dersten kalmam an meselesi. Güya ortalamam yükselsin diye almıştım dersi işe bak.Ortalamadan yüksek ama. Öyle düşün.
Sana sarılıp ağlamak istiyorum.Ben de gidip bir saat daha ödev yapayım.
Sonra bir saat daha ödev yaparım.
Sonra bir saat daha.
Sonra sınava çalışırım.
Uykusuz her gece...
Yorgun ölesiye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?