Hiç bi' ne hoşgeldin var, ne bi' özledik var... hıh.Nerede demişim onu, kim demiş? Yalannn ^_^
mar'ın 12sinde bitiyor. Sep'i sordum, söyleyince yazarım.
Senin nasıl geçti mapıs günlerin?mar'ın 12sinde bitiyor. Sep'i sordum, söyleyince yazarım.
Nerede demişim onu, kim demiş? Yalannn ^_^
Bir yemeğe çıkarsın, yarı yarıya o adamı tanırsın. Tabi kesin konuşmayayım illaki istisnaları vardır.
Klasik bi bilgi zaten, garsona hitabından yemek yiyişine - peçeteyi nasıl kullandığına, yemekte sohbete seçtiği konulardan hesabı ödeme teklifine, yemek bitiminde tabağını nasıl bıraktığından masaya nasıl yerleştiğine kadar her şeyiyle...
Yok ama işte, evlilik olsun, evin diree olsun, irkeği olsun.
Çocukluk arkadaşımla evlendim, arkadaş olarak çok iyi tanıyorum ama nasıl sevgilidir bilmiyorum diye nişanlılık dönemi koyduk, 2 sene de çocuk yapmadık ya :/ Ama millet 4 nala...
Sana sarılıp ağlamak istiyorum.
Iyi de çılgınlar gibi yazıp aldigim not bu. Çanın altında alıp dersten kalmam an meselesi. Güya ortalamam yükselsin diye almıştım dersi işe bak.
Hiç bi' ne hoşgeldin var, ne bi' özledik var... hıh.
Yok ben kim trip kimAy affedersin, araya kaynadı hiç aklıma da ekstradan yazmak gelmedi.
Öncesinde kaç günlük süreniz kaldığını sorduğumu, senin gelişini gördüğümü, hoş geldin babında beğeni yaptığımı ve KİB olayına takıldığımı hatırlıyorum gün içinde. Ama doğrusun, "Hoş geldin" demeliydim.
Hoş geldin(Geç oldu ama idare et artık :) )
Bugün BDVde biraz aktiftim ^_^
Bu arada dikkatimden de kaçmadıpinoli Denas14__ S shot üçtür bu topikte tripler bana atılıyor ne iş?
mar'la evleri çiçek gibi yaptıkSenin nasıl geçti mapıs günlerin?
Haha yok ya takılıyorum benAy affedersin, araya kaynadı hiç aklıma da ekstradan yazmak gelmedi.
Öncesinde kaç günlük süreniz kaldığını sorduğumu, senin gelişini gördüğümü, hoş geldin babında beğeni yaptığımı ve KİB olayına takıldığımı hatırlıyorum gün içinde. Ama doğrusun, "Hoş geldin" demeliydim.
Hoş geldin(Geç oldu ama idare et artık :) )
Bugün BDVde biraz aktiftim ^_^
Bu arada dikkatimden de kaçmadıpinoli Denas14__ S shot üçtür bu topikte tripler bana atılıyor ne iş?
Yok ben kim trip kim
Haha yok ya takılıyorum ben
Argo bende de var, bi de ayıplı atasözleri uu beybi
Biri bdv biri siyaset, aslında 2 sindede ben sataşmadım, cevap verdim..
Bu arada çok iddialı konuşma bence, ne olduğunu anlayamıyorsunAnlayıncada iş işten geçiyor
Benim nazarım değmezkinazar değdireceksin yaaa.
Benim nazarım değmezki
Sadece azcık şom ağızlıyımdır
Biri bdv biri siyaset, aslında 2 sindede ben sataşmadım, cevap verdim..
Bu arada çok iddialı konuşma bence, ne olduğunu anlayamıyorsunAnlayıncada iş işten geçiyor
@_angela_ ben sana ni zaman trip yaptım ki??
Uslu uslu bdv'de takılıyorum.
Etiketlerseniz geliyorum yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?