Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Döktün mü kurtlarını
Sorma
Yalnız kendine güvenli insanları çok seviyorum.
Bizi aldıkları yer dar bir yerdi, biz dört kız devamlı dans ediyoruz. Hemen yanda da bir çift vardı. Kadının sevgilisi (veya kocası) bizim tarafımızda oturuyordu. Biz kızlarla birbirimize şımarıyoruz, saçma sapan dans ediyoruz, mekanın darlığından dolayı zaman zaman adamla sırt sırta olmak zorunda kalıyoruz (çünkü gidecek yer yok) falan, kadın zerre takmadı! Hatta bize bakıp bizimle eğlendi falan. Dedim helal olsun, kocişini kaçırmadı oradan oraya

Yanında güvendigi adamı dolaştıran kendine güveni yerinde kadının hali başka oluyo, benim asıl anlamadıgım güvenmedigi adamı sevgilim/kocam diye koluna takıp hıncını dısarıdan cıkaranlar

Yanında güvendigi adamı dolaştıran kendine güveni yerinde kadının hali başka oluyo, benim asıl anlamadıgım güvenmedigi adamı sevgilim/kocam diye koluna takıp hıncını dısarıdan cıkaranlar
Cidden öyle kuzum ya. Düşünsene adamın etrafında 4 tane kızdan oluşan kız grubu

Kadın zerre rahatsız olmadı ya. Güven full ablada.
Düşünsene şu an BDVye başlık açıyormuş meğer

Artık nasıl bir zararsızız imajı verdiyseniz
Çoooooooooooook çoook kocaman güzel geçti Bahar mı çarptı O mu bilmiyorum ama aptal aşık gibi sırıtarak yattım sırıtarak kalktım
Ayhhh çok sevindim
Güzel duygular bunlar tadını çıkar
Cidden öyle kuzum ya. Düşünsene adamın etrafında 4 tane kızdan oluşan kız grubu

Kadın zerre rahatsız olmadı ya. Güven full ablada.
Düşünsene şu an BDVye başlık açıyormuş meğer
Aynı şeyi düşündüm yeminle
Elim Bdvye gitmedi değil

Ayhhh çok sevindim

Elim Bdvye gitmedi değil
Ben de bir baktım BDV'ye.
"Dün kocişime rahat vermeyen kız gubu" başlığı var mı diye

Oynak kız grubu kocişime rahat vermedi yada yeri darlar kocişime değdi

Ya bazı şarkılarda bildiğin ayaktaki herkes zıpladı, biz de tabii. Ama ben (ve bir arkadaşım daha) memeleri tutarak zıplamak zorunda kaldık Düşünsene görüntüyü

Ayhhh çok sevindim

Elim Bdvye gitmedi değil
Çıkarıyorum ya tahtalara vurdum, totomu bile kaşıdım valla öyle de batılım bugün.

Bu kadar yakışıklı olunur mu, böyle çapkın gülünür mü ya derken; kesin havalara gircek simdi bakmaaa, ilgilenmee diye kendi kendime kasarken, acaba o da benden etkilenmiş midir, etkilense ya diye kurarken dünkü arkadaslarla ikinci bulusma sahane gecti.

Akşam evime o bıraktı, gün icinde ara ara bazı sözleriyle davranıslarıyla dizlerimi titretti, havada oksijen mi yok nefesim mi kesildi benim aaa ates bastı resmen bayılmam di mi şuraya dedirtti icten ice

Bi seyler tam olana kadar heveslenmek istemiyorum dicem ama yok kafa çoktan gitti galiba gecmis olsun

Darısı en sevdigim bekarların (yavrusum yavrukuşum eltisim S shot en cool en karizma bekarım marilyn monroe ) nun basına. Daha guzelleri onlara olsun tantanis tantişi bilemiyorum, davranıslarına bağlıı

O kadar batılsın ama nazar boncuğun bile yok
Şuraya ben iliştireyim eltişim için

Her şey gönlünce olsun ladykuşum.
Artık heveslenmemek için çok geç ama O yola girdin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…