SormaDöktün mü kurtlarını
Yanında güvendigi adamı dolaştıran kendine güveni yerinde kadının hali başka oluyo, benim asıl anlamadıgım güvenmedigi adamı sevgilim/kocam diye koluna takıp hıncını dısarıdan cıkaranlarSorma
Yalnız kendine güvenli insanları çok seviyorum.
Bizi aldıkları yer dar bir yerdi, biz dört kız devamlı dans ediyoruz. Hemen yanda da bir çift vardı. Kadının sevgilisi (veya kocası) bizim tarafımızda oturuyordu. Biz kızlarla birbirimize şımarıyoruz, saçma sapan dans ediyoruz, mekanın darlığından dolayı zaman zaman adamla sırt sırta olmak zorunda kalıyoruz (çünkü gidecek yer yok) falan, kadın zerre takmadı! Hatta bize bakıp bizimle eğlendi falan. Dedim helal olsun, kocişini kaçırmadı oradan oraya
Çoooooooooooook çoook kocaman güzel geçtiHehe iyi denk gelmiş
O değilde dün nasıl geçti bakalım
Cidden öyle kuzum ya. Düşünsene adamın etrafında 4 tane kızdan oluşan kız grubuYanında güvendigi adamı dolaştıran kendine güveni yerinde kadının hali başka oluyo, benim asıl anlamadıgım güvenmedigi adamı sevgilim/kocam diye koluna takıp hıncını dısarıdan cıkaranlar
Artık nasıl bir zararsızız imajı verdiysenizSorma
Yalnız kendine güvenli insanları çok seviyorum.
Bizi aldıkları yer dar bir yerdi, biz dört kız devamlı dans ediyoruz. Hemen yanda da bir çift vardı. Kadının sevgilisi (veya kocası) bizim tarafımızda oturuyordu. Biz kızlarla birbirimize şımarıyoruz, saçma sapan dans ediyoruz, mekanın darlığından dolayı zaman zaman adamla sırt sırta olmak zorunda kalıyoruz (çünkü gidecek yer yok) falan, kadın zerre takmadı! Hatta bize bakıp bizimle eğlendi falan. Dedim helal olsun, kocişini kaçırmadı oradan oraya
Ayhhh çok sevindimÇoooooooooooook çoook kocaman güzel geçtiBahar mı çarptı O mu bilmiyorum ama aptal aşık gibi sırıtarak yattım sırıtarak kalktım
Aynı şeyi düşündüm yeminleCidden öyle kuzum ya. Düşünsene adamın etrafında 4 tane kızdan oluşan kız grubu
Kadın zerre rahatsız olmadı ya. Güven full ablada.
Düşünsene şu an BDVye başlık açıyormuş meğer
Ben de bir baktım BDV'ye.Artık nasıl bir zararsızız imajı verdiyseniz
Ayhhh çok sevindim
Güzel duygular bunlar tadını çıkar
Aynı şeyi düşündüm yeminle
Elim Bdvye gitmedi değil
Oynak kız grubu kocişime rahat vermedi yada yeri darlar kocişime değdiBen de bir baktım BDV'ye.
"Dün kocişime rahat vermeyen kız gubu" başlığı var mı diye
Oynak kız grubu kocişime rahat vermedi yada yeri darlar kocişime değdi
Belli ki kadın sizin akıl sağlığınızdan şüphe etmiş
Ya bazı şarkılarda bildiğin ayaktaki herkes zıpladı, biz de tabii. Ama ben (ve bir arkadaşım daha) memeleri tutarak zıplamak zorunda kaldıkDüşünsene görüntüyü
Çıkarıyorum yaArtık nasıl bir zararsızız imajı verdiyseniz
Ayhhh çok sevindim
Güzel duygular bunlar tadını çıkar
Aynı şeyi düşündüm yeminle
Elim Bdvye gitmedi değil
O kadar batılsın ama nazar boncuğun bile yokÇıkarıyorum yatahtalara vurdum, totomu bile kaşıdım valla öyle de batılım bugün.
Bu kadar yakışıklı olunur mu, böyle çapkın gülünür mü ya derken; kesin havalara gircek simdi bakmaaa, ilgilenmee diye kendi kendime kasarken, acaba o da benden etkilenmiş midir, etkilense ya diye kurarkendünkü arkadaslarla ikinci bulusma sahane gecti.
Akşam evime o bıraktı, gün icinde ara ara bazı sözleriyle davranıslarıyla dizlerimi titretti, havada oksijen mi yok nefesim mi kesildi benim aaa ates bastı resmen bayılmam di mi şuraya dedirtti icten ice
Bi seyler tam olana kadar heveslenmek istemiyorum dicem ama yok kafa çoktan gitti galiba gecmis olsun
Darısı en sevdigim bekarların (yavrusum yavrukuşum eltisim S shot en cool en karizma bekarımmarilyn monroe ) nun basına. Daha guzelleri onlara olsun tantanis tantişi bilemiyorum, davranıslarına bağlıı
Hoşbulduk NameciğimAyyy olsada yesek 
Hoşgeldin
Bir bahanem olsada yapsam keşke tatlıyıAyyy olsada yesek 
Hoşgeldin
Sen yap kargolar ertesi gün kapıya getiriyorBir bahanem olsada yapsam keşke tatlıyı
2 kişi olunca ye ye bitmiyor, ben tatlı yemeyi değil yapmayı sevenlerdenim
Sütlü şerbeti bozulur ya, sen kendin dök yapıp yarısını yollayayım sanaSen yap kargolar ertesi gün kapıya getiriyor
Ayyy ellerine sağlık hemşirem yemiş kadar oldumSütlü şerbeti bozulur ya, sen kendin dök yapıp yarısını yollayayım sana
Rica ederim, ne demek hemşiremAyyy ellerine sağlık hemşirem yemiş kadar oldum
Düşünmen bile yeterli
Üstüne bir bardak soğuk su içeyimRica ederim, ne demek hemşirem
Şerbeti soğuk tatlıya ılık döküldüğünden zor olmuyor
Yemiş kadar afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?