Ben mi başlattım? Senin eltişin değil miydi marla seni sevdiği bekarları seçerken beni öteleyen?Şimdi ezilen halk numaraları yapma bizeGayet sen başlatıyorsun her şeyi
Ama seviyoruz yine de, napalım.
Sevince bi numaranı görmüyoruz da ondan.
Gördün mü shot kim başlatmış?Sevince bi numaranı görmüyoruz da ondan.
Ugraşıp kızdırınca çok tatlı oluyosun ama bak pamuk gibi minnos minnos
Kız sana "çok tatlı oluyorsun, pamuk gibi, minnoş" dedi yine yaranamadıGördün mü shot kim başlatmış?
Benim kalbim çoook kırık. Küstüm sizlen.
Aaa bekarlar konusu başka. Sen degil miydin benim eltişim asil asil takılırken elini erkege bulayan, "bu işte her şey mübah shot asil takıldıgından evde kalacak" diyenBen mi başlattım? Senin eltişin değil miydi marla seni sevdiği bekarları seçerken beni öteleyen?
Çok kırgınim çok.
Aaa bekarlar konusu başka. Sen degil miydin benim eltişim asil asil takılırken elini erkege bulayan, "bu işte her şey mübah shot asil takıldıgından evde kalacak" diyenunutmuyoruz bunları tantiş hanım.
O yüzdenmarilyn monroe ile eltisim S shot minnoş bekar, sen hain düz duvara bekarsın
Ay saçı başı dökülür, erken menopoza girip çöker iyice çirkin olur.Kız sana "çok tatlı oluyorsun, pamuk gibi, minnoş" dedi yine yaranamadı
Tamam tamam hadi sen de bu birini.ladyamore biz adam bulursak tantan bekar kalırsa yazık bu kız kendini yer bak stresten.
Sen de mi Brutus?
Beğenemedin mi cicimSen de mi Brutus?
Dedi ama nasıl dedi? Baksana benim söylediğimi bile hatırlamadığım lafları ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor.Kız sana "çok tatlı oluyorsun, pamuk gibi, minnoş" dedi yine yaranamadı
Tamam tamam hadi sen de bu birini.ladyamore biz adam bulursak tantan bekar kalırsa yazık bu kız kendini yer bak stresten.
Tamam be siz hepiniz ben tek.Beğenemedin mi cicim
Aa değil mi, değil mi? Benim centilmenliğime bile laf etmişti bu hain domdom.Aaa bekarlar konusu başka. Sen degil miydin benim eltişim asil asil takılırken elini erkege bulayan, "bu işte her şey mübah shot asil takıldıgından evde kalacak" diyenunutmuyoruz bunları tantiş hanım.
O yüzdenmarilyn monroe ile eltisim S shot minnoş bekar, sen hain düz duvara bekarsın
Yoo ben gayet iyiyimMikemmel. Sen mok gibisindir inşallah. Hain.
Kendini insan altı varlık gibi tanımlaryan arkadaşı için dilemesi caizmiş sorduk herhalde.Yoo ben gayet iyiyimİnsan arkadaşının mok gibi olmasını diler mi ya?
Est. insan altı varlık olur mu? Ben öyle kaba bir insan mıyım?Kendini insan altı varlık gibi tanımlaryan arkadaşı için dilemesi caizmiş sorduk herhalde.
Başlığın güzel insanları ve tantanis diye ayırıncs pek insanımsı kulvarlarda olmuyorum.Est. insan altı varlık olur mu? Ben öyle kaba bir insan mıyım?
Başlığın güzel insanları ve tantanis diye ayırıncs pek insanımsı kulvarlarda olmuyorum.
Bugün regl olcam. Beni biraz çekmek zorunda kalacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?