Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben iki tane büyük bdsm konusu hatırlıyorum forumda. Bu dediğini hatırlayamadım. Biri bdsm değil de köle ruhlu erkek konusuydu gerçi.

S shot eltiş sen nasıl yırttın? Seksi sarısınım beyaz elbiselim marilyn monroe ya da mesaj gitmemis. Hayır bana niye geldi be ayıptır el kadar cocuğa ayıp ayıp mesajlar
Bilmiyorum Bir de forumdaki bdsm konularında falan mesajlarım var
Yeterince mistress gibi durmuyorsam demek

S shot eltiş sen nasıl yırttın? Seksi sarısınım beyaz elbiselim marilyn monroe ya da mesaj gitmemis. Hayır bana niye geldi be ayıptır el kadar cocuğa ayıp ayıp mesajlar
Hiçbir fikrim yok, şurada tarihin gelmiş geçmiş en bilindik seks ikonuyum beni geçmiş kimlere gitmiş

Hiç bilmiyorum Ladycim. Martta üye olmuşum zaten. Vay be... Bildiğin yeni üye sayılırım hala.
Yuh acayip eskiymis ya. 1Subat 2015 te konusmusum bana ne demek bu mevzular diyen kadınla konunun tarihi 1 subat demek ki. Dedektif Lady iş başında

Yuh acayip eskiymis ya. 1Subat 2015 te konusmusum bana ne demek bu mevzular diyen kadınla konunun tarihi 1 subat demek ki. Dedektif Lady iş başında

Ohhoo..
Bu millet de ne hazırcı abi otur araştır merak ediyorsan o kadar.
Online olup KKya giriyor da google'layamıyor muymuş? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…