Ben iki tane büyük bdsm konusu hatırlıyorum forumda. Bu dediğini hatırlayamadım. Biri bdsm değil de köle ruhlu erkek konusuydu gerçi.@Denas14__ @nameavertantanis bdv den bi konuydu ya siyaset falan degil. Hatta konusu da tam bdsm degildi sanırım ama konu oraya geldi. Hatta bi üye rica etti baslıkta bana anlatır mısınız nedir bu diye. Özelden anlattım ona genel kültür kadarlık (genel kültüre bak be cilt cilt fifty shades of grey im mübarek )
Neyse anlattım, kadın da bi dehsete düstü tesekkür etti konusmadık sonra. Aradan baya zaman geçti bi gün bi baktım böyle bi mesaj ama o kadından degil baska bi üyeden
Ya mesele mazoşistlikse giyerim siyah çorap, topuklu ayakkabı. Koltukta kitabımı okurken arada bir-iki dürterim topukluyla yaniYeter ki temizliği halletsin
BilmiyorumS shot eltiş sen nasıl yırttın? Seksi sarısınım beyaz elbiselimmarilyn monroe ya da mesaj gitmemis. Hayır bana niye geldi be ayıptır el kadar cocuğa ayıp ayıp mesajlar
Köpeklerin tasmaları var nasılsa evdeBoynuna bi tasma, ipi iki çekiştirip azarlasan da olur
Angela sen hatırlıyo musun böyle bi konu? Eski ama ta ocaktan falan? Ay dayanamıcam dökücem eskileriBoynuna bi tasma, ipi iki çekiştirip azarlasan da olur
Hiçbir fikrim yok, şurada tarihin gelmiş geçmiş en bilindik seks ikonuyum beni geçmiş kimlere gitmişS shot eltiş sen nasıl yırttın? Seksi sarısınım beyaz elbiselimmarilyn monroe ya da mesaj gitmemis. Hayır bana niye geldi be ayıptır el kadar cocuğa ayıp ayıp mesajlar
Köpeklerin tasmaları var nasılsa evde
Angela sen hatırlıyo musun böyle bi konu? Eski ama ta ocaktan falan? Ay dayanamıcam dökücem eskileri
Hah. Daha ne
İri cins köpüşler miydi? Zincir de vardır?
Temizliği bitirdikten sonra da zincirlersin adamı ütü masasına
Biri 40, biri 45 kilo. Yeterince iri mi
Yuh benim kadarlar.Biri 40, biri 45 kilo. Yeterince iri mi
Yuh acayip eskiymis ya. 1Subat 2015 te konusmusum bana ne demek bu mevzular diyen kadınla konunun tarihi 1 subat demek ki. Dedektif Lady iş başındaHiç bilmiyorum Ladycim. Martta üye olmuşum zaten. Vay be... Bildiğin yeni üye sayılırım hala.
Yok dogo değil.Maşallah maşallah
Dogo mu var yoksa?
Kocam bayılır dogolara. ^_^
Köpeem kadar kızsın, haddini bilYuh benim kadarlar.
Yuh acayip eskiymis ya. 1Subat 2015 te konusmusum bana ne demek bu mevzular diyen kadınla konunun tarihi 1 subat demek ki. Dedektif Lady iş başında
Yok dogo değil.
Köpeem kadar kızsın, haddini bil
Yok dogo değil.
Köpeği eğitiyorsun işteNe ayıpsın ya.
Onlar seni çekip götürmüyor mu ya ben dışarı çıkarmaya çekinirim.
Rottweiler ikisi de.Merak ettim?
Eşimin Jack Russell bi kızı var. Benim de yavruyken barınaktan edindiğim bi boksör-husky melezim vardı seneler önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?