Yahu bir bdsm başlığında (başlığın konusu direket bdsmydi) ben sayfalarca yazdımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...iren-koca-vakasi.791819/page-41#post-39193012
Konuyu buldum arkadaşlar budur. Ben o üyeye özelden acıklama yaptıktan sonra onu kısaltıp konuya da atmıştım. Çok bilgili bi abla gibi göründüysem demek hey allam
Ehehehehe öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diye anlatınca garip seni BDSMci sanmışhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...iren-koca-vakasi.791819/page-41#post-39193012
Konuyu buldum arkadaşlar budur. Ben o üyeye özelden acıklama yaptıktan sonra onu kısaltıp konuya da atmıştım. Çok bilgili bi abla gibi göründüysem demek hey allam
Heç bence de hakkın yenmişYahu bir bdsm başlığında (başlığın konusu direket bdsmydi) ben sayfalarca yazdım
Beni layık görmemiş mistresslığıa çok alındım ağlıyorum şu an.
Balım bdsm nedir ya:/Denas14__ @nameaver tantanis bdv den bi konuydu ya siyaset falan degil. Hatta konusu da tam bdsm degildi sanırım ama konu oraya geldi. Hatta bi üye rica etti baslıkta bana anlatır mısınız nedir bu diye. Özelden anlattım ona genel kültür kadarlık (genel kültüre bak be cilt cilt fifty shades of grey im mübarek )
Neyse anlattım, kadın da bi dehsete düstü tesekkür etti konusmadık sonra. Aradan baya zaman geçti bi gün bi baktım böyle bi mesaj ama o kadından degil baska bi üyeden
Hırs yaptımHeç bence de hakkın yenmiş
Di mi bir tutam sevgimizi katıyoruz bile demisim neyin kafasındaysam, eglenceli bi yorum olsun diyeydi aslındaEhehehehe öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diye anlatınca garip seni BDSMci sanmış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iren-koca-vakasi.791819/page-41#post-39193012
Evet bana cevap vermek için ilkokul 2 seviyesinde şiir yazıyorlar düşün durumun vehametini
Kadın daha ne yapsın adına şiirler yazmış.Evet bana cevap vermek için ilkokul 2 seviyesinde şiir yazıyorlar düşün durumun vehametini
Akrostiş değil diye kırıldım.Kadın daha ne yapsın adına şiirler yazmış.
Seviyorum ama nasıl birşeyiAkrostiş değil diye kırıldım.
3A sınıfından tantanis'i şiiri için tebrik ediyoruz.Seviyorum ama nasıl birşeyi
Hain lafebesinin tekini
Onu anlatamam dört satırla
Tanıyıp görmek gerek iç yüzünü
Benden bu kadar çıkıyor.
Yok ayol tantan 3A, seninki Türk dili edebiyatı hazırlık.
Yuh be bu kadar da olmaz. Bana neden böyle kötü davranıyorsun sen? Küstüm.3A sınıfından tantanis'i şiiri için tebrik ediyoruz.
Yok ayol tantan 2A, seninki Türk dili edebiyatı hazırlık.
Cansın sen eltişim benim.
Seviyorum ama nasıl birşeyi
Hain lafebesinin tekini
Onu anlatamam dört satırla
Tanıyıp görmek gerek iç yüzünü
Benden bu kadar çıkıyor.
Bana "bir şey" dedin, insan için şey kullanılmaz.Yuh be bu kadar da olmaz. Bana neden böyle kötü davranıyorsun sen? Küstüm.
Aslında orda cadı yazıyordu elim varmadı cadı demeye şey diye çevirdim.Bana "bir şey" dedin, insan için şey kullanılmaz.
Hain dedin.
Laf ebesi dedin.
İç yüzünü görmek dedin.
Şimdi "bana kötü davranıyor" mu diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?