Aynı canım nolsun. Vızıkçı .Bende iyiyim.kiz iliğini kemiğini somurmrkle meşgul.senin arn nasıl oldu kizinla
Bana daha önce Yamukprenses in önerdiği nik var birde:Küfür etmem ki ben (En azından insan içinde)
Buradan kalkıp nereye gelebiliyom, noluyor?
Gelecekteki bir kavgaya hazırlık için yırtıcı bir nik mi olmalı diyorsun yani?
"Ağzını yırtarım" gibi bir nik...
İnşallah dediun gibi olur.ben bir haftadır annemdeyim daha çok yoruldum valla.Aynı canım nolsun. Vızıkçı .Allahtan 2 hafta sonra anneme gidiyorum .1 ay kalacağım,baya dinlenceğim iyi olacak
Neden yahu?İnşallah dediun gibi olur.ben bir haftadır annemdeyim daha çok yoruldum valla.
Zaten son zamanlarda bana yapıştıydi sindi iyice yapıştı.b bırakıp gidicem falanmi sanıyor bilmiyorum gözünün önünden ayirmiyor beni ondan bir adım uzaklassam ağlamaya başlıyor.kucagindada durmuyor kıpır kıpır sürekli biseylerle uğraşıyor.y emek yiyorum ama yediklerim nereme gidiyor bilmiyorum.yari aç geziyorum.b iri alıyor bakalım diye basıyor yaygarayi.bizde durum bu.Neden yahu?
Eski tipmi yeni tipmi düdüklü
Markası ne ise, oraya sorman lazım canım. Belki servisi yapar yada yeni kapak verir fiyat farkını alır. Bu arada eski tip düdüğü kalkanlardansa, at çöpe gitsin, çok tehlikeli onlar. Clipso kapaklı al.. Daha emniyetli.
Ama gülüm iyi değil bu bağımlı olmuş sana.bizde kızımla sürekli yanlızız evde.kimseyi görmüyoruz bi gittiğim kv var orda durmuyor yanıma geliyor sürekli. Ben ilgilenmiyorum ki biraz sosyalleşsin bensiz durabilsin diye .biraz etkili oldu genede..sende öyle yap vızıklasada yere bırak kendi kendine oyalanmayı öğrensin.Zaten son zamanlarda bana yapıştıydi sindi iyice yapıştı.b bırakıp gidicem falanmi sanıyor bilmiyorum gözünün önünden ayirmiyor beni ondan bir adım uzaklassam ağlamaya başlıyor.kucagindada durmuyor kıpır kıpır sürekli biseylerle uğraşıyor.y emek yiyorum ama yediklerim nereme gidiyor bilmiyorum.yari aç geziyorum.b iri alıyor bakalım diye basıyor yaygarayi.bizde durum bu.allh sonumuzu hayır ede.kardrsim dediki abla yan tarafına heybe dikelim kız içinde dursun daha rahat edersin
Yok yeni tip.karacanın.karacanın öyle servisi varmıdır parayla yaptırsam..Markası ne ise, oraya sorman lazım canım. Belki servisi yapar yada yeni kapak verir fiyat farkını alır. Bu arada eski tip düdüğü kalkanlardansa, at çöpe gitsin, çok tehlikeli onlar. Clipso kapaklı al.. Daha emniyetli.
Yeni tip balım.karacanın.Eski tipmi yeni tipmi düdüklü
Viziklamiyorki salya sümük agliyorAma gülüm iyi değil bu bağımlı olmuş sana.bizde kızımla sürekli yanlızız evde.kimseyi görmüyoruz bi gittiğim kv var orda durmuyor yanıma geliyor sürekli. Ben ilgilenmiyorum ki biraz sosyalleşsin bensiz durabilsin diye .biraz etkili oldu genede..sende öyle yap vızıklasada yere bırak kendi kendine oyalanmayı öğrensin.
İşte seni görmeye görmeye yavaş yavaş alışır. Kızımda öyleydi yüzünü kapatıp ağlardı. Şimdi bakıyor ben yokum,orda karşısındaki insanla oynuyor.Viziklamiyorki salya sümük agliyor
Karacanın tamir servisi vardır diye dusunuyorumYeni tip balım.karacanın.
Vardır canım, sen bulunduğun şehirde karaca bayisine gidip, oraya tembih edersen yeni kapak yada tamiratı için servisine yollarlar. Eğer fişleri yada belgeleri duruyorsa, 2 - 3 yıl garantisi vardır, bedavaya yapılır. Gerekirse değişimi yapılır. Sen Kayserideydin sanırım, orada satan mağazasına bir yere sor. Sonuç alırsınYok yeni tip.karacanın.karacanın öyle servisi varmıdır parayla yaptırsam..
Yok eşim bekarlığında almış yemek yapmak istediğindenVardır canım, sen bulunduğun şehirde karaca bayisine gidip, oraya tembih edersen yeni kapak yada tamiratı için servisine yollarlar. Eğer fişleri yada belgeleri duruyorsa, 2 - 3 yıl garantisi vardır, bedavaya yapılır. Gerekirse değişimi yapılır. Sen Kayserideydin sanırım, orada satan mağazasına bir yere sor. Sonuç alırsın
Aa sen mirc e mi giriyordun. Anasayfada oğlanlara yazan senmiydin yoksam@_angela_ tee mirc zamanlarından sevdiğim bir nick vardır: şıpıdık şıpıdık yüzen balık
Çok minnoş değil mi?
Yaşına yakın onla oynayan olursa oynuyor öyle ama onun dışında yapışık ikiz gibiyiz.bunaldim vallaİşte seni görmeye görmeye yavaş yavaş alışır. Kızımda öyleydi yüzünü kapatıp ağlardı. Şimdi bakıyor ben yokum,orda karşısındaki insanla oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?