Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bana daha önce Yamukprenses in önerdiği nik var birde:
İmamnikahlırahibe

Zaten son zamanlarda bana yapıştıydi sindi iyice yapıştı.b bırakıp gidicem falanmi sanıyor bilmiyorum gözünün önünden ayirmiyor beni ondan bir adım uzaklassam ağlamaya başlıyor.kucagindada durmuyor kıpır kıpır sürekli biseylerle uğraşıyor.y emek yiyorum ama yediklerim nereme gidiyor bilmiyorum.yari aç geziyorum.b iri alıyor bakalım diye basıyor yaygarayi.bizde durum bu.allh sonumuzu hayır ede.kardrsim dediki abla yan tarafına heybe dikelim kız içinde dursun daha rahat edersin

Markası ne ise, oraya sorman lazım canım. Belki servisi yapar yada yeni kapak verir fiyat farkını alır. Bu arada eski tip düdüğü kalkanlardansa, at çöpe gitsin, çok tehlikeli onlar. Clipso kapaklı al.. Daha emniyetli.

Ama gülüm iyi değil bu bağımlı olmuş sana.bizde kızımla sürekli yanlızız evde.kimseyi görmüyoruz bi gittiğim kv var orda durmuyor yanıma geliyor sürekli. Ben ilgilenmiyorum ki biraz sosyalleşsin bensiz durabilsin diye .biraz etkili oldu genede..sende öyle yap vızıklasada yere bırak kendi kendine oyalanmayı öğrensin.

@_angela_ buldum. 'Sümüklü böcek'
Anahtar deligi,kuf kokusu,buzdolabi kokusu,yere dusen pirinc tanesi,57 numara ince corap,tupugun arkasina vuran ayakkabi,gomlege damlayan oje lekesi,duvarlari cizen cocuk,halidaki cay lekesi,
Vee ayakkabi kutusu..

Yok yeni tip.karacanın.karacanın öyle servisi varmıdır parayla yaptırsam..

Viziklamiyorki salya sümük agliyor

Yok yeni tip.karacanın.karacanın öyle servisi varmıdır parayla yaptırsam..
Vardır canım, sen bulunduğun şehirde karaca bayisine gidip, oraya tembih edersen yeni kapak yada tamiratı için servisine yollarlar. Eğer fişleri yada belgeleri duruyorsa, 2 - 3 yıl garantisi vardır, bedavaya yapılır. Gerekirse değişimi yapılır. Sen Kayserideydin sanırım, orada satan mağazasına bir yere sor. Sonuç alırsın

Yok eşim bekarlığında almış yemek yapmak istediğinden 5-6yıllık var. Valla internete kayseri karaca servis yazdım bi mok çıkmadı. En iyisi dediğin gibi bayiye sormak.

İşte seni görmeye görmeye yavaş yavaş alışır. Kızımda öyleydi yüzünü kapatıp ağlardı. Şimdi bakıyor ben yokum,orda karşısındaki insanla oynuyor.
Yaşına yakın onla oynayan olursa oynuyor öyle ama onun dışında yapışık ikiz gibiyiz.bunaldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…