Forum Kayseri diye bi yer çıkıyor..Yok eşim bekarlığında almış yemek yapmak istediğinden5-6yıllık var. Valla internete kayseri karaca servis yazdım bi mok çıkmadı. En iyisi dediğin gibi bayiye sormak.
Bana daha önce Yamukprenses in önerdiği nik var birde:
İmamnikahlırahibe
@_angela_ buldum. 'Sümüklü böcek'
Anahtar deligi,kuf kokusu,buzdolabi kokusu,yere dusen pirinc tanesi,57 numara ince corap,tupugun arkasina vuran ayakkabi,gomlege damlayan oje lekesi,duvarlari cizen cocuk,halidaki cay lekesi,
Vee ayakkabi kutusu..
@_angela_ tee mirc zamanlarından sevdiğim bir nick vardır: şıpıdık şıpıdık yüzen balık
Çok minnoş değil mi?
Yaaaa.. İşte böyle..Denas14__ aldığın mağazaya sorma imkanın varsa sor oraya. Marka olarak yönlendirirler. Tel no vardır internette.
Bu kadar zor olmamalı ya.
Orası avm. Orda mağazası var bakalım oraya sorayım. Teşekkürler:)Forum Kayseri diye bi yer çıkıyor..
Bu günlerde geçer sıkma canını..Yaşına yakın onla oynayan olursa oynuyor öyle ama onun dışında yapışık ikiz gibiyiz.bunaldim valla
Yaaaa.. İşte böyle..
Kendine nik isim koymak, çocuğa isim koymak gibi bir şey olsa gerek
İnsallahBu günlerde geçer sıkma canını..
Ay ne zor. Tek isim mi? Benim eşim sağolsun 3 isim koydu,bide soyad tren gibiAy onu zaten hiç sorma Bilinmeyen... Nasipse 3 aya çıkacak çocuk, adını bulamadık daha.
Seçenek azaltarak karar vereceğimize, her geçen gün üzerine yeni isimler ekliyoruz.
Annem 521 sayfalık bi çocuk isimleri kitabıyla çıktı geldi, yanımda duruyor kitap, ama yok... Seçemiyoruz.
Ben oplarla kanka olan, genelde devamlı goygoy yapan kızdımAa sen mirc e mi giriyordun. Anasayfada oğlanlara yazan senmiydin yoksam
Seni neden op yapmamislar? Demek ki yeterince kanka değilmişsin.Ben oplarla kanka olan, genelde devamlı goygoy yapan kızdım
Kanala her girdiğimde voice olurdum ben.Seni neden op yapmamislar? Demek ki yeterince kanka değilmişsin.
Neler anlatıyordun orda anlatsana birazKanala her girdiğimde voice olurdum ben.
Ay ne zor. Tek isim mi? Benim eşim sağolsun 3 isim koydu,bide soyad tren gibi
Ya zaten birbiriyle anlaşan 3-5 kişi olurdu hep, sonra kanaldaki diğer üyelerle genelde geyik dönerdi. Özelden de birebir yazışırdık. Oplar da katılırdı "oo shot geldii" diye geyiğeNeler anlatıyordun orda anlatsana biraz
Ay burda da olsa öyle bişi. Eğlenirdik.Ya zaten birbiriyle anlaşan 3-5 kişi olurdu hep, sonra kanaldaki diğer üyelerle genelde geyik dönerdi. Özelden de birebir yazışırdık. Oplar da katılırdı "oo shot geldii" diye geyiğe
Çok eğlenceli zamanlardı ya.
Bazen genelde tartışma çıkardı, ben arkadaşlara söylerdim karşıdakinin en ufak kuralsızlığında ban!
Yok ya ben arkadaşlarımın banını açtırırdım. Biri kanaldan atılırdı, özelden "beni banladı ne zaman kalkacak banım/sen söylersen kaldırır, söylesene" derdi.Ay burda da olsa öyle bişi. Eğlenirdik.
Ama bizi de banlatmazdın değil mi şatçığım? Arkadaş arkadasin banına sebep olmaz.
Müzakereci kişilikYok ya ben arkadaşlarımın banını açtırırdım. Biri kanaldan atılırdı, özelden "beni banladı ne zaman kalkacak banım/sen söylersen kaldırır, söylesene" derdi.
Ben de opa gider "yaa tantanis'i attın kanaldan, açsana banını yapmaz bir daha" derdim, eğer özel bir uyuzluğu yoksa açardı banı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?