Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Denas14__ aldığın mağazaya sorma imkanın varsa sor oraya. Marka olarak yönlendirirler. Tel no vardır internette.

Bana daha önce Yamukprenses in önerdiği nik var birde:
İmamnikahlırahibe
@_angela_ tee mirc zamanlarından sevdiğim bir nick vardır: şıpıdık şıpıdık yüzen balık
Çok minnoş değil mi?

Bu kadar zor olmamalı ya.

Yaaaa.. İşte böyle..
Kendine nik isim koymak, çocuğa isim koymak gibi bir şey olsa gerek

Ay onu zaten hiç sorma Bilinmeyen... Nasipse 3 aya çıkacak çocuk, adını bulamadık daha.
Seçenek azaltarak karar vereceğimize, her geçen gün üzerine yeni isimler ekliyoruz.
Annem 521 sayfalık bi çocuk isimleri kitabıyla çıktı geldi, yanımda duruyor kitap, ama yok... Seçemiyoruz.

Ay ne zor. Tek isim mi? Benim eşim sağolsun 3 isim koydu,bide soyad tren gibi

Tek isim daha rahat bence. Yazık çocuk ömrünün yarısını optik formlara isim karalamakla geçirmesin.

Ay ne zor. Tek isim mi? Benim eşim sağolsun 3 isim koydu,bide soyad tren gibi

Tek ya da iki... İki isim olursa birbiri ile fonetik olarak uyumlu olmalı, falan filan.
Boşver, bu konu uzar, sıkıcı da üstelik, darallar geliyor hafakanlar basıyor.

Benim nik önerileri daha eğlenceli şu an ^_^
Nitta olabilir, şarkı isimlerinden düşünüyorum, aklıma Spice Gils geldi nereden estiyse "Generation Next" şarkısı :)
Ya da Garbage solisti "Shirley"?

Neler anlatıyordun orda anlatsana biraz
Ya zaten birbiriyle anlaşan 3-5 kişi olurdu hep, sonra kanaldaki diğer üyelerle genelde geyik dönerdi. Özelden de birebir yazışırdık. Oplar da katılırdı "oo shot geldii" diye geyiğe
Çok eğlenceli zamanlardı ya.

Bazen genelde tartışma çıkardı, ben arkadaşlara söylerdim karşıdakinin en ufak kuralsızlığında ban!

Ay burda da olsa öyle bişi. Eğlenirdik.

Ama bizi de banlatmazdın değil mi şatçığım? Arkadaş arkadasin banına sebep olmaz.

Ay burda da olsa öyle bişi. Eğlenirdik.

Ama bizi de banlatmazdın değil mi şatçığım? Arkadaş arkadasin banına sebep olmaz.
Yok ya ben arkadaşlarımın banını açtırırdım. Biri kanaldan atılırdı, özelden "beni banladı ne zaman kalkacak banım/sen söylersen kaldırır, söylesene" derdi.
Ben de opa gider "yaa tantanis'i attın kanaldan, açsana banını yapmaz bir daha" derdim, eğer özel bir uyuzluğu yoksa açardı banı

Müzakereci kişilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…