Kız okuldan gelcek daha servise biner binmez mesaj atıyo "açımmmm"Yat uyu?
Baş hemşire aslında yaştan dolayı ben veHemşire mi Mar hemşire mi
Anam ben seni 24 küsurlarda biliyordum hatta öğrenci sandıydım
Biri bana da kahve yapsa keşkem. Başım ağrıyor kafeinsiz kaldım galiba.Kız okuldan gelcek daha servise biner binmez mesaj atıyo "açımmmm"
Bu ergenleri doyurmak ne zor
Yemek yapcam yatamam..
Hoşgeldinnnn
Yemekte ne var? Hani fikir olsun dedim diKız okuldan gelcek daha servise biner binmez mesaj atıyo "açımmmm"
Bu ergenleri doyurmak ne zor
Yemek yapcam yatamam..
Senin bi yorumun vardı siyaset bölümünde.Ahahaha ben iki günde bir argo yazar ban yerimB.k benim diyeceğim en kibar kelime
Gel yapiim karşılıklı içelimBiri bana da kahve yapsa keşkem. Başım ağrıyor kafeinsiz kaldım galiba.
Ben 21 yaşındayım. Benden küçük çıkma imkanın yok pek. Forumun mini mini minnakıyım.Anam ben seni 24 küsurlarda biliyordum hatta öğrenci sandıydım
Kek miyim ne
Tamam aplaaaa
Ya bentantanis ten de küçük mü çıkacam nedir
Tamamdir geliyorumGel yapiim karşılıklı içelim
Bende 22Ben 21 yaşındayım. Benden küçük çıkma imkanın yok pek. Forumun mini mini minnakıyım.
Çok da tatlı ve biricik bir kızım. Iyi ki varım. Sevgiler.
Yok ya çocuk o daha. Eli iş tutsun, öğrensin diye çömez olarak aldık yanımızaAnam ben seni 24 küsurlarda biliyordum hatta öğrenci sandıydım
Kek miyim ne
Tamam aplaaaa
Ya bentantanis ten de küçük mü çıkacam nedir
Bahçıvan kebap yapcam canım yanına pilavYemekte ne var? Hani fikir olsun dedim di
Anaa ben seni 30-35 falan diye düşünüyordumBende 22
23 ün içindeyimhahaha:)
Ya Mune gelse şu teyze yi burdan alsa da rahat etsek bi. Her yerden çıkıyo ayıp da bişi.Yok ya çocuk o daha. Eli iş tutsun, öğrensin diye çömez olarak aldık yanımıza
Ay yaşıtım ahahaha. Hangi ay?Ben 21 yaşındayım. Benden küçük çıkma imkanın yok pek. Forumun mini mini minnakıyım.
Çok da tatlı ve biricik bir kızım. Iyi ki varım. Sevgiler.
Beni kaç düşünüyorsun cınımsAnaa ben seni 30-35 falan diye düşünüyordum
Çok alındım şuan.Anaa ben seni 30-35 falan diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?