Saol canımAfiyet olsun hepimize
Gelmesin zıkkım yesin oBilmem gelsin mi
Yirim.Şımarırım ama. En çok sevdigim üyeden ne güzel laflar bunlar
2,5 yaş için şey yapmayalım şimdiBeni beni bihterini hatırlamadın demek
30 ne la 27,5 benim yaşım
Ama öyle napimNe kadar dürüst :)
"sizi sevip sevmediğimi düşündüm"
Tabiki toplanıp gelin :))Gelirken tatlı da alırım geleyim mi ben de
25+ olsun sep.Bu ne bee anasinifina döndü topik. Gidin kumda oynayın burda işiniz ne? Biz yaşlı yaşlı takiliriz.
Aşkolsun kömür gözlümBu ne bee anasinifina döndü topik. Gidin kumda oynayın burda işiniz ne? Biz yaşlı yaşlı takiliriz.
Ne bu arkadaş yolu yarılamiş kimse yok hepsi çıtırBu ne bee anasinifina döndü topik. Gidin kumda oynayın burda işiniz ne? Biz yaşlı yaşlı takiliriz.
Mekanların kapısında "gençler kimlikleri görelim" dedikleri yaşa geri döndüm şu anBu ne bee anasinifina döndü topik. Gidin kumda oynayın burda işiniz ne? Biz yaşlı yaşlı takiliriz.
Gelmesin zıkkım yesin o
Kızım benim 26. doğumgünümden 3 hafta sonra bir yere gittiğimde kapıda kimlik istediler. "Ahah ay teşekkür ederim sorduğunuz için, buyrun tabii" diye gülerek vermiştim.Mekanların kapısında "gençler kimlikleri görelim" dedikleri yaşa geri döndüm şu an
Bodyguard usulü mis gibi iltifat işteKızım benim 26. doğumgünümden 3 hafta sonra bir yere gittiğimde kapıda kimlik istediler. "Ahah ay teşekkür ederim sorduğunuz için, buyrun tabii" diye gülerek vermiştim.
Ben arkadaşlarımdan birini 19. dogumgünüme sokabilmek icin kapıda yarım saat dil dökmek zorunda kalmıstım.Kızım benim 26. doğumgünümden 3 hafta sonra bir yere gittiğimde kapıda kimlik istediler. "Ahah ay teşekkür ederim sorduğunuz için, buyrun tabii" diye gülerek vermiştim.
25+ olsun sep.
25+ artı ladyamore artı denas
Yani diyo ki bi dek tantanis gitsin. Ok.25+ olsun sep.
25+ artı ladyamore artı denas
Ee evli olanlar dersek ladyamore dışarıda kalırMantıklı, denas evli olmaktan kurtarıyor. 25+ evli olanlar
Lan bana daha geçen akşam sordular kimlik. Yuh dedim öküz dedim adama.
Aa öyle mi oldu, hiç fark etmedimYani diyo ki bi dek tantanis gitsin. Ok.
Mantıklı, denas evli olmaktan kurtarıyor. 25+ evli olanlar
Lan bana daha geçen akşam sordular kimlik. Yuh dedim öküz dedim adama.
Aman da aman beni unutmazmıs ya ne tatlı bi insansın senEe evli olanlar dersek ladyamore dışarıda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?