Tamamdır. Ay çok heyecanlandım şimdiden. Adam aşırı bilgili birisi. Bana bir sürü şey öğretecek eminim.Arkadaşına uyma ablanı dinle
Arkadaşına uyma ablanı dinle
Estağfurullah canım deme öyle
Yemek yapıyorum biyandan
Ayy ne kusuru canım takıldıydım ben sanaYa 2 gündür doğru düzgün giremedim.
Heyecan yaptım
Kusura bakma tekrardan.
Minnoşlarım napıyosunuz? @_angela_ napcaksın yeni nicki yavrum be? Çakmalar aslıni yaşatır sen öz hakiki birinci angela sın.Gerci ben nitta yı da sevdim ama iyi böyle
Sen de bişey beğenmiyorsun.Eksik olmayın evet şahane bi nik.
O zaman bakma bebegimTarihe bakıldığında mantıken çakma olan ben oluyorum yalnız
Daha ne olsun anamFirina tavuk falan attim. Bi de pilav yaptim.
Baska yok.
Bide bişey dicemTarihe bakıldığında mantıken çakma olan ben oluyorum yalnız
Hayırlısıyla bi bitireydinYa ben nasıl bi hata yapıp bu bölüme girmişim. Birbirine çok benzeyen ama farklı da olabilecek iki terim var. Notlardan anlamadım bu ikisi farklı mi aynı mı, farklı ise ikisi birbiri ile yarışır mı yarışmaz mı. Internetten baktım bi ikisi aynıdır kanunda birbirleri yerine yazılmıştır diyor bi farklıdır diyor. Farklı ise napacam. Allahım sana geliyorum.
Yok bitmez bu bendeki kafayla. Amcam avukat onu aradım sordum o da karar veremedi düşünüp beni arayacakmış. Şimdi beynim takıldı benim o konuya, 1 saattir baktığım her şey boşa gitti tekrar çalışmak zorunda kalcam.Hayırlısıyla bi bitireydin
Ben dedim. Özhakikiangela yap dedim. DinlemediO zaman bakma bebegimbu civarlarda bizimkinin üstüne Angela tanıyan var mı kızlar
Şimdikide geyşa ama, öz hakiki geyşaBide bişey dicem
İlk avatarın daha hoştu sanki
Gözlüklü olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?