- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Adamim eve gelebileydi bozardim ben yaw.
Deli miyim sevişmek için düzenimi bozayim?
Yoo zorunda değilSelam vermek zorunda mı sana
Zorundayım tabisi deYoo zorunda değil
Ay gene tripler gene tripler.Yoo zorunda değil
o ne gı?
Yok yav trip değil :)Ay gene tripler gene tripler.
Size bir soru. Lise edebiyat hocam la aram hep iyi olmuştur. Geçen yılın başında beni ceza avukatlığı yapan erkek kardeşinin yanına gönderdi git bir şeyler öğrenirsin diye. Kardeşi yaklaşık bir saat ilgilendi konuştu benimle tavsiyeler verdi ama şimdi buraya gelmek sana bir şey katmaz 2. Sınıf bitince gel dedi. Ben de bu aralar çalışacak yer arıyorum kendime.
Sorun burda başlıyor. Bu aralar biraz vefasız davrandım hocama uzun zamandır gitmiyorum yanına. Şimdi gitsem hocam böyle böyle demişti kardeşiniz başlamak istiyorum desem ayıp mi olur?
Yoksa baronun internet sitesindeki ilanlara başvuru yapmaya devam mı edeyim?
Tribini yirimYok yav trip değil :)
Direkt liseye gideyim dimi? Çok ayıp oldu adama kaç aydır ugramıyorum böyle işi düşünce arayan insanlar gibi oldum.Git canım.
Kendini de biraz laf sok hocanın yanında.
Hocam kusura bakmayın vefasızlık yaptım, işim düşünce aramış gibi oldum ama inanın derslerden başımı kaldıramadım vs vs den gir ordan yürü işte.
Kardeşlere trip atılmazYok yav trip değil :)
Direkt liseye gideyim dimi? Çok ayıp oldu adama kaç aydır ugramıyorum böyle işi düşünce arayan insanlar gibi oldum.
Acaba öylesine gitmiş gibi yapip konuyu okula mı getirsem? Utandım ya.
Arkadaşım öyle yap demişti bana da mantıklı geldi ama değilmiş. Ders programını öğrenip gideyim bari. Normalde mesaj atıp musait misiniz diye sorarım giderken ama bu defa direkt gitmeyi düşünüyorum.Hayır.Asıl bu yaptığın ikiyüzlülüğe girer.
Kusura bakmayın de.
Uzun zaman oldu de vs vs.
Büyükler öyle düşünmez merak etme.
Ablan olarak söylüyorum
Estağfurullah canım deme öyle
Arkadaşına uyma ablanı dinleArkadaşım öyle yap demişti bana da mantıklı geldi ama değilmiş. Ders programını öğrenip gideyim bari. Normalde mesaj atıp musait misiniz diye sorarım giderken ama bu defa direkt gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?