Diyorum sabahtan beri dinlemiyorDenas14__ simdi gördüm yapma kuzucum gerçekten. Sivrisinek saz, sazı soksan az vakası bildigin. Sabah sabah sinirlerini bozduguna degmez
Son derece tahrik eden bi üslubu var, hiçbi şey yazmayacak olsan "yazmayacaksın o zaman, uzatmayacaksın" vs. deyip kışkırtıyor insanı.Diyorum sabahtan beri dinlemiyor
Öpüyorım gözlerindenSon derece tahrik eden bi üslubu var, hiçbi şey yazmayacak olsan "yazmayacaksın o zaman, uzatmayacaksın" vs. deyip kışkırtıyor insanı.
Ne ciddiye alınacak ne fikir paylaşılacak ne de oturup tartışılacak bi tip. Tartışmanın da adabı var bastan bulasmamak lazım.
Ben de seniiÖpüyorım gözlerinden
Naber balım?
Ay ne güzel ne tatlı heyecan bunlar yerim seni çıtır kız:) mutluluk seninle olsun.Ben de senii
Ne yapayım yollardayım. Yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bi neden buldum galiba ona dogru gidiyorumTabi herkes havayı ve tatili fırsat bildigin için varana kadar menopoza girmekten, saçlarımın beyazlamasından korkuyorum ama neysee
Ben Fransiz kaldim ya mevzu nedir?Denas14__ simdi gördüm yapma kuzucum gerçekten. Sivrisinek saz, sazı soksan az vakası bildigin. Sabah sabah sinirlerini bozduguna degmez
Şehit konusu siyasette.azcık polemik oldu.muhtemelen de banlanacağım.Ben Fransiz kaldim ya mevzu nedir?
Siyasetten banlancan mapısta havan olurŞehit konusu siyasette.azcık polemik oldu.muhtemelen de banlanacağım.
Öpüyorum hepinizi.
Sağol beSiyasetten banlancan mapısta havan olur
Yok yav ne dedikodusuBak bak...Gacilar oturmus dedikodu yapiir burda..
Bu arada sizin konu ucmus..Yok yav ne dedikodusu
Dedikodu ne demek
Güzel örnek olmuşum bak sevindimSenin izinden gidiyor ablası
Kendi kendini kiblemiş
İsabet olmuş uçmasıBu arada sizin konu ucmus..Zaten cok bile durmustu..
Güzel örnek olmuşum bak sevindim
Ayy name çok işim varTotoyu kaldırıp başlamam lazım. Pazartesi annem geliyiii
Yok yaa bayağı halı falan yıkamalı işlerim varİsabet olmuş uçması
Amann daha 3 gün var yaparsın
İşin fazlaymış gerçektenYok yaa bayağı halı falan yıkamalı işlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?