- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Gördüm gördüm Mamut abi gelmiş
Muhtemelen.Olabilir dedimya olay farklı yönlere çekilmeye çalışıldı asıl konu arada kaynadı.
Adam hem erkek üyenin kabul edilmediği foruma gelip hem "kimseyi ilgilendirmez" diye atarlanıyorGördüm gördüm Mamut abi gelmiş
Gördüm
Varsa erkeklerle ilgili sorularımız toplayıp soralımGördüm
Bilirkişi olarak gelmiş
Kim o kimAhah bir tane erkek üye gelmiş, gayet erkek olduğunu söylüyor. Hatta Mune'yi çağıran bir üyeye "bu kısım ilgimi çekti, burada takılacağım, kimseyi ilgilendirmez" diye atar yapmış.
Milletin konusuna yorumlar yazıyor.
Çok komik ya
Gördüm. Neyin kafasındaysaAdam hem erkek üyenin kabul edilmediği foruma gelip hem "kimseyi ilgilendirmez" diye atarlanıyor
Selam sana eyyy hemşire :))Selam gençler
HellöööğğğğSelam gençler
Bir kaç gün öncede insanoglu man vardı, kadınları kötüleyen, yalnızlıktan kafayı yemiş gibi anlatan
Geçen gün insanoglu man (nik aklımdan asla çıkmıyorVarsa erkeklerle ilgili sorularımız toplayıp soralım
Ama onunla bu aynı değil ki. O kendi dertlerini çözmeye gelmişti, bu arkadaş Güzin Abilik yapıyorGeçen gün insanoglu man (nik aklımdan asla çıkmıyor) diye biri konu açmıştı, kadınlarla ilişkileri kötüymüş hani, hem kötüleyip hem azmış kafası yapıyordu, konusuna yaz dedik, napıyım evde yalnızım gel mi diyeyim demiştin
Bu adam gözümde elinde belinde ağzında sakızı olan bi tip gibi canlandıAma onunla bu aynı değil ki. O kendi dertlerini çözmeye gelmişti, bu arkadaş Güzin Abilik yapıyor
Bu adam gözümde elinde belinde ağzında sakızı olan bi tip gibi canlandı
Eyy hemşire, 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramımız kutlu olsun.Selam sana eyyy hemşire :))
Çokkk teşekkürler bilinmeyenciğim. Nice güzel 19 Mayıslara inşallah.Eyy hemşire, 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramımız kutlu olsun.En çok bizimki kutlu olsun
S shotmarilyn monroe @_angela_ ladyamore Denas14__ pinoli @Sephoraa ve en küçücük arkadaşımız tantanis
Yeni nesil sizlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun
İnşallah gelecek sizlerin sayesinde daha güzel şekillensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?