Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kas gevşetici yok evde. Ama yatmadan bi vermidon atmıştım. İyi uyudum ama bakalım.

Geçmiş olsun seph. O bende de var bir kaç gündür, resmen her eklemim ayrı ağrıyor. İstanbul'a geldiysen havası aşırı nemli o da mahvediyor. Üstüne Lodos da vardı hem migren hem kas ağrısı ben de sürünmekten halliceyim.

Bitki çayı yaptım şimdi. Hasta olcam galiba. Spor ayakkabıyla dolaşıyorum evin içinde. Yere basamadım ayaklarımın ağrısından. Yaşlandım mı ne?

Vücudumuz birazcık daha itina istiyor sadece
Dinlendir kendini diyecektim S shot gibi ama işler güçler diyorsun... Bilemedim, sıcak tut kendini mümkün olduğunca.

Bana kalirsa sana soyle sicacik bir banyo keyfi lazim.. Dunyaya yeniden gelmis gibi olursun..

Havadandır muhtemelen. Çok soğuktu zaten. İzmirden askılılarla gittim, orda milletten ceket hırka isteye isteye bi hal oldum. Lodos migreni tetikliyor zaten.

Vücudumuz birazcık daha itina istiyor sadece
Dinlendir kendini diyecektim S shot gibi ama işler güçler diyorsun... Bilemedim, sıcak tut kendini mümkün olduğunca.

Valla ben böyle olmazdım ama eskiden. Uykusuzluk da var tabi günlerdir. Uzanıyorum öyle üstümde battaniyeyle. Bakalım akşama kadar toparlarım belki.

Havadandır muhtemelen. Çok soğuktu zaten. İzmirden askılılarla gittim, orda milletten ceket hırka isteye isteye bi hal oldum. Lodos migreni tetikliyor zaten.

Saçma sapan bir hava var burada. Gündüz yapış yapış akşamüzeri deli soğuyor falan. Ee nereleri gezdin ?

Saçma sapan bir hava var burada. Gündüz yapış yapış akşamüzeri deli soğuyor falan. Ee nereleri gezdin ?

Hiç bi yeri

Düğün için geldim dört gün evde takıldım. Bi dün havalanına geçerken spor ayakkabı alacaktım kendime via port'a gittik. Avm gezdim yani

Sen naptın nick işini?

Ya ben bu kararsızlıkla daha beklemedeyim açıkçası.

Ling Xiaoyu, Xiaoyu, Nitta

Bu üçü arasında gibiyim. Ama belli olmaz, belki alakasız bir şey de olur, belki bir süre daha devam ederim, belki diğerlerinin online olma sıklıklarına göre vazgeçerim vs vs. Nik seçme konusunda fazla sıkıcı olduğumu fark ettim, askıya aldım :/

Hain domdom yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…