- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
İyidir canım bıraktığın gibiyiz
Sen gece yatarken bi kas gevşetici içseydin keşke şimdiye toparlardın
Orasının burasının yok kenarı yok hipotenüsü acayip acayip mesajlar atıyorO ne bea.
Orasının burasının yok kenarı yok hipotenüsü acayip acayip mesajlar atıyor
Kas gevşetici yok evde. Ama yatmadan bi vermidon atmıştım. İyi uyudum ama bakalım.
Bitki çayı yaptım şimdi. Hasta olcam galiba. Spor ayakkabıyla dolaşıyorum evin içinde. Yere basamadım ayaklarımın ağrısından. Yaşlandım mı ne?
Matematikçimi bilemem ama bişey kaçtığı kesinO ne be, denasın içine matematikçi mi kaçtı?
Bana kalirsa sana soyle sicacik bir banyo keyfi lazim.. Dunyaya yeniden gelmis gibi olursun..Nereye yatıyorum kuzum. Burdaki düğünün misafirleri gelecek akşama. Evi toparlamam, bende yatacak olanlar için yatacak yer ayarlamam lazım. Akşamüstü de gidip karşılicam.
Bitki çayı yaptım şimdi. Hasta olcam galiba. Spor ayakkabıyla dolaşıyorum evin içinde. Yere basamadım ayaklarımın ağrısından. Yaşlandım mı ne?
Geçmiş olsun seph. O bende de var bir kaç gündür, resmen her eklemim ayrı ağrıyor. İstanbul'a geldiysen havası aşırı nemli o da mahvediyor. Üstüne Lodos da vardı hem migren hem kas ağrısı ben de sürünmekten halliceyim.
Bana kalirsa sana soyle sicacik bir banyo keyfi lazim.. Dunyaya yeniden gelmis gibi olursun..
Havadandır muhtemelen. Çok soğuktu zaten. İzmirden askılılarla gittim, orda milletten ceket hırka isteye isteye bi hal oldum. Lodos migreni tetikliyor zaten.
Saçma sapan bir hava var burada. Gündüz yapış yapış akşamüzeri deli soğuyor falan. Ee nereleri gezdin ?
Orasının burasının yok kenarı yok hipotenüsü acayip acayip mesajlar atıyor
O ne be, denasın içine matematikçi mi kaçtı?
Denas, name'ye "totomun kenarı" dedi, biz de totosunun kenarı nasıl oluyor onu göstermesini istedik.
Daha göstermedi. Bakalım bekliyoruz biz deGösterebildi mi bari?
Daha göstermedi. Bakalım bekliyoruz biz de
Sen naptın nick işini?Google'da arattım "K.çın kenarı neresidir?" diye, bir bölge belirtilmemiş.
Hatta "Koridor mu cam kenarı mı?" gibi bir soruyla geri döndü.
Denas14__ bekliyoruz?
Sen naptın nick işini?
Hain domdom yapYa ben bu kararsızlıkla daha beklemedeyim açıkçası.
Ling Xiaoyu, Xiaoyu, Nitta
Bu üçü arasında gibiyim. Ama belli olmaz, belki alakasız bir şey de olur, belki bir süre daha devam ederim, belki diğerlerinin online olma sıklıklarına göre vazgeçerim vs vs. Nik seçme konusunda fazla sıkıcı olduğumu fark ettim, askıya aldım :/
Hain domdom yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?