Tantinin son bir hakkı varmış nik için, belki o yapmak ister, onun hakkıdır ben almiyim
Noldu ne tripler bunlar? Tribini yidiğim
Ama tam bir hain domdom değil mi kendisi
Vurur yüze ifadesi trip mi yapıyon bitanesi
Sende mi yahu.Google'da arattım "K.çın kenarı neresidir?" diye, bir bölge belirtilmemiş.
Hatta "Koridor mu cam kenarı mı?" gibi bir soruyla geri döndü.
Denas14__ bekliyoruz?
Kimmiş o Şaban?Arada suçsuz yere Şaban'ın dayağını yiyip durduğu düşünülünce, evet
in vino veritas hanım haaaanım ben sana hoşgeldin nasıl geçti tatil diye yazdım sen beni sallamadın etiketledim burda
Evet bişey kaçtı söyliyim mi ? Bunu kaldırabilecek durumda mısın ?Matematikçimi bilemem ama bişey kaçtığı kesin
Sende mi yahu.
Kimmiş o Şaban?
Ooo denas'tan atak geldi sayın seyircilerEvet bişey kaçtı söyliyim mi ? Bunu kaldırabilecek durumda mısın ?
Eşinle 4-5 günlük tatilden banın açıldığı gün dönmediniz mi ? 16 sında. ? O iş için sonra bir yere gidecekti ?Delik göster bakiim. Görmemişimdir.
Ne tatili hem la. Tatil onbeş gün öncede kaldı kadııın...
Noldu ne tripler bunlar? Tribini yidiğim
Azıcık ucundan.Niresinden yiyeceksin ona göre yedireceğim.
Vurur yüze ifadesi trip mi yapıyon bitanesi
Eşinle 4-5 günlük tatilden banın açıldığı gün dönmediniz mi ? 16 sında. ? O iş için sonra bir yere gidecekti ?
Demirden korksak trene binmezdikEvet bişey kaçtı söyliyim mi ? Bunu kaldırabilecek durumda mısın ?
Olmaz uçak biletlerini de koy buraya sepYok tatilden 14'ünde döndük, o 15'inde mersine gitti ben 16'sında istanbula. Niye bu kadar detay verdim ben şimdi?
Azıcık ucundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?