Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yalnız sonuncu yazan kendini mod sanmış sitede..

Valla ben katılıyorum sonuncu yazana şu durumda Bilinmeyen. Çünkü bu hassas bir konu ve inançlarımın gözlerimin önünde çekiştirilmesine bir yere kadar sabredebilirim, bu annem babam da olsa tepkisini alır. Sadece beyhude olacağını düşündüğüm için susuyorum. Ve şu tartışmayı da sal gitsin, çünkü karşındaki kişi hakaret içeren kelimeler kullanmadığı halde hakaret hissi yaratacak şekilde cümle kurarak kışkırtan bir insan, gerildiğinle kalırsın canım şu güzel Bahar akşamı :)

Salla geç, gerek yok.

Valla ben haklı bulmuyorum, çünkü orada kötüleyen değil, cahil olanlar var..
Ben gitsem gitsem polemikten giderim,
hassas konu arabın yalelisi mi?
Aman neyse..

Valla ben haklı bulmuyorum, çünkü orada kötüleyen değil, cahil olanlar var..
Ben gitsem gitsem polemikten giderim,
hassas konu arabın yalelisi mi?
Aman neyse..

Hayır, ne alaka Arabın yalellisi;
Senin Araplar üzerine konuşman değil olay, Araplar düzgün durabilseydi zaten peygamber oraya gönderilmezdi. En sorunlu milletler arasındadır Araplar.
Canımı sıkan nokta, ayetler konu edilmiş ve bunun üzerine gidilmiş Bilinmeyen, görmüyor musun?
Ayetin şakası olmaz, esprisi olmaz...

Neyse.

Cahillik işte be güzelim..
Birde böyle konular açıldığı zaman gerçekten bilgisi yada fikri olan yazmalı..
Bak banada avamsan cevap vermeyeceğim diyor..
Ne diyeyim..

Cahillik işte be güzelim..
Birde böyle konular açıldığı zaman gerçekten bilgisi yada fikri olan yazmalı..
Bak banada avamsan cevap vermeyeceğim diyor..
Ne diyeyim..

Deme bi şey,hiç gerek yok. Polemikten ban yiyeceksiniz durduk yere.
Başka konulardaki çıkışlarını gördüm ben onun, tartışma adabı bulamadım, bırak inan dalacağım ben de ortasından konuların o olacak inan :/

Şimdi de BDV'ye dadanmış bu da tanti gibi düz duvara bekarsa

Geçende bi "insanoglu man" vardı, sonra bi de "muhammed06" mıydı ciddi ciddi yorum yapıyordu adam, atar gider filan
Ay çoğaldılar sanki şu ara

Bi de kölem olur musun şeysi vardı;
ladyamore S shot kimdi o köle şeysi?

insanoğlu man
Bence sadece iğrenç esprisi anlayışı için bile banlanabilirmiş

Benim köle eski, cikol34 diye biriydi. Özensiz nick seciminden dolayı kınıyorum kendisini. Binicemüstünevurucamkırbacı olsaydı nick i belki bi şans verebilirdim. Stilettolarımın topuğu kaşınıyodu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…