Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yok canım, arapların erkeklerinin geneli hakkında bi laf ettim, ırkçılıkla suçlandım..
Küfür etse bu kadar koymazdı
Part time kabus geri dönmüş şimdi gördüm.

Grubumuza dış mihrakların oynadıgı bi oyun mu bu? Geçen kurban Denas14__ tı şimdi de seni seçmişler pikachu, hiç üzülüp bozulma bence

İzleme sen de cicim. Ben izlemiyorum son beş altı aydır.

Ne ağırına gidiyor allah aşkına. Kadının olayı birilerini bişeylerle suçlamak işte. Alakası alakasız vuruyor.
Ne bileyim ya izleyiveriyorum iste. Kac secimdir oy kullanmıyorum. Iyi ki kullanmıyorum. O kadar cok sey duyup gordum ki buralarda hicbir parti icin "bu olur" diyemiyorum.

Ne bileyim ya izleyiveriyorum iste. Kac secimdir oy kullanmıyorum. Iyi ki kullanmıyorum. O kadar cok sey duyup gordum ki buralarda hicbir parti icin "bu olur" diyemiyorum.

Oy kullanmama konusunda seninle aynı fikirde olamam malesef. İki elim kanda olsa gider kullanırım oyumu. Kullanmazsam eleştirme hakkını, beğenmeme hakkını kendimde görmem çünkü.

Valla izlemiyorum haber falan kafam rahat. Zaten haber izlenecek kanal kalmadı ki. Haber saatinde international house hunters var travel channelda onu izliyorum. Kakara kikiri yapıyoruz beyimlen. İzleyip psikolojimi bozamam.

Haklısın kullanmak gerekiyor. Ama yazamiyorum bazi seyleri. Biliyorsun eşimi. Yoksa cidden cok üzücü seyler biliyorum.
Cunku bazi ihanetlerin icinde akrabalarim da var. Konulara rahatsizlik derecesinde vakifim.
Bilmiyorum Allah yardimcisi olsun bu ulkenin. Ya da kim neye inaniyosa O yardim etsin.

Anlıyorum durumları.

Amin ne diyelim. Battıkça batıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…