Kavga var dediler geldik, kimi dövüyoruz ablaaa1 yorum yazdım, olayı ırkçılığa kadar bağladı arkadaş.. Bilin bakalım kim?
Ele vermesene kızım kirli sırlarımızıAhaha, çeteyiz biz kızım. Çete olmanın hakkını vermemiz lazım.
Yok canım, arapların erkeklerinin geneli hakkında bi laf ettim, ırkçılıkla suçlandım..Kavga var dediler geldik, kimi dövüyoruz ablaaa
Part time kabus geri dönmüş şimdi gördüm.Yok canım, arapların erkeklerinin geneli hakkında bi laf ettim, ırkçılıkla suçlandım..
Küfür etse bu kadar koymazdı
Midem falan kalktı.. Fenalık geçiricem..Part time kabus geri dönmüş şimdi gördüm.
Grubumuza dış mihrakların oynadıgı bi oyun mu bu? Geçen kurbanDenas14__ tı şimdi de seni seçmişler pikachu, hiç üzülüp bozulma bence
Midem falan kalktı.. Fenalık geçiricem..
Fikri ve zikri ters vatandaş part fem.
Bencede bulaşma..Gördüm gördüm. Bizim çete toplanıp bir anda saldırsa başedemeyiz. O yüzden bulaşmıyorum.
Ne ağrına gitcek canım yaBencede bulaşma..
Hasta o..
Valla çok ağırıma gitti ırkçılıkla suçlanmak ya..
O his bizdede oluyor yalnız değilsinNe kadar mutsuz oluyorum ya haber izleyince. Hele de siyasetcileri görunce midem bulaniyo.
Ne kadar mutsuz oluyorum ya haber izleyince. Hele de siyasetcileri görunce midem bulaniyo.
Bencede bulaşma..
Hasta o..
Valla çok ağırıma gitti ırkçılıkla suçlanmak ya..
Ne bileyim ya izleyiveriyorum iste. Kac secimdir oy kullanmıyorum. Iyi ki kullanmıyorum. O kadar cok sey duyup gordum ki buralarda hicbir parti icin "bu olur" diyemiyorum.İzleme sen de cicim. Ben izlemiyorum son beş altı aydır.
Ne ağırına gidiyor allah aşkına. Kadının olayı birilerini bişeylerle suçlamak işte. Alakası alakasız vuruyor.
Ne bileyim ya izleyiveriyorum iste. Kac secimdir oy kullanmıyorum. Iyi ki kullanmıyorum. O kadar cok sey duyup gordum ki buralarda hicbir parti icin "bu olur" diyemiyorum.
Haklısın kullanmak gerekiyor. Ama yazamiyorum bazi seyleri. Biliyorsun eşimi. Yoksa cidden cok üzücü seyler biliyorum.Oy kullanmama konusunda seninle aynı fikirde olamam malesef. İki elim kanda olsa gider kullanırım oyumu. Kullanmazsam eleştirme hakkını, beğenmeme hakkını kendimde görmem çünkü.
Valla izlemiyorum haber falan kafam rahat. Zaten haber izlenecek kanal kalmadı ki. Haber saatinde international house hunters var travel channelda onu izliyorum. Kakara kikiri yapıyoruz beyimlen. İzleyip psikolojimi bozamam.
Haklısın kullanmak gerekiyor. Ama yazamiyorum bazi seyleri. Biliyorsun eşimi. Yoksa cidden cok üzücü seyler biliyorum.
Cunku bazi ihanetlerin icinde akrabalarim da var. Konulara rahatsizlik derecesinde vakifim.
Bilmiyorum Allah yardimcisi olsun bu ulkenin. Ya da kim neye inaniyosa O yardim etsin.
Aman bir şey yok, bu akşam piyango çıktı banaNerede ne olmuşBrunella noluyo? :/
İsim zikretmiyoruz.Aman bir şey yok, bu akşam bahar piyangosu çıktı bana
Evet ya bahar mevsiminde şu portakal ve turunç çiçekleri kokusuna bayılıyorumİsim zikretmiyoruz.
Mevsim olan bahar dimi???
Evet ya bahar mevsiminde şu portakal ve turunç çiçekleri kokusuna bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?