Takildim yahu.Ortalığa foto atamıyoruz malesef..
Ay kimse gelmedi şehir dışından. İkinci evlilik ya. Çok acayip oldu beyle. Daha evdeyiz zaten çıkmadık bile.
Pii çağıraydın ben gelirdim. İki halay çekerdik.Ortalığa foto atamıyoruz malesef..
Ay kimse gelmedi şehir dışından. İkinci evlilik ya. Çok acayip oldu beyle. Daha evdeyiz zaten çıkmadık bile.
Pii çağıraydın ben gelirdim. İki halay çekerdik.
Ahahahaaha KK daki gizli erkek üyelerden manita yaptım onla konuşuyodum basıldım bak görüyo musun
Aklıma gelmedi değilAhahahaaha KK daki gizli erkek üyelerden manita yaptım onla konuşuyodum basıldım bak görüyo musun
Sabahtan beri ders çalışıyorum, finaller var pazartesi, ondan okuyamıyorum burayı pek. Ama inadına da çıkmadım siteden neredeyse bütün gün açıktı telefonda en son nerede bıraktıysam saatlerce orada kalıyo ahahahahaAklıma gelmedi değil
Sabahtan beri ders çalışıyorum, finaller var pazartesi, ondan okuyamıyorum burayı pek. Ama inadına da çıkmadım siteden neredeyse bütün gün açıktı telefonda en son nerede bıraktıysam saatlerce orada kalıyo ahahahaha
En son da eltişim S shot la hain tantişin dedikodusunu yapıyoduk dermişimtantanis sen küsersin de simdi küsme bebegim bdv cekistiriyoduk
Eneeee kaçtı ağzımdanAa hani tantan'la ilgili yaptığımız gıybet ikimizin sırrı olacaktı eltişim
Aa konuşmadaki 4. kişi kim?
Senin eltiş baskın anında hemen döküldüAa hani tantan'la ilgili yaptığımız gıybet ikimizin sırrı olacaktı eltişim
Sorgu memuru sağlamdı abla ben ne yapayımSenin eltiş baskın anında hemen döküldü
Anaa benim düğüne benziiiii. Erkek tarafi damatla beraber 3 kisiydi mesai arkadaşlarını saymazsak..Dugunlerden nefret ediyoreee...
Erkek tarafı olarak toplam beş kişiyiz. Damatla altı
Okuduğunu anlama konusunda ciddi çalışma yapman gerek cicim. Çok eksik var çoookk.Aa konuşmadaki 4. kişi kim?
Sen, ben, eltişim S shot tamam.
Tatlı hatun derken?? Kendinden bahsetmiyosun herhalde. Tatlı mümkün degilhatun da şüpheli bazen Mahmut abi diyesim geliyo
Eltişimle bana iltifat mı ediyosun yoksa, yani biz biliyoruz tatlı hatunlar oldugumuzuda sen söylemezsin bize öyle şeyler.
Ben 2.den sonra cok coktum
Bizde ayıptır tek cocuk. Boy boy dizmemiz lazim
"Tatlı hatun" deyince ben de bir nicke baktım tekrar, Allah Allah bunu tantan yazmamış mıydı diyeAa konuşmadaki 4. kişi kim?
Sen, ben, eltişim S shot tamam.
Tatlı hatun derken?? Kendinden bahsetmiyosun herhalde. Tatlı mümkün degilhatun da şüpheli bazen Mahmut abi diyesim geliyo
Eltişimle bana iltifat mı ediyosun yoksa, yani biz biliyoruz tatlı hatunlar oldugumuzuda sen söylemezsin bize öyle şeyler.
Sen de az değilsin name, kızı mı takip ediyorsun çaktırmadanSenin eltiş baskın anında hemen döküldü
Yoo gayette çaktırıyorum cınım"Tatlı hatun" deyince ben de bir nicke baktım tekrar, Allah Allah bunu tantan yazmamış mıydı diye
Sen de az değilsin name, kızı mı takip ediyorsun çaktırmadan
Dugunlerden nefret ediyoreee...
Erkek tarafı olarak toplam beş kişiyiz. Damatla altı
Benim gözlerimde özel filtre var tantiş, istedigimi okuyorum istemedigim yerler gözükmüyoOkuduğunu anlama konusunda ciddi çalışma yapman gerek cicim. Çok eksik var çoookk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?