Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aklıma gelmedi değil
Sabahtan beri ders çalışıyorum, finaller var pazartesi, ondan okuyamıyorum burayı pek. Ama inadına da çıkmadım siteden neredeyse bütün gün açıktı telefonda en son nerede bıraktıysam saatlerce orada kalıyo ahahahaha

En son da eltişim S shot la hain tantişin dedikodusunu yapıyoduk dermişim tantanis sen küsersin de simdi küsme bebegim bdv cekistiriyoduk

Aa hani tantan'la ilgili yaptığımız gıybet ikimizin sırrı olacaktı eltişim

Benim gibi tatlı bir hatun hakkında yapılacak gıybet konusu bulmanız imkansız. O yüzden size kocaman bi ladyamore S shot
Aa konuşmadaki 4. kişi kim?

Sen, ben, eltişim S shot tamam.

Tatlı hatun derken?? Kendinden bahsetmiyosun herhalde. Tatlı mümkün degil hatun da şüpheli bazen Mahmut abi diyesim geliyo

Eltişimle bana iltifat mı ediyosun yoksa, yani biz biliyoruz tatlı hatunlar oldugumuzu da sen söylemezsin bize öyle şeyler.

Okuduğunu anlama konusunda ciddi çalışma yapman gerek cicim. Çok eksik var çoookk.

"Tatlı hatun" deyince ben de bir nicke baktım tekrar, Allah Allah bunu tantan yazmamış mıydı diye

Senin eltiş baskın anında hemen döküldü
Sen de az değilsin name, kızı mı takip ediyorsun çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…