Ben genelde yanlış anlamam ama iddia ediyorum, bunu hemen herkes en azından bir kez yazdığım gibi anlamıştır
Benimde var böyle bazı şarkıları mabadımdan anladığım
Öyle diyor zaten. Demiyor mu?Ben genelde yanlış anlamam ama iddia ediyorum, bunu hemen herkes en azından bir kez yazdığım gibi anlamıştır
01:13'e getirip bir dinle allasen
Dinde başka çaresi yooookkkkkBen genelde yanlış anlamam ama iddia ediyorum, bunu hemen herkes en azından bir kez yazdığım gibi anlamıştır
01:13'e getirip bir dinle allasen
Gidene boşver, gelene hoşgeldin de, başka çaresi yok diyor.Öyle diyor zaten. Demiyor mu?
Değil mi ama, öyle anlaşılması normalDinde başka çaresi yooookkkkk
Yutmuş harfleri
Normal tabi öyle yutmuş ki bi sonraki nakaratta da fetva vermişGidene boşver, gelene hoşgeldin de, başka çaresi yok diyor.
Değil mi ama, öyle anlaşılması normal
2 bebe diyoru ben sen ne diyoru ? Nasil izliyoru ben?Sen seyrediyomusun onu
Sex and cityBibim gelmiiişşş
Haha seni görünce aklıma iki şey geliyor bibiBil bakalım neler geliyor
Benimkocsm evde yalnız bıraktı düğünlere gitti ühüüüGelene hayhay gidene baybay diyoruz
Sen napan
İyiki almışım diyorum 3. Seansı yeni yaptım sayılır konumda foto koydum baktınmıMakineden naber? Kıl makinesinden?
Sex and survivorSex and citynebiyelim ben
Benimkocsm evde yalnız bıraktı düğünlere gitti ühüüü
İyiki almışım diyorum 3. Seansı yeni yaptım sayılır konumda foto koydum baktınmı
Way anasini neler dönmüş serhat?Sex and citynebiyelim ben
Benimkocsm evde yalnız bıraktı düğünlere gitti ühüüü
İyiki almışım diyorum 3. Seansı yeni yaptım sayılır konumda foto koydum baktınmı
Aynen tek başıma gerile gerile izliyorumSex and survivor
Birbiriyle ilişkili değil tabii
Bilemiyorum temennim o yönde çoğu yerde şimdiden çıkmıyor işteWay anasini neler dönmüş serhat?
Daha cikmaz mi dersin?
Kerimoğlu gitti ya bir sevindimAynen tek başıma gerile gerile izliyorum
Ben pek bişey hissetmedim ama gönüllülerin sonraki durumları çok hoşuma gitti hemen yemeye başladılar birbirleriniKerimoğlu gitti ya bir sevindim
Canım bence boşanBenimkocsm evde yalnız bıraktı düğünlere gitti ühüüü
Yav ne bilem birden şeyedince şeyettim bende2 bebe diyoru ben sen ne diyoru ? Nasil izliyoru ben?
Neyse bu konuya girersek çıkamayızBen pek bişey hissetmedim ama gönüllülerin sonraki durumları çok hoşuma gitti hemen yemeye başladılar birbirlerini
Bugün ödülü alsalarmı açlar nezamandır üzülüyorum sevmesemdenalet gelsin içimdeki insan sevgisine
Açsana gecemiz şenlensinBoşansam mı kikonu açayım bdv de bari
Yok beni biraz zor yer kızzııommmNeyse bu konuya girersek çıkamayız
Ama Nagihan terminatör gibi kadın, seni beni üst üste koyar yer, dişinin kovuğuna gitmeyiz
Trafikte kavga ettiğini düşünsene. Arabanın camını açıp "kıskanıyorsun kızaaaam" yapıyor sana
Dayanamamış geliyor deli mi neAçsana gecemiz şenlensin
Pastayla gazozunu içtiyse ne durcakDayanamamış geliyor deli mi neboşamim en iyisimi hoş survivor için koşuyordur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?