Uf peki. Zaten shotın durumu daha acil karta kaçacak yakinda. Ben daha çıtır olduğumdan sorun yoohh.İstemiyolla ayol. İşi gücü olan adam işi gücü olan kadına bakıyor, öğrenciyi napayım bebe onlar daha diyor. Son sınıf falan olsan bi derece ama şu şartlarda benim çevredeki heriflerden sana hayır gelmez.
Resmileşme kısmı tamam da niye ürüyorum arkadaş yaHatta anlaşırsanız 2 şahit 1 belediye den alınmış yetki ile resmileştirip, üremeli aşamaya geçersiniz
Oww dolaylı görümce yada eltiin vino veritas ile gelsin eğlenceli günler
Bizde bebesine altın takmaya gideriz artıkHatta anlaşırsanız 2 şahit 1 belediye den alınmış yetki ile resmileştirip, üremeli aşamaya geçersiniz
Sümükleri salyalarına karışmış anneeeeaaağğğ diye bağıran minik shotcuklar olmasın mıResmileşme kısmı tamam da niye ürüyorum arkadaş yaÜremesem olmuyor mu
Düğününede gidicez daha hemşire.. Birleşip 1 bilezik takalım bari düğünde, malum altın pahalıBizde bebesine altın takmaya gideriz artık
Üremeli aşama evlilikte karar verilen bir şey, tercih meselesi ama, evliliğin en geç 5. bilemedin 7. yılında istemiyorum diyen bile bi sümüklü kedi istiyorResmileşme kısmı tamam da niye ürüyorum arkadaş yaÜremesem olmuyor mu
Dibi görcekmis hemşire biraz bekleyelim simdi hediyelik olanlardan da kabul etmezDüğününede gidicez daha hemşire.. Birleşip 1 bilezik takalım bari düğünde, malum altın pahalı
Şimdi pahalı iken ben yatırım amaçlı alsam, kesin dibi görürDibi görcekmis hemşire biraz bekleyelim simdi hediyelik olanlardan da kabul etmez
Düğünde bileziği dişleyip bu ucuz derse rezil oluruz
Hatta anlaşırsanız 2 şahit 1 belediye den alınmış yetki ile resmileştirip, üremeli aşamaya geçersiniz
Topuzuna ve makyajına karar vermeyi unutmaGörümce abiyesi bakmaya başladım ben.
Sümükleri salyalarına karışmış anneeeeaaağğğ diye bağıran minik shotcuklar olmasın mı
Sümüklü köpeklerim var onlar yeter banaÜremeli aşama evlilikte karar verilen bir şey, tercih meselesi ama, evliliğin en geç 5. bilemedin 7. yılında istemiyorum diyen bile bi sümüklü kedi istiyor
BDV'ye başlık açarım ucuz bilezik taktılar diye.Dibi görcekmis hemşire biraz bekleyelim simdi hediyelik olanlardan da kabul etmez
Düğünde bileziği dişleyip bu ucuz derse rezil oluruz
Görümce abiyesi bakmaya başladım ben.
Topuzuna ve makyajına karar vermeyi unutma
Bende beyime nikah tazeleyelim diyordum, bana takarsın mı
Şahit kontenjanı valla hala dolu
Takmam mi kafa altin takarim saaBende beyime nikah tazeleyelim diyordum, bana takarsın mı
Nikah tazelemekteki maksat ne olaki ? 4 yil oldu bizimde tazeleyelim miBende beyime nikah tazeleyelim diyordum, bana takarsın mı
İşte olay bu
Her tarafında da simler
Yok bu fikir şimdi trabzon burma deyince geliverdi,Nikah tazelemekteki maksat ne olaki ? 4 yil oldu bizimde tazeleyelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?